- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cidden adamlar mı odun biz mi anlamadım kibu kadar saf olamazlar de mi
bu anı bekliyorlarmış
odun olan bizmişiz
![]()
Hahaha yaramadı bize bu konu :)))))(Aynen haaeve gelsin suratına tükürcem boyundan, posundan utansın
ben badigart kocam derdim, pembik kocam çıktı
![]()
Meraktan ben de yazdım 2 haftalık evliyim hiç böle şeyler demedim arada bir gıcıklığına kocişim diyorum herkesin yanında normalde canım falan deriz aşkım bebeğim falan çok kullanırız onun bana özel kullandığı kelimeler de olur öyle :)
İyi bari konduramamis kendine :)))))))Cvp geldi kimyazmış
![]()
![]()
HahahhahahahhahahValla biz yöntemi bilmiyormuşuz. Az önce eşim tekrar aradı.
Ben: söyle pompilitom
Esim: yaa ben sevmedim bu ismi hemstır ismi gibi , başka bir şey desen olmaz mı ?
Ben: puhaaaaaaaaaaa
Bende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı yaKızlar benim diyaloğu aktarıyorum
Ben: pompilitooom
Bir süre sonra yine ben: Ama kime diyorum
Eşim: Aşkım,efendim?
Hahahahhahahahahahahahhaha
Biz de pompilito oldukAdam yadırgamadı
İyi bari konduramamis kendine :)))))))
Şerefsiz sözü nezaman sevgi sözcügü olmuşki çok garipÖyle demekle kalsa iyi g...yerim şerefsiz demiş![]()
Birisi de eşine telefonda "poçiniii" diyordu,boşuna değlmiş:))Şimdi konuyu okuyanlar birinci sayfada QUEENHayır, bence çok itici
![]()
Son sayfada Queenyaşasın pompilitom
ahahah
yüzümü kara çıkardı benim pıtırcık
![]()
Bende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı ya![]()
![]()
Haha yaaa vallahi benimkide öyle. Hatta hiç askım canım demiyor diye bile konu açmıştım geçen.Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılırYanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Hahahahah peşine aradı kahkahalarla açtım,yemin ediyorum zerre yadırgamamış aşkım neye gülüyorsun ki eve gelirken bir şey lazım mı diyorPompilito dedim ya pompilito? Kaç kez duydun da yadırgamıyosun
Yok ben karar verdim daha da komik görünür diye asla bişeyden kaçınmam.