- 19 Ağustos 2025
- 22
- -8
- 1
- Konu Sahibi elahanim34
-
Büyük abdest ve mesane ne alaka?Günaydın kızlar... Daha önce 2 konu açtım biliyorsunuz. En son çözdüm.
Adam tuvalete girdi mi 1 saat çıkmıyor. Hani telefonu eline alsa dicem bişeyler karıştırıyor... o da yok.
En son sordum. İç basur olduğunu söyledi. Yeme düzeni hep katı beslenmeydi önceden. Büyük abdestini yaparken bazen zorlandığını ve mesanede hala kaldığını düşünerekten parmak yardımıyla bazen boşalma sağlıyormuş.
İç kısımda meme oluşuncada hafif ağrı, 3 4 saat sertleşme sorunu yaşıyor. Sonra küçük abdest yaptıkça iç basur memeleri söndüğü için 2 3 saat sonra ilişkiye girebiliyorum dedi.
Eşimin neden 2 günde bir ilişkiye girmek istediğini şimdi çözdüm. Büyük abdest sorunu olmadığı günlerde mutlaka ilişkiye girmek istiyor ki ben talep ettiğimde böyle bir problemi olursa mahçup olmamak için. Bana bu yüzden bu anlamda aşırı hadi yapalım ısrarı yapıyormuş.
Yapay zeka ve internetten de araştırdım. Böyle bir durum gerçekten olabiliyormuş.
Ameliyat ol diyorum, aşırı katı yemeğince bu derece olmuyor diyor. Bilemedim ilerde sorun olur mu cinsellik için, doktorada gitse alışkanlık haline gelmiş bu tarz lavobolama konusu kafama takıldı....
Oradaki kaslar sertleşiyormuş parmak yardımıyla dışkılama yapınca sanırım tahriş oluyor. Damarlar daha sonra küçük abdest yaptıkça gevşiyormuş.Büyük abdest ve mesane ne alaka?
(Mesane idrar torbasıdır)
Damarlar yakın pen.. bölgesine gidenYahu ilaçlar var kabızlık için. Parmak sokup kurcalayana kadar onlardan kullansın. Çok iğrenç bir şey bu.
Ayrıca dışkı ve mesanenin ne ilgisi var.
Böyle bir çıkarıma siz mi vardınız, eşiniz mi söyledi?Eşimin neden 2 günde bir ilişkiye girmek istediğini şimdi çözdüm. Büyük abdest sorunu olmadığı günlerde mutlaka ilişkiye girmek istiyor ki ben talep ettiğimde böyle bir problemi olursa mahçup olmamak için. Bana bu yüzden bu anlamda aşırı hadi yapalım ısrarı yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?