- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.823
- 798
Bunu ben diyorum esime benden tosun olmaz zaten buzagi filan olur:)Yooooo eşim bana Tosunum dese rahat 10 gün yüzüne bakmam :))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ben diyorum esime benden tosun olmaz zaten buzagi filan olur:)Yooooo eşim bana Tosunum dese rahat 10 gün yüzüne bakmam :))))))))
Büyüklerin yanında ben:aşkım, canım. Esim:hatun...Vallahi billahi kinamadimmmm eşimin bir şeyi beceremedigimde dediği " şakir , kamil" bile daha samimi bence
Bu arada büyüklerin yanında nasıl hitap ettiğinizi merak ettim. Biz genel olarak balım la hitap ederiz ismini her an telaffuz edemiyorum ama güzel bi hitap şekli de bulamadık.![]()
Hiç benlik şeyler değilÖyle demekle kalsa iyi g...yerim şerefsiz demiş![]()
:)))) ha oldu o zamanBunu ben diyorum esime benden tosun olmaz zaten buzagi filan olur:)
Öyle demekle kalsa iyi g...yerim şerefsiz demiş![]()
Başkalarının yanında aşkım, cicim vb hitapları pek sevmiyoruz. Baş başa iken de içimizden ne gelirse söyleriz. Fakat "pompilim" enteresanmışMerhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz![]()
O derece yani o zaman tamamCesaret edemem![]()
ya nasıl güldüm :)40 yaşındaki adam bana pompilim dese gözümden düşer:))