eşi vardiyeli çalışanlar

tatlışımm erken rezervasyon cok ıyı bısey yaa..bız ocakta yaptırdık ve cok cok ucuza gıttık oraya..benim de esımın de sorun olmuyor pek ızın tarıhı..ıstediğimiz de cıkarız..ama benım sadece 1 hafta tatılım oluyor fazlasını vermıyorlar uyuzlar yerıme bakacak yok dıe

canım 3-11 olunca belkı esın daha erken eve gelıyordur..benım kı gece 1 de eve gelıyor yaa..ınsaf dimi..uykumun arasın da da seksi düşünemıyorum pek

ben dusunebılırım
ama sabah erken kalktıgımdan benden randıman alamaz yanı avucunu yalar :)
benımde servısle geldıgı ıcın servsıı 12de kalkıyor cok nadır otobusle gelıyor o zaman 12
servısle gelırler 12.30 -1 arası evde oluyor

benım tatılım bellı degıldı o sebebten erken rez. olmadı ben 2 hafta cıkıyorım bayram tatıllerı vs de var
ama eısm toplu cıkamıyor

hım anladım canım..
napalım alışmaktan başka çare yok buna...

benım tatılım bellı degıldı o sebebten erken rez. olmadı ben 2 hafta cıkıyorım bayram tatıllerı vs de var
ama eısm toplu cıkamıyor

benım de bayram ozel gun falan varda senelık ızın hakkım 1 hafta...ne guzel senın 2 hafta ohh mis gibi.hem tatil yapar hemde evınde derın temızlık yapabılırsın
eşlerimiz yanımızda olsun da bıze her yer paris demi ama

evet oyle valla hem evlıyız hem hasretız
ne kadara cıktı tatıl buarada? merak ettım aradakı fark cok ucurummu?

derın temızlıgı bu hafta yapıyorum cumartesı kuran okutacagımda evde tatıldeyken ark fılan gıderım oturmaya :)
cagırmak yok tatildeyım ben

ne kadarlık evlısın sen?

kızlar çıldırdım sinir küpüyüm şu an
yeğenime tablet aldım ablamın evinin adresini verdim oraya göndereceklerdi
adam aramış diyoki siz evin adresini yanlış vermişsiniz zile basıyoruz kimse yok evde diyor
ablamı aradım evdeyim zile basan da yok dışarıda da kimse yok diyo
adamı geri aradım siz yanlış vermişsiniz adresi orası 1531 sokak değil bilmem ne sokak diyo beyefendi yanlış falan vermedim herkes rahatlıkla buluyo bu evi acaba sizdemi sorun ne işiniz var bilmem ne sokakta diyorum yok sizin ev burası diyo adam ablam gitmiş bulmuş adamları

Karamel duzeldimi durum ?
Chatzi seninkinin vardiyalari nasil

eşimde bende memuruz eşim vardiyede ben doğum iznindeyim şuanda sabah 8 de gidiyo akşam 8 de geliyor ertesi akşam 8 de gidiyor sabah sekizde geliyo peşine gelen 48 saat izinli ama ben gece hiç uyuyamıyorum onsuz korkuyorum ve korkumdan yatağıma bile giremiyorum hamileykende 6 ay kadar vardiyedeydi yorganımı alıp oturma odasına tv açkı ses öle uyuyordum şimdi bebişle tekli koltukları ona yatak yapıyom kendime kanepe onun hoşuna gidiyo ama ben ne rahat edebilebiliyorum nede uyuyabiliyorum bide ortalik darmadağın oluyo bana bikri olan varmı acaba ne yapacağımı şaşırdım yarın akşam gececide

Bende ilk uc dort ay uyuyamiyordum baktim olcaj gibi degil isiklar acik uyumaya basladim ocak ayinda kendi evimize tasindik burada daha guvende hissediyorum sadece koridirda isik acik bieakiyorum oglumun odasina isik gitsin diye o kadar
Esim servisle gelcek bu aksam bekliyim diyirumm bakalimm
Bugun uc mak camasir mutfak dolabi sildim baza alti havalandii filann 6 da evde oluyorum ama cocuktan oturu 7.30_8 arasi eve girebiliyorum zaman su gibi gwciyo esimle yatana kadar ben 8_9 kere telefonla konusuyoruz tel elimde emzik gibi

