- 27 Şubat 2012
- 17.330
- 29.578
- 798
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Kocan sapik
Canım evet sağlam terapi almalısın alıyorsan devam etmelisin bu ayrı da çocuğun taytını yırtan adamın ağzını yırtman lazım bu da ayrı.Ben terapiye devam etmeliyim
Ben de onun delik kıyafetlerini yirttimCanım evet sağlam terapi almalısın alıyorsan devam etmelisin bu ayrı da çocuğun taytını yırtan adamın ağzını yırtman lazım bu da ayrı.
Bir baba kızının taytının arkasını nasıl yırtabilir? Verdiğiniz karşılık bu mu?Ben de onun delik kıyafetlerini yirttim
Eşiniz anormal, ruh hastası. Normal bir öfke nöbetinin ötesinde bir şey bu yaptığı. Bu çocuğunuzun mahrem alanına açıkça bir saldırı. Hemde elleriyle ulaşamayacağı bir alandan
Kendi bedenine sahip olmaya, korumaya ve sınırlarını bilmeye dair babası ona zarar verdi farkında mısınız? Kızınız kaç yaşında? Bu konuyla ciddi ilgilenmeniz lazım. Hiç normal değil bu yaptığı. Hanımefendi adam haddini aşıyor. O çocuğun sizden başka kimi var evde hakkını savunup koruyacak? Böyle nereye kadar?
Bir yerde taciz bu yaptığı.
Yahu benmi abartıyorum kanım dondu resmen.
ben eski konuları falan bilmiyorum ama sen kararlarını değiştirmediğin sürece terapiden hayatını düzeltmesini beklemeBen terapiye devam etmeliyim
Yazılanları iyi anlıyorsunuz.Bazen açılan konuda ne anlatmaya çalışıyorlar hiç anlamıyorum.Çok ciddiyim.Sizin gibi tercüme edenlerden anlıyorum konuyu.çocuğun taytında delik var diye kocanız taytı mı yırtmış?
Aferin iyi halt yemişsin eşin yedi yaşında mı da böyle bir hareket yaptın? Git şimdi para harca aynı kıyafetleri bir daha al. Allah aşkına o çocuğu anneanneye falan verin sizin yanınızda kalmasın yaBen de onun delik kıyafetlerini yirttim
Ya ne sacmaliyorsun sen beUstundeyken yırtmamis eskimis kızım bu diyip önünde yırtmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?