Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar benim sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğüm bi insan var biz birbirimizi çok seviyoruz ama sevdiğim insan şeker hastası ailem kesinlikle onaylamıyor sizce ne yapmalıyım. Yardımınız için teşekkürler..
ailenizin şeker hastası biri ile evlenmene karşı çıkmasının gerekçeleri nelerdir? yani sevgilinizde şekere bağlı komplikasyonlar gerçekleşmeye başladı da bunu problem mi ediyorlar?
Serapcığım, inanki şeker bir hastalık bile değil. Diyetine dikkat edip, ilaçlarını aldıktan sonra korkacak hiçbirşey yok. Allahını seversen ailen şekeri bulaşıcı birşey falan mı sanıyor.
Eşiminde şekeri var, bebek için uğraşıyoruz maşallah onda hiçbirşey yok sadece benim yaş problemim var. Yani şeker bazı şeylere engel değil onu anlaman için yazdım.
Bin kere derim Allah sevdiği kullarını şeker hastası yaparmış diye. O kadar düzenli yaşayıp, sağlıklı besleniyorlar ki imrenmemek elde değil.
O yüzden aşkının arkasında ol ve böyle aptal bir sebeple sakın olaki sevdiğinden ayrılma.
Zeynep unutmadan iyiki ayrılmışsın onlardan, basit bir hastalığın ayrımına bile varamıyorlarsa ne işin var onlarla.