- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Ben de pompilitom kalp kalp kalp dedim bakalım ne diyecek eğer güzel bi cevap versin artık cilvenin gözüne vururum
ay valla pompitom naptın işten çıktın mı dedim daha değil bitanem dedi demek ki yöntem doğru
Aynen bencede. Yaslari cok genc heralde.40 yaşındaki adam bana pompilim dese gözümden düşer:))
Okuyarak gel sen, ortalarda toplu bi kopuş yaşadık ki akıllara zarar:))Kizlar,3cü sayfadayım,çok acımasızsınız ya:))
Kız burada birşey paylaşmış,hiçbirini kullanmasam da heyecanını buradan hissettim,korkmayın çok sürmez,sürse de zararı yok
Tek dötlü kelimeyi paylaşmasa iyiydi,aralarında kalsaydı:)
Ya hahahahhahahahhahaha benim pompilito daha cevap vermedi bakalım bende de tutacak mı :) kime diyorum diye utanan smiley da attım ama merakla bekliyorumay valla pompitom naptın işten çıktın mı dedim daha değil bitanem dedi demek ki yöntem doğru
Ya yöntem doğru ya da kafaları yerinde değil uğraşmamak için kaale almıyorlar
Ya hahahahhahahahhahaha benim pompilito daha cevap vermedi bakalım bende de tutacak mı :) kime diyorum diye utanan smiley da attım ama merakla bekliyorum
Sayfa adı ver,yoksa akşama taş yeriz evcek:))Okuyarak gel sen, ortalarda toplu bi kopuş yaşadık ki akıllara zarar))))
Hahahaaaa aaaa. .. cevap geldi: o ne la??? Demiş şaşkın emojiyle :)))))))
15 yılıma yazık. Pompilitom bile diyemiyorum eşime ..vay ben ne edem nerelere Gidem :)))))
Gercekten öyle mi oluyor:)ilk yıl normaldir hele bir 20. yıla gel alooo diye bile seslenir
Hahahaaaa sayfa 6-7 gibi fokurdamaya başladı konu :)))))Sayfa adı ver,yoksa akşama taş yeriz evcek:))
Dur bende geliyorumNe tarafa doğru kusuyorduk
Pompitomm yazdım direk aradı benimki.Başıma bişey geldi de gizli kodla mı konuşuyorum sandı acaba
Acikcasi biz canim hayatim normal klasik sözler iste sizinkiler deisikmis ben esime pompitom yazsam ne der cok merak ettim simdiMerhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz
Dene de bize de söyleAcikcasi biz canim hayatim normal klasik sözler iste sizinkiler deisikmis ben esime pompitom yazsam ne der cok merak ettim simdi
Gercekten öyle mi oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?