- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
merakımdan kocama pompitom diye mesaj atasım var da gelecek cevaptan korkuyorum küfür falan eder mazAllah
denedim bileHadi deneyelim ben şimdi atıyorum bakalım ne diyecek :))))
denedim bile
O Ne Gı demiş
Söyle balım dese daha mı iyiydiHahahaaaa aaaa. .. cevap geldi: o ne la??? Demiş şaşkın emojiyle :)))))))
15 yılıma yazık. Pompilitom bile diyemiyorum eşime ..vay ben ne edem nerelere Gidem :)))))
Hahahaaaa aaaa. .. cevap geldi: o ne la??? Demiş şaşkın emojiyle :)))))))
15 yılıma yazık. Pompilitom bile diyemiyorum eşime ..vay ben ne edem nerelere Gidem :)))))
4 yıldır birlikteyiz. Çok şükür büyük kavgamız olmadı ama kavga etsek bile sesimizi yükseltmenden yine aşkım diye hitap ederiz. Aşkım bak anlamıyorsun gibi cümleler kurulur geneldeKonu sahibi şeyi merak ettim. Severken şerefsiz diye seviyor ya, kavga ederken ne diye ediyor? Daha yaratıcı ne buldu
Muallakta kaldım şimdiSöyle balım dese daha mı iyiydi
Benimki ole dedi yaa : ) kotu bise mi demis : (Söyle balım dese daha mı iyiydi
Bak bu iyi işte4 yıldır birlikteyiz. Çok şükür büyük kavgamız olmadı ama kavga etsek bile sesimizi yükseltmenden yine aşkım diye hitap ederiz. Aşkım bak anlamıyorsun gibi cümleler kurulur genelde
Sosyal deney yapacam diye kocanı kendinden soğutmaya değer miDeneyip ekran resmi atacam
Adam bu enerjiyi istiyormuşBenimki ole dedi yaa : ) kotu bise mi demis : (
Geberiyom yaaaa:)) pompilitom yazdim herife:)
Herif: soyle balım diye cevap verdi. Bu adam bu kelimeyi ne sandiki acaba daha ben anlamamisken:))
Valla ya diyolar ya 1 adim at kosarak gelirim:) sandigim kadar odun degilmis, sevindim:))Adam bu enerjiyi istiyormuş
Ay attım bile ve bu mesajı yanıtlarken cevap geldi açıp bakamadımSosyal deney yapacam diye kocanı kendinden soğutmaya değer mi
Yok canım yaaa gayet güzel demiş. Benimki yogun galiba, algilayamadi.akşam algılatırim ben ona.pompilitoyum ben diye gezdirmezsem evin içinde onu :))))))Benimki ole dedi yaa : ) kotu bise mi demis : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?