- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Anladim sanirim aynı vakabiz zaten tüp bebek tedavisine başlamaya karar vermiştik. O arada varikosel ortaya çıktı. Bu şekilde tüp bebek yaptırırsanız başarı şansı düşer, tüp bebek tutsa bile varikosel sebebiyle genetiği bozuk spermler olabileceği için sağlıklı doğum oranı da düşer dediler. Biz de korktuk açıkcası. Ameliyatı olduktan sonra da birkaç ay normal yolla deneyip olmazsa yine tüp bebeğe yöneleceğiz. Çünkü benim yaşım 34.
Amin.. Biz daha 1 yıllık evliyiz 6 aydır bebek düşünüyoruz. Eşimin sperm sayısı düşük, bende herhangi bir sıkıntı yok. Yaşlarımız dolayısıyla vakit kaybetmek istemiyoruz ama tüp bebeğin de sağlıklı olması için ameliyatı olmamız gerekiyor sanırım. Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah.Anladim sanirim aynı vaka
Bize de aynı şeyi söylediler
Eşim de hemen olsun istedi bebek doktor da mikroenjeksiyon yöntemi deneyebilirsiniz ama allah'ın işine karışmak gibi olur dedi önce ameliyat sonra tüp bebek dedi bizim yaşımız eşim 28 ben 24 ama iste evleneli 5 yıl olacak insan olsun istiyor artik birde eşim Yanım da pek kalamıyor hayirlsi allahtan inşallah en kısa zamanda aliriz bebeğimizi kucagimiza
Amin inşallahAmin.. Biz daha 1 yıllık evliyiz 6 aydır bebek düşünüyoruz. Eşimin sperm sayısı düşük, bende herhangi bir sıkıntı yok. Yaşlarımız dolayısıyla vakit kaybetmek istemiyoruz ama tüp bebeğin de sağlıklı olması için ameliyatı olmamız gerekiyor sanırım. Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah.
Cnm.bizde aralikda gttik.kaan hocaya igne verdi esime menegon sperra ve art med verdi.kulaniyoruz su an dogal yolu bekleyin dedi ama ben beklemek istemiyorumKonu için teşekkür ederim .Bende merak ediyorum inşallah vardır.bizim doğal.
yolla olur demişti doktor 6 ay süre vermişti ağustosta bitti nasip olmadı hayırlısı hakkımızda
Hasarr.icin bize emodex fayda etmsdi cnm bayadeğerlerınız bıze gore ıyı bı dna hasarı fazla oda duzenlı kllanımda dustu bızım sonucu 3. ayda aldık ıns sızde alırsınızz
biz bekledik artık tüp bebeğe geçicez martda.şimdi ankya histereskopi için gidiyorum .hayırlısı hakkımızdaCnm.bizde aralikda gttik.kaan hocaya igne verdi esime menegon sperra ve art med verdi.kulaniyoruz su an dogal yolu bekleyin dedi ama ben beklemek istemiyorum
Bizede bekleyin diyor cnm ama beklemk istemiyorumbiz bekledik artık tüp bebeğe geçicez martda.şimdi ankya histereskopi için gidiyorum .hayırlısı hakkımızda
isterseniz doldurun 6 ayı belli olmaz nasip olur inşallah size doğal yoldan.:) bizde bekledik 6 ayları nasip olmadı.artık 4.yılımıza gircez ağustosta:)Bizede bekleyin diyor cnm ama beklemk istemiyorum
Iyi akşamlarHasarr.icin bize emodex fayda etmsdi cnm baya
Iyi akşamlar
Hasar demissin bu testi doktor mu istedi yoksa siz mi baktirdiniz
Her hastane farklı bakıyor biz önce sperm testi yaptırdık doktor biz burada morfolojiye bakamıyoruz bir de morfolojiye ayrıntılı batırın dedi ankara da yaptırdık morfoloji düşük çıktı kruger e göre de tüp bebek dedi
