Eş ve cocuk

Valla bu adamla yaşadığın için ben sana hiçbi şey demiyorum artık eski konularını biliyorum. Bu adam iş arkadaşıyla ayan beyan flört ettiğinde affedilmemeliydi. Boşa geç demek kolay dersen de ben boşadım zaten daha önce şu adamları alıp Everest e koyuyorsunuz kendilerini bi halt sanıyorlar ayar oluyorum

Eşiniz anormal, ruh hastası. Normal bir öfke nöbetinin ötesinde bir şey bu yaptığı. Bu çocuğunuzun mahrem alanına açıkça bir saldırı. Hemde elleriyle ulaşamayacağı bir alandan

Kendi bedenine sahip olmaya, korumaya ve sınırlarını bilmeye dair babası ona zarar verdi farkında mısınız? Kızınız kaç yaşında? Bu konuyla ciddi ilgilenmeniz lazım. Hiç normal değil bu yaptığı. Hanımefendi adam haddini aşıyor. O çocuğun sizden başka kimi var evde hakkını savunup koruyacak? Böyle nereye kadar?
Bir yerde taciz bu yaptığı.
Yahu benmi abartıyorum kanım dondu resmen.

Korkunç travmatik bir olay, baba çocuğun üstüne saldırıp üstunü yırtıyorbu çocuğun ilerde normal bir insan olma ihtimali var mıdır, ya terapist terapist gezecek, ya hayata öfkeli olacak, ya babası yaşında adamlardan şefkat arayacak ..

Bence bizim ülkede psikologlara psikiyatrlara ek ders verilmeli. Kocam ille de kocam, ne yaparsa yapsın kocam, çocuğu boşver kocam... Bu kadınları tedavi etmek için standart tıp eğitimi yetersiz kalıyor. Beyin kimyaları vs incelenmeli. Dışarıdaki herhangi bir kadına centilmen ama evdekine maganda. Mideniz nasıl bulanmıyor, nasıl kocam diye insan içine çıkarıyorsunuz bunları? Evet başka ülkelerde de var kocasız nefes alamayanlar ama ihmal tespit edildiği an onların çocukları alınıyor ellerinden. Psikolojik şiddet ebeveyn istismarı varsa ya okulda ya çevrede biri mutlaka ihbar ediyor. Benim de kızlarım var, eşime hayatı sorgulatırım bunları yapsa. Zaten medeni bir adam ama yine de o sınırı çizdim ben. Çocuğu doğurduysam öz babasından bile korumak zorundayım. Kızınız sizin gibi anne babası olduğu için çok şanssızmış. Niye anneannesine vermiyorsunuz baksın büyütsün diye? Siz de kocanızın peşinde gezersiniz.

Arkadaşlar çok güzel yazmış,siz kocam da kocam deyip evladınızı uçuruma iten bir kadınsınız.Babanız size nasıl davrandıysa kızınızı da aynı tipte adamın yanında büyütüyorsunuz Ben çektim bir şey olmadı kız da çeksin ne olacak???? Mantık bu......O da sizin gibi bir hayat kursun sizin eşiniz gibi manyak bir adam bulsun ister misiniz? Belki de yaşı büyüyünce sizi siler kötü bir annem vardı der sizi tamamen yok sayar . Kim bilir.... s Sizin bir şey yapacağınız yok, bakalım hayat hatalarınızın bedelini nasıl ödetecek size.....

Ben de onun delik kıyafetlerini yirttim
Aferin iyi halt yemişsin eşin yedi yaşında mı da böyle bir hareket yaptın? Git şimdi para harca aynı kıyafetleri bir daha al. Allah aşkına o çocuğu anneanneye falan verin sizin yanınızda kalmasın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…