• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş.Yanlizlık

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.087
149
43
O kadar yanlızım ki 4 senedir evliyim 8 aylık oğlum var eşim jandarma karakolu eve çok uzak bı gün var bı gün yok arkadaşım yok ulaşabileceğim kimsede yok eşim eve gelince uyuyor akşam da kişisel bakım yemek telefonla oynuyor. Oturup sohbet muhabbet etmiyor ve panik bozukluk ve anksiyete teşhisi konuldu bana 3 aydır çekiyorum bu illeti eşim destekçi değil bana deli diyor 😭 az önce gene bı atak yaşadım ona mesaj attim 10 dakika önce atmıştım girmiş pubg oynuyor iş yerinde 2 dk önce başladı diyor resmen görmüş mesajımı bakmamış 😭 git gide eşimden soğumaya başladım. Afedersiniz sadece cinsellik için insan eşine yaklaşir mı ya o kadar zoruma gidiyor ki oturup sohbet muhabbet yok vakit geçirme Yok yanlızım eve gelince telefon elinden düşmüyor. Yoruldum tek başına savaşmaktan. Doğumda yanlızım sonra deprem oldu eşim deprem bölgesine gitti bebegim daha kırkı bile çıkmadı yapayanliz kaldik 😭 çok yorgunum cok derdimi birine anlatsam bizde yanlızdik diyor karanlık fobim var yanliz karanlıkta yatamam eşim onunla bile dalga geçiyor resmen napicam bilmiyorum annesine babasina umursamaz şekilde anlatıyor rahatsızlığımı sanki bilerek yapıyor muşum gibi

Cinsellik istediğinde sizde onu kabul etmeyin. Ya düzeleceksin ya düzeleceksin başka çare yok diyeceksin. Eş olmanın sorumluluğunu alacak. Düzenli cinsel yaşamı olsun diye mi evlenmiş beyefendi. Sürekli oyun oynuyor ve asker burnuma kötü kokular geliyor.
Keşke bu adamı(!) baba yapmasaydınız. Aslında size verebileceğim tek tavsiye boşanmak olur ama çocuk var diye düzeltmek istiyorsunuz sanırım. Ciddi bir rest çekmekten başka çareniz yok.

O kadar yanlızım ki 4 senedir evliyim 8 aylık oğlum var eşim jandarma karakolu eve çok uzak bı gün var bı gün yok arkadaşım yok ulaşabileceğim kimsede yok eşim eve gelince uyuyor akşam da kişisel bakım yemek telefonla oynuyor. Oturup sohbet muhabbet etmiyor ve panik bozukluk ve anksiyete teşhisi konuldu bana 3 aydır çekiyorum bu illeti eşim destekçi değil bana deli diyor 😭 az önce gene bı atak yaşadım ona mesaj attim 10 dakika önce atmıştım girmiş pubg oynuyor iş yerinde 2 dk önce başladı diyor resmen görmüş mesajımı bakmamış 😭 git gide eşimden soğumaya başladım. Afedersiniz sadece cinsellik için insan eşine yaklaşir mı ya o kadar zoruma gidiyor ki oturup sohbet muhabbet yok vakit geçirme Yok yanlızım eve gelince telefon elinden düşmüyor. Yoruldum tek başına savaşmaktan. Doğumda yanlızım sonra deprem oldu eşim deprem bölgesine gitti bebegim daha kırkı bile çıkmadı yapayanliz kaldik 😭 çok yorgunum cok derdimi birine anlatsam bizde yanlızdik diyor karanlık fobim var yanliz karanlıkta yatamam eşim onunla bile dalga geçiyor resmen napicam bilmiyorum annesine babasina umursamaz şekilde anlatıyor rahatsızlığımı sanki bilerek yapıyor muşum gibi
2.çocuk yapmayın

Ailenizden farklı bı sehirdemisiniz? Apt da komşu falan yokmu? Eşe gelince saygısız ,ukala ,ömür törpüsü cinsten

Bazı insanlar maalesef sadece bir düzeni olsun diye evleniyorlar. Bu düzen,kimisi için maddi bir düzen kimisi için düzenli cinsel hayat kimisi için günlük rutin işlerini düzenli görülmesi şeklinde değişiklik gösteriyor
yani doğru da
gördüğüm neredeyse tüm askeri personel eşleri de küçük yaşta, genelde lise bittikten sonra 2-3 sene içinde, meslekleri yokken koşa koşa evleniyor
bu kızlar da işi maaşı belli üniformalı adam, bana baksın bebek yapayım, anne olayım diye evleniyor bu durumda. pek flört bile edeni yok tanışıp evlenen o kadar çok gördüm ki.

zira genelde askeri personel ücra yerde görev yapar
genelde nöbeti görevlendirmesi ekstrası olur
karanlıkta tek yatamayıp asker eşi olmak da yani ne biliyim...

Bosanamazsiniz orasi bariz.
Harici bir tavsiye vereyim, yoksayin. Tutun ki eve para getiren cocuga yansiyan bir baba figuru olan, cinsellik konusunda da sizi tatmin eden bir ev arkadasiniz var. Naparsa yapsin siz de kendinize ugras bulun kendinizle ilgilenin birakin kocanizin yapmadiklarini.
Psikolojik siddetine de onu tiye alarak karsilik verin.
Bosanma ihtimalinizin zayifligi uzerine bunu soyledim, eger yaparim tak etti diyosaniz bosanin.
Turkiyenin tamami boyle evliliklerle dolu bu arada yalniz degilsiniz. Yalniz.

Kendi kendinizi mutlu etmeyi öğrenin eğer boşanma yoluna gitmeyeceksiniz. Alın çocuğu gidin gezin yiyin için.

İyice zaten soğuyorum.
Evet mesleğim var. Ailem destek olmmaz keşke olsalar
İyice zaten soğuyorum.

Cinsellik istediğinde sizde onu kabul etmeyin. Ya düzeleceksin ya düzeleceksin başka çare yok diyeceksin. Eş olmanın sorumluluğunu alacak. Düzenli cinsel yaşamı olsun diye mi evlenmiş beyefendi. Sürekli oyun oynuyor ve asker burnuma kötü kokular geliyor.
Keşke bu adamı(!) baba yapmasaydınız. Aslında size verebileceğim tek tavsiye boşanmak olur ama çocuk var diye düzeltmek istiyorsunuz sanırım. Ciddi bir rest çekmekten başka çareniz yok.

Back
X