Eşe hitap

Vallahi billahi kinamadimmmm eşimin bir şeyi beceremedigimde dediği " şakir , kamil" bile daha samimi bence :KK70:
Bu arada büyüklerin yanında nasıl hitap ettiğinizi merak ettim. Biz genel olarak balım la hitap ederiz ismini her an telaffuz edemiyorum ama güzel bi hitap şekli de bulamadık. :KK15:
Büyüklerin yanında ben:aşkım, canım. Esim:hatun...

Hhahaha süper bir konuymuş ya vallahi tüm yorumlara karnımı hoplata hoplata güldüm
music-gif.1318486

Hatta bir ara ben de mi kocama. pompilitom diye yazsam bir geyik yapsak diye bile geçti
2007051701-1-gif.1318443

Merhaba Hanımlar,

Benim ki dert değil sadece merak

Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?

Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.

Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)

Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom

Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)

Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz :KK70:
Başkalarının yanında aşkım, cicim vb hitapları pek sevmiyoruz. Baş başa iken de içimizden ne gelirse söyleriz. Fakat "pompilim" enteresanmış :D

Bizimde oyle cok değişik hitaplarimiz yoktur:) arada ben kocişim derim o da güler:) gecenlerde kocam mi desem kocişim mi desem karar veremeyip agzimdan bi anda kocimşim çıktı o da ne demekse :) şimdi arada makara olsun diye söylüyorum:) ailelerimizin yaninda genelde isimlerimizle hitap ederiz ama bazen askim bitanem kaçıyo ağızdan tabi:)

fazla mıçmıç fazla fazla çocukca
ama siz memnunsanız sorun yok

sormuşsunuz söliyim 15 yıllık evliyiz aşkım sevgilim deriz

Kızmayın ama kocama hitap şeklimden size ne ki ya da sizinkinden bana ne mesela? :ıslık:
Benim nasıl hitap ettiğimin size nasıl bir etkisi olabilir? Böyle şeyler söylüyor musunuz, normal mi demişsiniz ya, herkesin ilişki dinamiği farklı. Canınız nasıl istiyorsa öyle seslenin, ikiniz de razı olduktan sonra, kimseyi ilgilendiren, herkesin normal bulması gereken bir durum değil ki bu.

Back
X