Eşi tuvaletten çıkmayan var mı ?

elahanim34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
22
-8
1
Günaydın kızlar... Daha önce 2 konu açtım biliyorsunuz. En son çözdüm.

Adam tuvalete girdi mi 1 saat çıkmıyor. Hani telefonu eline alsa dicem bişeyler karıştırıyor... o da yok.
En son sordum. İç basur olduğunu söyledi. Yeme düzeni hep katı beslenmeydi önceden. Büyük abdestini yaparken bazen zorlandığını ve mesanede hala kaldığını düşünerekten parmak yardımıyla bazen boşalma sağlıyormuş.
İç kısımda meme oluşuncada hafif ağrı, 3 4 saat sertleşme sorunu yaşıyor. Sonra küçük abdest yaptıkça iç basur memeleri söndüğü için 2 3 saat sonra ilişkiye girebiliyorum dedi.

Eşimin neden 2 günde bir ilişkiye girmek istediğini şimdi çözdüm. Büyük abdest sorunu olmadığı günlerde mutlaka ilişkiye girmek istiyor ki ben talep ettiğimde böyle bir problemi olursa mahçup olmamak için. Bana bu yüzden bu anlamda aşırı hadi yapalım ısrarı yapıyormuş.

Yapay zeka ve internetten de araştırdım. Böyle bir durum gerçekten olabiliyormuş.
Ameliyat ol diyorum, aşırı katı yemeğince bu derece olmuyor diyor. Bilemedim ilerde sorun olur mu cinsellik için, doktorada gitse alışkanlık haline gelmiş bu tarz lavobolama konusu kafama takıldı....

Büyük abdest ve mesane ne alaka?
(Mesane idrar torbasıdır)

Bu kadar ileri değil ama eşimde de kabizlik sorunu çok oluyor evet katı beslenme ile ilgili. Bol salata yesin hep. Ayran yoğurt eksik etmesin. Yemekten önce su içsin. Eşim bunları yapmayınca hemen kabiz olur

Büyük abdest ve mesane ne alaka?
(Mesane idrar torbasıdır)
Oradaki kaslar sertleşiyormuş parmak yardımıyla dışkılama yapınca sanırım tahriş oluyor. Damarlar daha sonra küçük abdest yaptıkça gevşiyormuş.
İnternetten okuduğum yapay zekadan anladığım bu şekilde

arkadaşlar,okulda hiç insan sindirim sistemi ile alakalı ders görmediniz mi,kalın ve ince bağırsak bir bütün olarak çalışır,kalın bağırsak da sorun olursa ince bağırsaklar da bundan etkilenir,kalın bağırsak boşaltım yapamazsa ince bağırsaklara baskı ugular,etkileri de vardır,yani kalın bağırsağın başına ne gelirse ince bağırsak da ondan nasibini alır

sabah sabah ne b....tan bir konu

Böyle bir çıkarıma siz mi vardınız, eşiniz mi söyledi?

Kendini parmaklayacagina iyi bir üroloğa gidip gerekenleri yapsa ya.Kabizlik icin ilac verir basuru rahatlatıp.ameliyat edebilir.Kendi kendinize yapay zekadan bakacaginiza doktora gidin.Böyle devam ederse ilerisi kolon kanseri önleminizi şimdiden alın.Geçmis olsun.

Acaba doktora gidip bir ilac mi alsak. Ayrica kas problemi varsa onun da cözümleri var. Simdi detaylari yazip yormayalim kimseyi. Gecmis olsun

bir müddet hatta aylarca sıvı beslenecek ve "alışkanlıklarına" son verecek.
zor bir süreç anacak başka çaresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…