CANIM biz 1.200 gittik otobüs biletleri de dahil..suan da çok pahalı değil sanırım otel..ben otel hakkında şikayetler de okudum tedirgin gitmiştim ama ya kendilerini düzelttiler yada yazanlar yazmak için yazdı sadece sanırım..çünkü o paraya herşey dahil harika bi tatil yaptık yani..

ben 5.yılıma gircem canım eski sayılırız ama biraz sorunlarımız oldu eşimle şuan herşey güzel gidiyor..kendimi yeni evli gibi hissediyorum son 6 aydır

Benim eşimm de vardiyalı.5 yıllık evliyiz.Alıştım ben.

canım insan elbette alışıyor ama..hep gündüz olsa daha iyi benım ıcın..
belkı çalışmasam sorun olmaz hani 4-12 olunca onu bekler onunla sabahlara kadar oturabılırım sonra oğlen uykudan kalkar guzel bır kahvaltı yapabılırız ama malesef calışınca öyle olmuyorrr

Uygunmus fiyati ama suanda bakmam lazim kac tl ? Cocugunux varmi?

Benim eşimde vardıyalı sayılır:))haftada 3 gün 8-8 çalışıyor ama evden akşam 7:30 da çıkıp sabah 9 da gelebiliyor ancak((kızım 3 gün ondan ayrı oluyor çünkü gündüzleri uyuyor mecburen ((bir gün de sabah 8 gece 11 çalışıyor en yoğun günü o gün eve geldiğinde gözleri kaymış oluyor((çok üzülüyorum diğer günler evde ama

off böyle de zormuş canım ya

aman gece vardiyasında benimde eşim çalışıyor kafamı dinliyorum tek yalnız olmak daha güzel :) istediğim dizilerimi seyrediyorum o varken ne dizi ne bişiy iyi böyle :)

Uygunmus fiyati ama suanda bakmam lazim kac tl ? Cocugunux varmi?

Cute, ben her yıl aralık ayında erken rezervasyonla alıyorum.Bu yılki otelli %40 indirimli aldım.Bu yıl idare et seneye güzel bir tatil otel ayarlarsın.Sarımsaklının plajı çok sığ.Mina çok güzel oynamıştı.Pansiyon ya da ev kiralayabilirsin.Bir de komik gelen olabilir ama Disneyland kumbarası yaptım kızıma Kumbarada biriktirip 2 yıl sonra anca aklı erer 350 400 euro falan 4 gece çocuk ücretsiz herşeyiyle 5000i bulur.

aman gece vardiyasında benimde eşim çalışıyor kafamı dinliyorum tek yalnız olmak daha güzel :) istediğim dizilerimi seyrediyorum o varken ne dizi ne bişiy iyi böyle :)

Aynen İnsan bazen yalnız da kalmak istiyor.Eşim evdeyken ailemle, arkadaşlarımla görüşemiyroum.Kendine de vakti kalıyor insanın.Kızımla birebir yalnız vakit geçirmiş oluyoruz.üçümüz aile olarak da ayrı zamanlarımız oluyor.Bence iyi bir sistem bu.Her akşam eve eşimle girseydim o kızımla oynarken ben mutfaktan çıkamazdım.8-16 haftasında akşam 10dan önce oturamıyorum.Bir de babayla kızımız da vakit geçirebiliyor bu şekilde.16-24te öğlen 3e kadar beraberler.24-8de 12ye kadar oynuyorlar eşim sonra uyuyor.Akşam kalktığında üçümüzün vakti oluyor.Belki zamanla alakalıdır.5 yıl olunca bizim düzen oturdu baya.Alıştık ya da bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…