- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Aynı biz yabazen hırs yapıyorum mesela o bişey yaptı aynısını yapmak istiyorum ama güç yetirip de kollarımı kurtarıp aynısını yapamıyorum. Ama bu haksızlııık diye biraz sakinleşip ummadığı bir anda yaptığının aynısını yapıyorum ve tüyüyorum Benim de yöntemim bu. Ama adil şartlar için tek elle güreş fikri de iyiymiş
Aynen dün kardeşimgildeydik analttım herkesin karnına ağrılar girdig..ş.. ben de demem. :) Eşimin tepkisinden önce bana ters öyle şeyler söylemek.
Aynen gerçekten biz onların ağır başlı oluşlarından böyle şeylere kötü tepki vereceği ön yargısına kapılmışız da eğlenceyi seviyorlarmış meğer.Aman zaten hayat ciddi yaşamak için çok kısa :) Aynı evi ve bütün mahremimizi paylaşıyoruz. Niye ağırbaşlı olalım ki? Başbaşayken olabildiğince gülüp eğlenebilmeliyiz zaten. Çünkü ev geçindirmek,iş hayatı vs vs insan üzerinde büyük bir stres yaratıyor. İnsanın yuvası keyif kaynağı olmalı..
Oooyy:))12 +3 yıl oldu yalnizken Balım ve Can derim,kalabalık da kızımın ismini ekler X in babası derim ilginç gelebilir ama buda benim hoşuma gidiyor.
O'da Yalnız ken bana hatunum gülüm der,kalabalık da X in annesi
hayatı çok ciddiye alıyoruz bazen.dediğin gibi gecim derdine düşmek çocukların geleceği vs derken. dalgaya almazsak çok sıkıcı olacak stres binecek oda allah korusun oramıza buramıza vuracak sağlığımızdan olacak...ayy konuyu biran ciddileştirdik yag..ş.. ben de demem. :) Eşimin tepkisinden önce bana ters öyle şeyler söylemek.
Aynen gerçekten biz onların ağır başlı oluşlarından böyle şeylere kötü tepki vereceği ön yargısına kapılmışız da eğlenceyi seviyorlarmış meğer.Aman zaten hayat ciddi yaşamak için çok kısa :) Aynı evi ve bütün mahremimizi paylaşıyoruz. Niye ağırbaşlı olalım ki? Başbaşayken olabildiğince gülüp eğlenebilmeliyiz zaten. Çünkü ev geçindirmek,iş hayatı vs vs insan üzerinde büyük bir stres yaratıyor. İnsanın yuvası keyif kaynağı olmalı..
Aynı biz yaanlattığın tüm mesajlar o bilimsel, felsefi tartışmalar falan bizim ek olarak haftada bir şiir gecemiz oluyor, kardeşim eşim ve ben şiir gecesi düzenleriz ama iş pompilideymiş
ellerin dert görmesin mis gibi olmuş her tarafAce dökeyim dur
K.sanları şu tarafa toplayalım
Amin canım siz de inşaALLAH.Oo şiir gecesi güzelmişAma bi pompili değil tabii Ben de çok yakın hissettim gerçekten evliliklerimiz benziyor Çok çok huzurlu olmanızı dilerim
Oooyy:))
Ben onu diyene kadar meclis dağılır,3 çocuk,çift isimler:))
Hem ben benim yav,çocuklarım yokken de bendim
hayatı çok ciddiye alıyoruz bazen.dediğin gibi gecim derdine düşmek çocukların geleceği vs derken. dalgaya almazsak çok sıkıcı olacak stres binecek oda allah korusun oramıza buramıza vuracak sağlığımızdan olacak...ayy konuyu biran ciddileştirdik ya
ellerin dert görmesin mis gibi olmuş her taraf
Konsept ilginç çok merak ettim kendimi düşünemiyorum öyleAynı biz yaanlattığın tüm mesajlar o bilimsel, felsefi tartışmalar falan bizim ek olarak haftada bir şiir gecemiz oluyor, kardeşim eşim ve ben şiir gecesi düzenleriz ama iş pompilideymiş
Çok eğleniyoruz. Evlenmeden önce kardeşimle bir gece yapardık, kahve sigara eşliğinde ışıkları kapatıp. Sevgiliydik o zamanlar yazmazdım pek bizimki de şiirle ilgili değildi. Hep merak ederdi, biraz da kıskanırdı sanırım.Konsept ilginç çok merak ettim kendimi düşünemiyorum öyle
iki kusmuk atan gitmiş halbuki sadece pompolipoli ay dilimde dönmedi.işte ondan bi mesajın başındaydı herşey.yazsalardı kıyametmi kopardı.hem eşlerinin bilmedikleri özellikleri çıkacaktı ortayaSenin de,akşamdan beri basacak yer kalmamış
ay banada birden bi gülme gelirKonsept ilginç çok merak ettim kendimi düşünemiyorum öyle
Aynen dün kardeşimgildeydik analttım herkesin karnına ağrılar girdiburdaki yorumlardan bahsettim benimki kıpkırmızı hamilesin ne düşündü de dedi bakalım diye düşündüm nasıl ters tepki vereyim diyor sonra bir hafta burnumdan gelir diyor sabah da aramış napıyon pompili diye baya eğlendik valla bu konu sayesinde
Aynen ya üstelik konunun başında o kadar itici gelmişkenbu tepki bile aynı "Aman bişi demicem,ağzımı bile açmıcam sonra burnumdan gelir kaç gün. Boşversene deli miyim yahu" der eşim eğer bir konuda üstüne gidersem.
Bu muhabbet bizde de bu güne taştı. Kalpler öpücükler havada uçuşuyor mesajlarda. Pompili de devam ediyorBen de eşime bahsettim buradan ve yorumlardan biz de güldük baya ama ona rağmen böyleyiz hala pompili modundayız. Şaka maka bu konu bir sürü evli çifti gülme krizine soktu
ortam güzel. bebeleri uyuttuktan sonra bizde yapabiliriz aslında .hem değişik bi renk katmış oluruz.
Baya stres atıyor insan, eşim yokken kardeşimle ben çok ciddi olurduk şimdi eşimin bu işi çok ciddiye alması bizi güldürüyorortam güzel. bebeleri uyuttuktan sonra bizde yapabiliriz aslında .hem değişik bi renk katmış oluruz.
Aynen ya üstelik konunun başında o kadar itici gelmişkendemek ki bazen itici olsa bile eğleneceksin adamlar seviyormuş ponçik takılmayı napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?