Eşe hitap

Meraktan ben de yazdım 2 haftalık evliyim hiç böle şeyler demedim arada bir gıcıklığına kocişim diyorum herkesin yanında normalde canım falan deriz aşkım bebeğim falan çok kullanırız onun bana özel kullandığı kelimeler de olur öyle :)

Ya cidden adamlar mı odun biz mi anlamadım ki :-) bu kadar saf olamazlar de mi :-) bu anı bekliyorlarmış :-) odun olan bizmişiz :-)

Hahahahah peşine aradı kahkahalarla açtım,yemin ediyorum zerre yadırgamamış aşkım neye gülüyorsun ki eve gelirken bir şey lazım mı diyor :KK45: Pompilito dedim ya pompilito? Kaç kez duydun da yadırgamıyosun :KK45:

Yok ben karar verdim daha da komik görünür diye asla bişeyden kaçınmam.

Yapiyorsanizda kendi aranizda kalsin. :KK70: karsidan duyan veya okuyan icin cok asiri itici gorunuyor. Boyle sacma seyleri devamli olarak kullanmayiz.

Bazen o anlik agzimizdan cikar komik veya sacma bir sevgi sozcugu ama o kelimeyi hitap sekline getirip devamli kullanmayiz. Pukalitom okalitom zart zurt, sevgi sozcugu kalmamis gibi...

Meraktan ben de yazdım 2 haftalık evliyim hiç böle şeyler demedim arada bir gıcıklığına kocişim diyorum herkesin yanında normalde canım falan deriz aşkım bebeğim falan çok kullanırız onun bana özel kullandığı kelimeler de olur öyle :)

Cvp geldi kim :D yazmış :D :D

Kızlar benim diyaloğu aktarıyorum
Ben: pompilitooom:KK200::KK200:

Bir süre sonra yine ben: Ama kime diyorum:oops:

Eşim: Aşkım,efendim?

Hahahahhahahahahahahahhaha:deli:

Biz de pompilito olduk:rolleyes: Adam yadırgamadı
Bende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı ya :D :D

Bende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı ya :KK70: :KK70:

Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılır :KK45: Yanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki

Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılır :KK45: Yanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Haha yaaa vallahi benimkide öyle. Hatta hiç askım canım demiyor diye bile konu açmıştım geçen. :D :D hayret ettim nasıl yadırgamadı :))))

Hahahahah peşine aradı kahkahalarla açtım,yemin ediyorum zerre yadırgamamış aşkım neye gülüyorsun ki eve gelirken bir şey lazım mı diyor :KK45: Pompilito dedim ya pompilito? Kaç kez duydun da yadırgamıyosun :KK45:

Yok ben karar verdim daha da komik görünür diye asla bişeyden kaçınmam.
:DArtık hepiniz pompilitosunuz:))

Back
X