• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi asker olanlar

polyana41

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
74
14
18
Kocaeli
kızlar ALLAHIN izniyle eşim şubatta asker ama şimdiden içime dert oldu yıl onsuz nasıl geçerki bilmiyorum eşi askerde olan arkadaşlarımız varmı yardımcı olun en azından içim rahatlar belki biraz

kızlar ALLAHIN izniyle eşim şubatta asker ama şimdiden içime dert oldu yıl onsuz nasıl geçerki bilmiyorum eşi askerde olan arkadaşlarımız varmı yardımcı olun en azından içim rahatlar belki biraz
Benimkide yilbasinda basvuracak en erken mayista aliyorlar cok kotu bir durum iki bucuk yillik evliyim kara kara dusunuyorum allah yardimcin olsun kac yillik evlisin

Benimkide yilbasinda basvuracak en erken mayista aliyorlar cok kotu bir durum iki bucuk yillik evliyim kara kara dusunuyorum allah yardimcin olsun kac yillik evlisin
bende yıllık evliyim cnm allah sabır versin benimki daha başvurmadı ama yaşı büyük geçtiği için başvurduğu gibi alırlar diyolar o yüzden acağı bekliyoruz çocuğun varmı

ALLAH sana 2 katı kolaylık versin gerçekten zormuş çok koymaz heralde diyodum çünkü bilerek evlendim ama çok koyuyormuş gerçekten

tecili eylulde bitti subeye gitti. Ocakta falan yerleri belli olur heralde. İnsallah cok uzaga gitmezler:KK43:
tecili eylulde bitti subeye gitti. Ocakta falan yerleri belli olur heralde. İnsallah cok uzaga gitmezler:KK43:
Uzun donemmi yapicak ins yha bizde eksikliklerini cok hissetmeyiz belki yakinda diye kenfimizi teselli ederiz doguya dusucek diye cok korkuyorum

Bende varım kızlar 4 yıllık evliyiz ve daha çok var askerlige ama düşündükçe tüylerim ürperiyor allah hepimizin yardimcisi olsun..

Bende varım kızlar :KK25: benim eşimde 2014 kasım ayında gitti 22 gün oldu En Büyük TÜRKİYE ve sanki 1 yıldır eşimle görmüyor gibiyim çok zor hele evliyken çok daha zor kısa dönem ama günler geçmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK61:
...

Back
X