Ama hasar falan doktor onlardan bahsetmedi aklıma takıldı sormak istedim size
Eşim de yanım da durmuyor ki gidip bi ayrıntılı gorunelim
Canm hasari doktor istedi evet her hastane farkli bakiyordurr biz duzen labatuvarnda yaptrdik hasari sizin hasara bakldmi baktrdnzmi hicIyi akşamlar
Hasar demissin bu testi doktor mu istedi yoksa siz mi baktirdiniz
Her hastane farklı bakıyor biz önce sperm testi yaptırdık doktor biz burada morfolojiye bakamıyoruz bir de morfolojiye ayrıntılı batırın dedi ankara da yaptırdık morfoloji düşük çıktı kruger e göre de tüp bebek dedi
Ama hasar falan doktor onlardan bahsetmedi aklıma takıldı sormak istedim size
Eşim de yanım da durmuyor ki gidip bi ayrıntılı gorunelim
Cnm.bizde 2yiilik evliyiz su an beklioz baklm.ilaclari kulanio esim 2 ay snra hoca sperm testi yaptrp gondern dedi insalah rabbim hepimizin emeklrni bosa cikarmazisterseniz doldurun 6 ayı belli olmaz nasip olur inşallah size doğal yoldan.:) bizde bekledik 6 ayları nasip olmadı.artık 4.yılımıza gircez ağustosta:)
Cnm benim eşim askeri personel inan şu basit sperm testini bile zor yaptırdıkCanm hasari doktor istedi evet her hastane farkli bakiyordurr biz duzen labatuvarnda yaptrdik hasari sizin hasara bakldmi baktrdnzmi hic
yok kuzum ne demk hepmz dertlyz eee canm.ne.olck.ne yapmayi dusunuosunnzCnm benim eşim askeri personel inan şu basit sperm testini bile zor yaptırdık
Izinler belli olmuyor aniden verilip tekrar cagiriliyoruz doktor bize hiç bahsetmedi bizde baktirmadik
Sol varikosel vardı 1 ay önce ameliyat oldu klomene evikap verdi 3 ay kullan dedi
Eşim zaten yanimda 7 aydır yoktu
Şimdi yine yok ben sürekli araştırma okuma içindeyim geldiğin de zaman kazanalim diye
Kendi kendime bebek istiyorum nasil olacaksa iste pufff
Kusura bakma biraz dertliyim uzun yazdim
Merhaba benim eşimede menegon iğne verdi doktorumuz birde progeny verdi ben yanında evicap kullandırıyorum birde sizde iğne işe yaradı mı tekrar test verdiniz mi bi yükselme varmı ?Cnm.bizde aralikda gttik.kaan hocaya igne verdi esime menegon sperra ve art med verdi.kulaniyoruz su an dogal yolu bekleyin dedi ama ben beklemek istemiyorum
Cnm hoca igneyi.bize.biraktrdi 2 hafta. Kulandk sadece fsh testestron.istedi.attk.sonucu igneyi.birakn yazms.snra size menegonu ne.icin.verdi cnmMerhaba benim eşimede menegon iğne verdi doktorumuz birde progeny verdi ben yanında evicap kullandırıyorum birde sizde iğne işe yaradı mı tekrar test verdiniz mi bi yükselme varmı ?
canım sayı hız morfoloji sorunumuz var bizim heralde bunun için vermiştir doktor bende tam bilemedim kiCnm hoca igneyi.bize.biraktrdi 2 hafta. Kulandk sadece fsh testestron.istedi.attk.sonucu igneyi.birakn yazms.snra size menegonu ne.icin.verdi cnmmavisorkide
Canm kaan hoca eğer sperm cıkısı varsa bu iğneyi vermiyor pek die biliyorum bize vermemişti aslında verse iyi olurdu sayımız belki artardıKızlar eşine menegon iğne kullanan var mı? Ne kadar tutuyor? Devlet karşılıyor mu? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?