- 20 Ekim 2009
- 9.698
- 18.650
- 823
- Konu Sahibi elahanim34
-
Garip olan siz ve eşinizsiniz. Kabızlık ya da basur durumunda kimse parmağını sokup da oymaz totosunu.Çok garip yorumlar gelmiş Türkiye’deki erkeklerin rahat %30 unda bu iç basur dış basur problemi vardır YouTube da videoların altında yazan yorumları hiç okumadınız sanırım
Penis penis diyip durmayin ortalikta ayip, konu sahibi gibi p***s falan yazin lutfenGarip olan siz ve eşinizsiniz. Kabızlık ya da basur durumunda kimse parmağını sokup da oymaz totosunu.
Doktora gider, ilaçlarını alır ve kullanır hepsi bu.
Siz kalınbağırsaktan mesaneye oradan penise geçtiniz. Yazdıklarınız garip değil de yorumlar mı garip.
Delik büyüyene kadarflorasını bozar öyle parmakla olacak iş değil bu. Ne zmana kadar kendını parmaklayacak?
Penis penis diyip durmayin ortalikta ayip, konu sahibi gibi p***s falan yazin lutfen
İroni yaptıydımtotoya sondaj normal benim yazdığım mı ayıp, aşkolsun.
Adam s*çamadığı için götünü parmaklayacak seviyeye geliyor sen cinsellik için sorun olur mu diyorsun bacım bi dur Allah aşkınaGünaydın kızlar... Daha önce 2 konu açtım biliyorsunuz. En son çözdüm.
Adam tuvalete girdi mi 1 saat çıkmıyor. Hani telefonu eline alsa dicem bişeyler karıştırıyor... o da yok.
En son sordum. İç basur olduğunu söyledi. Yeme düzeni hep katı beslenmeydi önceden. Büyük abdestini yaparken bazen zorlandığını ve mesanede hala kaldığını düşünerekten parmak yardımıyla bazen boşalma sağlıyormuş.
İç kısımda meme oluşuncada hafif ağrı, 3 4 saat sertleşme sorunu yaşıyor. Sonra küçük abdest yaptıkça iç basur memeleri söndüğü için 2 3 saat sonra ilişkiye girebiliyorum dedi.
Yapay zeka ve internetten de araştırdım. Böyle bir durum gerçekten olabiliyormuş.
Ameliyat ol diyorum, aşırı katı yemeğince bu derece olmuyor diyor. Bilemedim ilerde sorun olur mu cinsellik için, doktorada gitse alışkanlık haline gelmiş bu tarz lavobolama konusu kafama takıldı....[/B]
Parmak tip sondajla popodan doğal gaz elde edilmesiİroni yaptıydımYoksa konu sahibinin eşi alternatif tıbba gönül vermiş. Bir nevi ar-ge, desteklemek lazım
Hükümet bu abiye sahip çıksın. Bu kışa faturalar düşer belki birazParmak tip sondajla popodan doğal gaz elde edilmesi
Bu ay ki doğal gaz faturanız ela hanımın kocasının sondajı sayesinde yarıya düşürülmüştür.Hükümet bu abiye sahip çıksın. Bu kışa faturalar düşer belki birazAdam tek başına ülkenin doğalgaz ihtiyacının %1.75'ini karşılayacak potansiyelde
Merhaba benimde eşimde vardi . Fatih’te acet eczanesi var orda özel krem yaptırdi geçtiAdamın basurü var gitsin doktora neyşn alışkanlığı ? Ömür boyu basür çekilir mi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?