Eşe hitap

Günün birinde bir kocam olabilir ama kocişim asla... Şükür bi tek bana itici gelmiyormuş bu aşkitosunun pompişkosu saçmalıkları. Bu ne yahu kaç yaşındasınız allah aşkına?

12 +3 yıl oldu yalnizken Balım ve Can derim,kalabalık da kızımın ismini ekler X in babası derim ilginç gelebilir ama buda benim hoşuma gidiyor.
O'da Yalnız ken bana hatunum gülüm der,kalabalık da X in annesi

Bizimki klasik,aşkım,hayatım ama bazen şakayla karışık başka hitaplar kullanırız.

Bu sabah günaydın pompilim pompilişkommm pompişimmm pompilibeybimm diye mesaj atıp hemencecik uyanmasını mı sağlasam?
Gerginlikleri azalır mı acaba
Ben nerde hata yaptım? der miii
Yok yok en iyisi ölü taklidi yapsın

İlk zamanlar birtanem derdik yani sevgililik dönemin de sürekli değil ama özlem başımıza vurduğunda

En güzel hitabimiz şuan bana ismimle hitap etmesi minigim der mesela bende ona x im derim o şekilde ama normal konuşmalarda direk isim söyleriz ikimizde

Eşimin çok sevdiğim bı özelliği tatlı tatlı tartıştığımizda yada o olayı bana bı 10 kez anlatıp ben anlamadığım da bebeğim diyerek anlatmaya başlaması

Sorun şu ki erkek arkadaslarinda da bunu yapmaya başladı çok komik oluyor

Bebeğim derken tatlı tatlı atışması

Birde başkalarıyla dalga geçmek adına bir hitabı var aşkoş der ama normalde söylediğimiz den değil yani bir aile ile kendi aramoza bir esprimiz var onun için

Yaptim valla:) bi nevi sosyal deney:))
Alem kadınsın geçen de ben uykudan uyandırıp hadi dans edelim dedim

Yaaa minik yürü git o nerden çıktı dedi

Hadi ya hiç dans etmiyoruz kalk müzik açalım dans edelim dedim

Beni gece gece uğraştırma yat yerine birde pike ver üstüme dedi

Sende mi deney yspiyodun:) yoksa kafan mi guzeldi:)

Biz klasik ya :)) o hatunum der ben bitanecim ya da aşkımcım derim ismiyle seslendiğimde sensin x der :) sizinkini okuyamıyorum bile hitap hiç edemem

Valla biz yöntemi bilmiyormuşuz. Az önce eşim tekrar aradı.
Ben: söyle pompilitom
Esim: yaa ben sevmedim bu ismi hemstır ismi gibi , başka bir şey desen olmaz mı ?
Ben: puhaaaaaaaaaaa

sabah sabah öldüm gülmekten
benim eşim dümdüz ağaç gövdesi ama o ne gı

Bizim kelimemiz "aşkhoş" tur, öyle bir hitap çıkarınca bende alıştım :)) Bazen de ismiyle seslenirim

Benimki hep hayatım derdi eski sevgili telinde de hayatım diye kayıtlıydım ben bi kere canım demişim ona onu anlatırken de gözleri dolduydu garibimin :) odunlukta üstüme tanımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…