- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Ya sonuna kalp koyduydum anlasin diye:)Yazık adam da şeker ismi falan sandı sanırım
Ağlıyorum gülmekten şunları okudukçaYazık adam da şeker ismi falan sandı sanırım
Aynen ya ne demek oldugunu bileniniz var mi:)Hahahaaaa adamın yıllardır beklediği hitapmis meğerse
Bence anlamamıştır kalbe yönelik olarak balım demiştirYa sonuna kalp koyduydum anlasin diye:)
Eve gelsin hesabini sorarim:)))Bence anlamamıştır kalbe yönelik olarak balım demiştirya da işi başından aşkın
Valla biz de güldük ALLAH da sizi güldürsünAğlıyorum gülmekten şunları okudukça
Hiç bi fikrim yok.ben de yazdım cevap bekliyorum.argoda falan küfür değildir inşallah, durduk yere başımıza is açmayak :)))Aynen ya ne demek oldugunu bileniniz var mi:)
Hiç öyle değilimdir aslında ama nie böyle şeyler ağzımıza dolandı anlamadım bendeBeni mutlu ettiyse ; Kocammm
Sinir ettiyse ; X Bey
Bişey isteyeceksem; Güzel kocamm
Bişey anlatmaya çabalarken ; Yavrummm
Normal zamanında da adıyla seslenirim.
Sen pembik gelinsin sanırım.
Hiç bi fikrim yok.ben de yazdım cevap bekliyorum.argoda falan küfür değildir inşallah, durduk yere başımıza is açmayak :)))
Bir anlamı yok :SHiç bi fikrim yok.ben de yazdım cevap bekliyorum.argoda falan küfür değildir inşallah, durduk yere başımıza is açmayak :)))
Hahahaaaa aa ben de dağılmış durumdayımahahahhahahaahhahahah koptum
senin cevabı bekliyorumHahahaaaa aa ben de dağılmış durumdayım))))))
Henüz okumadı, yazacam mutlaka :)))))senin cevabı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?