- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Ciddi misiniz?
Sizin hitapları görünce mfö nün Özkan'ınının bi şarkısı vardı o geldi aklıma
Ambaleley ambaleyyo oleyya
Valla ben eşime bunlardan herhangi birini söylesem şok olur
Deniyorum hemenBir kere deneseniz ne olurr?
Bu şekilde çocuklaşmıyor da olabilirler, olabiliriz.Eşiyle böyle arada çocuklaşamayan, eğlenemeyenleri okuyunca üzüldüm onlar adına.. Evlilikte ciddiyet mi olur? Eşin o senin..
Sizin söylediklerinizi değil ama arada ben de sevimli hitaplar kullanırım eşime, bizim de hoşumuza gidiyor böyle şakalaşmak..
bende denedim yazdım kafasına taş düştü diyecek heralde :))) bakalım ne cevap verecek ne diyon gı demese bari tüm hevesim yerle bir olur:))))
Ben de sevimli hitap kullanırım da anlamı vardır genelde söylediklerimin :)) Honki ponki tonino gibi pompilito dedik kocaya bakalım ne diyecekEşiyle böyle arada çocuklaşamayan, eğlenemeyenleri okuyunca üzüldüm onlar adına.. Evlilikte ciddiyet mi olur? Eşin o senin..
Sizin söylediklerinizi değil ama arada ben de sevimli hitaplar kullanırım eşime, bizim de hoşumuza gidiyor böyle şakalaşmak..
Aradı şimdi diyalog şöylebenimki 5 dakikadır gördü ama cevap vermedi pompilişkom amuhtemelen yanlış yazdığımı falan düşünmüş olabilir.. Genel olarak kuzenlerime kardeşime arkadaşlarıma tuhaf hitap şekilleri kullanırım çoğu zaman.. Aşko,Beybi, minnoş, miniko, tatlış gibi gibi Onlardan birine yazdım zandı zaaaarrr kaile bile almadı beni
Pompito ne demekKocasina pompitom yazanlar gordunuz mu sizin kocalariniz da askim canim dan bezmislerki yeni isimlere hic de kizmadilar demekki yeni seyler denemek gerek.adamlarin ruhu cocuk demekki azcik cocuklaşıven nolcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?