Eşe hitap

Aynı biz ya anlattığın tüm mesajlar o bilimsel, felsefi tartışmalar falan bizim ek olarak haftada bir şiir gecemiz oluyor, kardeşim eşim ve ben şiir gecesi düzenleriz ama iş pompilideymiş

Aynen dün kardeşimgildeydik analttım herkesin karnına ağrılar girdi burdaki yorumlardan bahsettim benimki kıpkırmızı hamilesin ne düşündü de dedi bakalım diye düşündüm nasıl ters tepki vereyim diyor sonra bir hafta burnumdan gelir diyor sabah da aramış napıyon pompili diye baya eğlendik valla bu konu sayesinde

12 +3 yıl oldu yalnizken Balım ve Can derim,kalabalık da kızımın ismini ekler X in babası derim ilginç gelebilir ama buda benim hoşuma gidiyor.
O'da Yalnız ken bana hatunum gülüm der,kalabalık da X in annesi
Oooyy:))
Ben onu diyene kadar meclis dağılır,3 çocuk,çift isimler:))
Hem ben benim yav,çocuklarım yokken de bendim

hayatı çok ciddiye alıyoruz bazen.dediğin gibi gecim derdine düşmek çocukların geleceği vs derken. dalgaya almazsak çok sıkıcı olacak stres binecek oda allah korusun oramıza buramıza vuracak sağlığımızdan olacak...ayy konuyu biran ciddileştirdik ya

Aynı biz ya anlattığın tüm mesajlar o bilimsel, felsefi tartışmalar falan bizim ek olarak haftada bir şiir gecemiz oluyor, kardeşim eşim ve ben şiir gecesi düzenleriz ama iş pompilideymiş

Oo şiir gecesi güzelmiş Ama bi pompili değil tabii Ben de çok yakın hissettim gerçekten evliliklerimiz benziyor Çok çok huzurlu olmanızı dilerim

Ay ora bura demişken dün pompili pompili muhabbet edip kıkırdayıp eğlendikten sonra bi ayak masajı kaptım Böyle pomçirik olursak oramız buramız da ağrımaz kocimtoşkitellalarımız masaj yapar geçerSağlığımız da bozulmaz

Konsept ilginç çok merak ettim kendimi düşünemiyorum öyle

Konsept ilginç çok merak ettim kendimi düşünemiyorum öyle
Çok eğleniyoruz. Evlenmeden önce kardeşimle bir gece yapardık, kahve sigara eşliğinde ışıkları kapatıp. Sevgiliydik o zamanlar yazmazdım pek bizimki de şiirle ilgili değildi. Hep merak ederdi, biraz da kıskanırdı sanırım. evlendik şimdi kendisi de katılıyor, bayılıyor hatta kardeşim bizi ekerse küplere biniyor ortamı hazırlıyor Biz kardeşimle biraz cıvıyoruz, kıkırdıyoruz falan, bu ciddiyetini hiç bozmuyor, şiiri bitirene kadar gülmekten yerlere yatıyoruz bunda tık yok. Fazla ciddi olunca benim gülesim geliyor, yapımda da var zaten pek ciddi olamıyorum

bu tepki bile aynı "Aman bişi demicem,ağzımı bile açmıcam sonra burnumdan gelir kaç gün. Boşversene deli miyim yahu" der eşim eğer bir konuda üstüne gidersem.

Bu muhabbet bizde de bu güne taştı. Kalpler öpücükler havada uçuşuyor mesajlarda. Pompili de devam ediyor Ben de eşime bahsettim buradan ve yorumlardan biz de güldük baya ama ona rağmen böyleyiz hala pompili modundayız. Şaka maka bu konu bir sürü evli çifti gülme krizine soktu

Aynen ya üstelik konunun başında o kadar itici gelmişken demek ki bazen itici olsa bile eğleneceksin adamlar seviyormuş ponçik takılmayı napalım

ortam güzel. bebeleri uyuttuktan sonra bizde yapabiliriz aslında .hem değişik bi renk katmış oluruz.
Baya stres atıyor insan, eşim yokken kardeşimle ben çok ciddi olurduk şimdi eşimin bu işi çok ciddiye alması bizi güldürüyor baya eğleniyoruz, vidro var kesebilirsem atacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…