Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide yilbasinda basvuracak en erken mayista aliyorlar cok kotu bir durum iki bucuk yillik evliyim kara kara dusunuyorum allah yardimcin olsun kac yillik evlisinkızlar ALLAHIN izniyle eşim şubatta asker ama şimdiden içime dert oldu yıl onsuz nasıl geçerki bilmiyorum eşi askerde olan arkadaşlarımız varmı yardımcı olun en azından içim rahatlar belki biraz
bende yıllık evliyim cnm allah sabır versin benimki daha başvurmadı ama yaşı büyük geçtiği için başvurduğu gibi alırlar diyolar o yüzden acağı bekliyoruz çocuğun varmıBenimkide yilbasinda basvuracak en erken mayista aliyorlar cok kotu bir durum iki bucuk yillik evliyim kara kara dusunuyorum allah yardimcin olsun kac yillik evlisin
1 yıldır evliyimbende yıllık evliyim cnm allah sabır versin benimki daha başvurmadı ama yaşı büyük geçtiği için başvurduğu gibi alırlar diyolar o yüzden acağı bekliyoruz çocuğun varmı
askerlik şubeye gidip başvurusunu yaptımı hayırlısıyla gidip gelirler inş çok zormuş iş ciddiye binince daha iyi anlıyor insanBenim esim de subatta askere gidecek![]()
Bizimkininde yasi gec erteletme imkani yok cocujta yok canimbende yıllık evliyim cnm allah sabır versin benimki daha başvurmadı ama yaşı büyük geçtiği için başvurduğu gibi alırlar diyolar o yüzden acağı bekliyoruz çocuğun varmı
Cocgundami var allah bagislasin dahada zorBenim esim de subatta askere gidecek![]()
çocuğunun olmamasına sevindim yoksa onunla çok daha zor olurdu sanırım bizimkide çocuk aşkına gidiyor yoksa gidiceği yoktuBizimkininde yasi gec erteletme imkani yok cocujta yok canim
Sagol:) 5aylik oglum var, onun varligi benim icin avantaj ama esim cok zorlanacak tabikiihandeleogli post: 37758537 .!.:Cocgundami var allah bagislasin dahada zor
tecili eylulde bitti subeye gitti. Ocakta falan yerleri belli olur heralde. İnsallah cok uzaga gitmezleraskerlik şubeye gidip başvurusunu yaptımı hayırlısıyla gidip gelirler inş çok zormuş iş ciddiye binince daha iyi anlıyor insan
tecili eylulde bitti subeye gitti. Ocakta falan yerleri belli olur heralde. İnsallah cok uzaga gitmezler![]()
Uzun donemmi yapicak ins yha bizde eksikliklerini cok hissetmeyiz belki yakinda diye kenfimizi teselli ederiz doguya dusucek diye cok korkuyorumtecili eylulde bitti subeye gitti. Ocakta falan yerleri belli olur heralde. İnsallah cok uzaga gitmezler![]()
Buyuk ihtimalle kisa donem yapacak.Uzun donemmi yapicak ins yha bizde eksikliklerini cok hissetmeyiz belki yakinda diye kenfimizi teselli ederiz doguya dusucek diye cok korkuyorum
allah kavuştursun cnm:)Daha 145 günüm var umarım çabuk geçer![]()