- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
- Konu Sahibi sadem_karamel
-
hemde nasıl nerdeyse 5 gün hiç görüşmüyoruz özellik bebeğim hiç ayrılmak istemiyor iş kıyafetlerini görünce daha giymeden ağlamaya başlıyor(((
aman gece vardiyasında benimde eşim çalışıyor kafamı dinliyorum tek yalnız olmak daha güzel :) istediğim dizilerimi seyrediyorum o varken ne dizi ne bişiy iyi böyle :)
bende sizdenim bizimde 3 vardiyalı
8 \ 4 en sevdiğim vardiya ben çalışmıyorum ama beraber kalkıp kahvaltıyı yapıyoruz akşamları istediğimiz yere gidiyoruz
4 \ 12 hiç sevmediğim vardiya çünkü akşamları yalnız kalıyorum ondan da artık kendime vakit ayırıyorum
12 \ 8 gece yalnız kalmaktan korkmuyorum ama insan eşinide yanında istiyor sabah eşim 8 gelinceye kahvaltıyı hazırlıyorum beraber yapıyoruz o sonra yatıyor evliliğimizde 2 seneyi bitiriyoruz zamanla alışılıyor inş bundan kısa bir süre sonra kızım bana eşlik etcek o zaman sıkılcak vakit bulamıcam için
Cute, ben her yıl aralık ayında erken rezervasyonla alıyorum.Bu yılki otelli %40 indirimli aldım.Bu yıl idare et seneye güzel bir tatil otel ayarlarsın.Sarımsaklının plajı çok sığ.Mina çok güzel oynamıştı.Pansiyon ya da ev kiralayabilirsin.Bir de komik gelen olabilir ama Disneyland kumbarası yaptım kızımaKumbarada biriktirip 2 yıl sonra anca aklı erer 350 400 euro falan 4 gece çocuk ücretsiz herşeyiyle 5000i bulur.
karamel; hayırlı olsun tabletınız
sanırım herkez aynı aksamcı vardıyasını sevmıyor
gececı olduıgund abız beraber yemek fılan yıyemıbılıyoruz sohbet edebılıyoruz o gıdıyor bende ya ısıme bakarım yada uyurum hafta ıcı - hafta sonu o geldıgınde kahvaltı hazırlayıp beraber kahvaltı edıyoruz o sonra yatıyor
herkez gıbı gunduz vardıyasını sevıyorum
alya 88 ; cocuk sahıbı olmayı ıstemedınızmı canım?
karamel; hayırlı olsun tabletınız
benim eşimde üç vardiya çalışıyor 12. yılın içindeyiz artık alıştım başta zor geldi ama şimdi çok sorun olmuyor
tatlışmm anlaşmazlıktan kavga etmekten istemeye fırsatımız olmadı malesef..benım sorunlu bir eşim vardı..ama allaha şükür şimdi herşey iyi...artık bizde istiyoruz yani bakalım hayırlısı
benimde her hafta esim en az iki gece gececi, bende tek kalamiyorum, hirsizlik cok oluyor bizim burda. Mecburen kaynanada kaliyoruz her hafta
esim her gececi oldugunda kaliyoruz, her hafta yani haftada 2 gun fln, cok duzensiz bir hayatimiz oldu ama napalim?
Gece tek kalirsam garip sesler duyuyorum, bide hirsizlik cok bizim burda
Ben Balıkesirliyim.Akçay, Altınoluk, Sarımsaklı da geçiyor yazlarımız.Sarımsaklıyı düşündüğünü bilmiyordum.Denk gelmiş yazdığım.Evet seni çok seviyorumevet oyle dıyoruz bu sene sabredelım seneye guzel bır tatıl yapalım ama bızım ıs yerının tatyılı fabrıka kapanıs tarıhı nısan ayında bellı olduo sebeblen erken rezer hayal oldu ıyıcene
sen sarımsaklıyı nereden duydun :)
ben burayamı yazdım yoksa benı cok sevdıgınden takıpmı eıdyorsun
hala kararsısız ya ev tutacagız yada erdekte soyle 3.sınıf dıyım bır otel kayınpederın arkadası odaları temız ama luks fılan degıl hersey dhaıl onundede plajı fılan var orasıda olabılır makul olması acısından
kumbrada bırıktırdıklerını ne yapıcaksın buarada anlayamadım
akans , senınkı daha kotu sanırım bızımkılerden bilemedim
bızım pazar gunu esım ızınlı
sonra gunduz vardıyasına donuyor bende yıllık ızne cıkmıs oluyorum yanı hergun 16:00 da evde olacak
aa canım hersey yoluna gırdıyse ınsallah Allah aratmadan versın tatlım
88 dogumlumusun pekı erken evlenmısın cok
benimde her hafta esim en az iki gece gececi, bende tek kalamiyorum, hirsizlik cok oluyor bizim burda. Mecburen kaynanada kaliyoruz her hafta
Nerdeyse iki seneden beri gocebe gibi yasiyoruzher hafta kaynanada, bir duzenimiz olmadi esimin gece vardiyalari yuzunden. gercekten cok zor
Ben Balıkesirliyim.Akçay, Altınoluk, Sarımsaklı da geçiyor yazlarımız.Sarımsaklıyı düşündüğünü bilmiyordum.Denk gelmiş yazdığım.Evet seni çok seviyorumSarımsaklının plajı çok güzel.Deniz git git hep dizinde.Bizim için sıkıcı olabilir hani baya gitmen gerekiyor derinleşmesi için ama çocuklar için ideal.Korkusu da olmuyor insanın rahatça oynayabiliyor.Lunaparkı var.Akşam çıkıp dolaşırsınız.Güzel biryer.Alie yeri tam.
Kumbarada da 2 yıl para biriktireyim de Disneylanda götüreyim diyorum benimkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?