• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş.Yanlizlık

yani doğru da
gördüğüm neredeyse tüm askeri personel eşleri de küçük yaşta, genelde lise bittikten sonra 2-3 sene içinde, meslekleri yokken koşa koşa evleniyor
bu kızlar da işi maaşı belli üniformalı adam, bana baksın bebek yapayım, anne olayım diye evleniyor bu durumda. pek flört bile edeni yok tanışıp evlenen o kadar çok gördüm ki.

zira genelde askeri personel ücra yerde görev yapar
genelde nöbeti görevlendirmesi ekstrası olur
karanlıkta tek yatamayıp asker eşi olmak da yani ne biliyim...
yani doğru da
gördüğüm neredeyse tüm askeri personel eşleri de küçük yaşta, genelde lise bittikten sonra 2-3 sene içinde, meslekleri yokken koşa koşa evleniyor
bu kızlar da işi maaşı belli üniformalı adam, bana baksın bebek yapayım, anne olayım diye evleniyor bu durumda. pek flört bile edeni yok tanışıp evlenen o kadar çok gördüm ki.

zira genelde askeri personel ücra yerde görev yapar
genelde nöbeti görevlendirmesi ekstrası olur
karanlıkta tek yatamayıp asker eşi olmak da yani ne biliyim...
Sana mı soracaktım evlenirken. Sen öyle yapmışsın belli 7 yıldır tanıyorum eşimi hiçte sizin dediginiz gibi olmadı valla severek evlendim insanlar değişmez mi değişiyor işte

Çocuğunu senden alır diye korkmak ne ? Ücra köşede görev yapan adam çocuğu senden alirmi sen bosanmaktam korkuyorsun boşan veya boşanma ama bu anksiyete panik atak desteksiz geçmez hele hele seni anlatan bı eşin yoksa hiç geçmez ilk zamnlar eşim inanmazdi psikologa beraber gittik hatta psikiyatriyede beraber gittik şimdi bakışım dan bile anlar atak geldiğini bin şükür derdimi anlıyor kolay atlatiyorum daha da kötü olmamak için ya kocanı boşa yada doktora birlikde gidin

Bosanamazsiniz orasi bariz.
Harici bir tavsiye vereyim, yoksayin. Tutun ki eve para getiren cocuga yansiyan bir baba figuru olan, cinsellik konusunda da sizi tatmin eden bir ev arkadasiniz var. Naparsa yapsin siz de kendinize ugras bulun kendinizle ilgilenin birakin kocanizin yapmadiklarini.
Psikolojik siddetine de onu tiye alarak karsilik verin.
Bosanma ihtimalinizin zayifligi uzerine bunu soyledim, eger yaparim tak etti diyosaniz bosanin.
Turkiyenin tamami boyle evliliklerle dolu bu arada yalniz degilsiniz. Yalniz.
Boşanmayı düşünüyorum. Fakat eşim boşanmak istemiyor beni tehdit ediyor

Çocuğunu senden alır diye korkmak ne ? Ücra köşede görev yapan adam çocuğu senden alirmi sen bosanmaktam korkuyorsun boşan veya boşanma ama bu anksiyete panik atak desteksiz geçmez hele hele seni anlatan bı eşin yoksa hiç geçmez ilk zamnlar eşim inanmazdi psikologa beraber gittik hatta psikiyatriyede beraber gittik şimdi bakışım dan bile anlar atak geldiğini bin şükür derdimi anlıyor kolay atlatiyorum daha da kötü olmamak için ya kocanı boşa yada doktora birlikde gi

Eşimi tanımıyorsunuz beni tehdit ediyor öldürürüm diyor sen nereye gidersen git oğlum.burda kalacak diyor boşanmaktan korkmak mi niye korkaykm tek boşanan ben miyim

Sen böyle uyuşuk olursan herşeyi yapar.
Tehdit ederken al ses kaydına, ara polisi.
Sende onu tehdit et.
Birde askeri personel, meslek hayatı biter.
Yarın konusucam umrunda değil artık bugün daha iyi.kafama dank etti gerçekten uyuşuk değilim herşeyi yaptım söyledim tehdit de ettim.korkmiyor ki ama bugün daha net gördüm herşeyi

Burası her görüşten insanın düşüncelerini yazdığı bir platform. Duymak istediklerinizi sınırlı tutarsanız bu sizin için hata olur.
Aslında haklısınız panik anında kendimi kaybedip çok sinirli oluyorum bu elimde değil aslında öyle bir insan değildim. Boşanmayı düşünüyorum kendime hayatı zehir etme derdinde değilim asla. Ama eşim ne zaman boşanma konusunu açsam beni resmen psikolojik olarak daha çok etkiliyor ben bundan korktuğum için kaçtım hep ama bugün daha fazla dank etti bazı şeyler kafama ilgisizligini daha net gördüm gerçekten

Back
X