- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
O kadar yanlızım ki 4 senedir evliyim 8 aylık oğlum var eşim jandarma karakolu eve çok uzak bı gün var bı gün yok arkadaşım yok ulaşabileceğim kimsede yok eşim eve gelince uyuyor akşam da kişisel bakım yemek telefonla oynuyor. Oturup sohbet muhabbet etmiyor ve panik bozukluk ve anksiyete teşhisi konuldu bana 3 aydır çekiyorum bu illeti eşim destekçi değil bana deli diyor
az önce gene bı atak yaşadım ona mesaj attim 10 dakika önce atmıştım girmiş pubg oynuyor iş yerinde 2 dk önce başladı diyor resmen görmüş mesajımı bakmamış
git gide eşimden soğumaya başladım. Afedersiniz sadece cinsellik için insan eşine yaklaşir mı ya o kadar zoruma gidiyor ki oturup sohbet muhabbet yok vakit geçirme Yok yanlızım eve gelince telefon elinden düşmüyor. Yoruldum tek başına savaşmaktan. Doğumda yanlızım sonra deprem oldu eşim deprem bölgesine gitti bebegim daha kırkı bile çıkmadı yapayanliz kaldik
çok yorgunum cok derdimi birine anlatsam bizde yanlızdik diyor karanlık fobim var yanliz karanlıkta yatamam eşim onunla bile dalga geçiyor resmen napicam bilmiyorum annesine babasina umursamaz şekilde anlatıyor rahatsızlığımı sanki bilerek yapıyor muşum gibi