• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş.Yanlizlık

Aslında haklısınız panik anında kendimi kaybedip çok sinirli oluyorum bu elimde değil aslında öyle bir insan değildim. Boşanmayı düşünüyorum kendime hayatı zehir etme derdinde değilim asla. Ama eşim ne zaman boşanma konusunu açsam beni resmen psikolojik olarak daha çok etkiliyor ben bundan korktuğum için kaçtım hep ama bugün daha fazla dank etti bazı şeyler kafama ilgisizligini daha net gördüm gerçekten
Kız adam deli demiş deliiiii daha ne ilgisi allasen 🤦🏻‍♀️

Ataklarınızın çoğu bile bu adam kaynaklı eminim… herşey tamam bebek küçük işte sıkıldım bunaldım telefon bakıyor anlarım ama benim elimde olmayan sağlık problemlerimle dalga geçecek umursamayacak.. bir saniye bile durmam. Ölümse ölüm. Havlayan köpek ısırmaz.

Benim de ataklarım oluyordu teşhisim yok ama böyle şiddetli kalp çarpıntısı panik hali öleceğim hissi atandığım sene ailemden uzakta çok stresliydim. Döndük eşimle kendi evimize yerleştik yılladır asla yaşamadım . Bu adamdan kurtulmanız şart sağlığınız için yani çocğunuz için boşanmalısınız tam tersi.

Düzelsin diye bı çabam yok daha önce boşanmayı konuştum dedim senden soğuyorum. Umrudns değil çocuğumu bırak nereye gidersen git dedi çocuğumu asla bırakmam ve dediği şey seni öldürürüm çocuğundan beni ayiramazsin dedi.
Çocuğunu düşünüyorsa elinden telefonu bıraksın ve ilgilensin. Sanki çocuğa bakacakta annesinin başına atacak. Sırf canınızı sıkmak için bunları söylüyor.
Stratejik davranın çocuk kreş yaşına gelsin bir işe girin elinizde para olsun birikim yapın bu süreçte boşanmayı dillendirmeyin. Ayrıca seni tehdit ettiğinde kanıt olarak onları kaydet.

Çocuğunu düşünüyorsa elinden telefonu bıraksın ve ilg ilensin. Sanki çocuğa bakacakta annesinin başına atacak. Sırf canınızı sıkmak için bunları söylüyor.
Stratejik davranın çocuk kreş yaşına gelsin bir işe girin elinizde para olsun birikim yapın bu süreçte boşanmayı dillendirmeyin. Ayrıca seni tehdit ettiğinde kanıt olarak onları kaydet.
Telefonumu elimden almasa şimdiye kaydetmiştim herseyi çok yoruldum ben boşanmayı düşünüyorum

Hafta sonları ne yapıyorsunuz?Yakın çevrede gidip değişik birşeyler yapabileceğiniz yerler yok mu?Eğer imkan varsa ve hafta sonlarını da bu şekilde geçiriyorsanız böyle hayat geçmez.

Bu adam birden değişmemiş ki neden bebek yaptınız 2yıldan sonra anlamadım.
Şimdi de bebekle tehdit ediyor alırım diyor seni yok ederim vs diyor dediği için kalıyorum diyorsunuz.
Neden elinizi kolunuzu bağlayana kadar kaldınız ki hiç anlamıyorum işim gücüm var şimdi gitsem işim hazır diyorsunuz bir de.
Üstüne iyi ki anne oldum diyorsunuz tamam hakkınız anne olun da bebek böyle babayı ister miydi?
Ben tek yeterim diye olduysanız durum ortada.
Keşke her şey hazırken bu adamı ikinci senesinde terk etseydiniz.
Siz sanki kalayım ya bakalım nereye kadar diye tüm ortamı hazırlamışsınız.
Şimdi ne desek boş bize diyecek bir şey bırakmamışsınız.
Yanlız değil ama yalnız ilk mesajınızda baya yanlız yazmışsınız yalnız olacak.
Onun doğrusunu diyebilirim.
Diğer doğrular için geç

Back
X