- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Sinirden koptum
Benimkide çok uyur hiçte kabul etmez sanırsın bitek bu çalışıyor daha da az uyuyormuş
Azıcıkta olsun ya emekli gibi takılmakta olmuyor. Daha akşam mercimegi fırına verelimmi dedim sahura mercimek yapma yarın aksama yaparsın dedi. Gülermisin aglarmısın :)
Bebek istiyoruz 2 3 gün çatlama günüm bu ara yaklasıyorum yanına. Bu isteksizlikle nasıl olacaksa zaten. Catlama günün gecsin soguk davranacam heralde istekli olunca erkekler kendini geri cekıyor. Keske basım agrıyor kirpik diplerim agrıyor diyen kadınlardan olsaydımay koptummmmm. valla diretme benimki de başta böyleydi bi beş yıl heralde böyleydi şimdi de pek istekli değil ben hiç değilim bitirdi bende ki herşeyi o istiyo arada onu da ben istemiyom isteme kıymete binsin azıcık
İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
Bebek istiyoruz 2 3 gün çatlama günüm bu ara yaklasıyorum yanına. Bu isteksizlikle nasıl olacaksa zaten. Catlama günün gecsin soguk davranacam heralde istekli olunca erkekler kendini geri cekıyor. Keske basım agrıyor kirpik diplerim agrıyor diyen kadınlardan olsaydım
Benimkide hemen uyurİnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
Al bendende okadar.öyle değiliz diye kıymetimiz bilinmiyor ya işte cnm.Bebek istiyoruz 2 3 gün çatlama günüm bu ara yaklasıyorum yanına. Bu isteksizlikle nasıl olacaksa zaten. Catlama günün gecsin soguk davranacam heralde istekli olunca erkekler kendini geri cekıyor. Keske basım agrıyor kirpik diplerim agrıyor diyen kadınlardan olsaydım
Bi tedavileride yokbizimki de aynı böyle uyandırma uyur da uyur işi de çok rahat ama hareket etmek istemiyor nedense ya başı ağırır ya dişi bunaldım
Benimkide dizisi varsa 12ye kadar oturur yoksa kimseyii sallamaz hemen uyurBenimkide hemen uyurkendi işini yapıyo ama öyle yük kaldırma filan değil.Fazla ağır değil yani işi.Dizisi varsa 12 ye kadar oturur ama yoksa bazen 10 bile olmadan gitmiş olur Bu aralar uyutmuyorum ama çok gıcık olmaya başladım
benim eşim de her fırsatta uyumak ister ama fazla kaçırırsa gece uyuyamazİnanmıyorum 18 saatmi. Şu an uyuduğu 12 saate sükrettim :) Allah sabır versin bize. En azından bebek olmuş bizim oda muamma bazen sevişirken uyuyacakmı acaba diye korkuyorum
İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
Bunu farkettim işte demekki işine gelince uyumuyosun dedim şimdi bende uyutmuyorumBenimkide dizisi varsa 12ye kadar oturur yoksa kimseyii sallamaz hemen uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?