Erkek İnfertilitesi Eşi Kaan AYDOS da tedavi olup normal yolla hamile kalan

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Okuduğum araştırmalarda hep şöyle diyor : "Varikosel saptanan erkege öncelikle tüp bebek, ICSI, asilama gibi yardimci üreme yöntemleri uygulanmamalidir. Varikosel spermin kromozomal yapisini bozarak (DNA fragmantasyonu) yumurtayi dölleme gücünü azaltmakta; döllese dahi düsük oranini arttirmaktadir."

Anladim sanirim aynı vaka
Bize de aynı şeyi söylediler
Eşim de hemen olsun istedi bebek doktor da mikroenjeksiyon yöntemi deneyebilirsiniz ama allah'ın işine karışmak gibi olur dedi önce ameliyat sonra tüp bebek dedi bizim yaşımız eşim 28 ben 24 ama iste evleneli 5 yıl olacak insan olsun istiyor artik birde eşim Yanım da pek kalamıyor hayirlsi allahtan inşallah en kısa zamanda aliriz bebeğimizi kucagimiza

Amin.. Biz daha 1 yıllık evliyiz 6 aydır bebek düşünüyoruz. Eşimin sperm sayısı düşük, bende herhangi bir sıkıntı yok. Yaşlarımız dolayısıyla vakit kaybetmek istemiyoruz ama tüp bebeğin de sağlıklı olması için ameliyatı olmamız gerekiyor sanırım. Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah.

Amin inşallah

Konu için teşekkür ederim .Bende merak ediyorum inşallah vardır.bizim doğal.
yolla olur demişti doktor 6 ay süre vermişti ağustosta bitti nasip olmadı hayırlısı hakkımızda
Cnm.bizde aralikda gttik.kaan hocaya igne verdi esime menegon sperra ve art med verdi.kulaniyoruz su an dogal yolu bekleyin dedi ama ben beklemek istemiyorum

Cnm.bizde aralikda gttik.kaan hocaya igne verdi esime menegon sperra ve art med verdi.kulaniyoruz su an dogal yolu bekleyin dedi ama ben beklemek istemiyorum
biz bekledik artık tüp bebeğe geçicez martda.şimdi ankya histereskopi için gidiyorum .hayırlısı hakkımızda

Hasarr.icin bize emodex fayda etmsdi cnm baya
Iyi akşamlar
Hasar demissin bu testi doktor mu istedi yoksa siz mi baktirdiniz
Her hastane farklı bakıyor biz önce sperm testi yaptırdık doktor biz burada morfolojiye bakamıyoruz bir de morfolojiye ayrıntılı batırın dedi ankara da yaptırdık morfoloji düşük çıktı kruger e göre de tüp bebek dedi
Ama hasar falan doktor onlardan bahsetmedi aklıma takıldı sormak istedim size
Eşim de yanım da durmuyor ki gidip bi ayrıntılı gorunelim

Canm hasari doktor istedi evet her hastane farkli bakiyordurr biz duzen labatuvarnda yaptrdik hasari sizin hasara bakldmi baktrdnzmi hic

isterseniz doldurun 6 ayı belli olmaz nasip olur inşallah size doğal yoldan.:) bizde bekledik 6 ayları nasip olmadı.artık 4.yılımıza gircez ağustosta:)
Cnm.bizde 2yiilik evliyiz su an beklioz baklm.ilaclari kulanio esim 2 ay snra hoca sperm testi yaptrp gondern dedi insalah rabbim hepimizin emeklrni bosa cikarmaz

Canm hasari doktor istedi evet her hastane farkli bakiyordurr biz duzen labatuvarnda yaptrdik hasari sizin hasara bakldmi baktrdnzmi hic
Cnm benim eşim askeri personel inan şu basit sperm testini bile zor yaptırdık
Izinler belli olmuyor aniden verilip tekrar cagiriliyoruz doktor bize hiç bahsetmedi bizde baktirmadik
Sol varikosel vardı 1 ay önce ameliyat oldu klomene evikap verdi 3 ay kullan dedi
Eşim zaten yanimda 7 aydır yoktu
Şimdi yine yok ben sürekli araştırma okuma içindeyim geldiğin de zaman kazanalim diye
Kendi kendime bebek istiyorum nasil olacaksa iste pufff
Kusura bakma biraz dertliyim uzun yazdim

yok kuzum ne demk hepmz dertlyz eee canm.ne.olck.ne yapmayi dusunuosunnz

Merhaba benim eşimede menegon iğne verdi doktorumuz birde progeny verdi ben yanında evicap kullandırıyorum birde sizde iğne işe yaradı mı tekrar test verdiniz mi bi yükselme varmı ?

Merhaba benim eşimede menegon iğne verdi doktorumuz birde progeny verdi ben yanında evicap kullandırıyorum birde sizde iğne işe yaradı mı tekrar test verdiniz mi bi yükselme varmı ?
Cnm hoca igneyi.bize.biraktrdi 2 hafta. Kulandk sadece fsh testestron.istedi.attk.sonucu igneyi.birakn yazms.snra size menegonu ne.icin.verdi cnm mavisorkide

Kızlar eşine menegon iğne kullanan var mı? Ne kadar tutuyor? Devlet karşılıyor mu? Merak ettim.

Kızlar eşine menegon iğne kullanan var mı? Ne kadar tutuyor? Devlet karşılıyor mu? Merak ettim.
Canm kaan hoca eğer sperm cıkısı varsa bu iğneyi vermiyor pek die biliyorum bize vermemişti aslında verse iyi olurdu sayımız belki artardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…