E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
off korkuyorum bigün sigaraya başlar diye 21 i ne gelcek hiç kullanmadı şükür nefret edio sigaradan ama ben korkuyorum işte..varmı benim gibi sevdiği sigara kullanmayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh beee benim gibileride varmış yani sevgilisi sigara kullanmayan ya bazılarının tuhafına gidio aa sigara içmiomu diye sinir oluyom böle olunca sanki çok şaşırılacak bişeymiş gibi
BENİM AŞKIM NEFRET EDİYOR VE KESİNLİKLE SİGARAYA İNANILMAZ KARŞI BİRİ...BENDE KULLANMIYORUM VE İÇENLERİN YANINDA DURMAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM...
Ağız kokusu yapar, diş ve diş eti hastalıklarına yol açar.
[/COGöz merceğinin saydamlığının azalmasına yani katarakta sebep olur
Cildin yapısının bozulmasına neden olur. Leke ve kırışıklık oluşur. Selülitlere sebep olur.
Cildin yapısının bozulmasına neden olur. Leke ve kırışıklık oluşur. Selülitlere sebep olur.
Erkeklerde iktidarsızlığın başlıca sebeplerindendir. Ayrıca mesane kanserinin önemli nedenlerindendir.
Erken menopoz ve rahim kanserinin sebebidir.
Parmaklarda sararmaya ve tırnaklarda zayıflamaya yol açar.
Kemik erimesine neden olur.
Hamilelerde %10-15 eksik kiloda doğuma ve bebek zeka eksikliğiyle doğarLOR]BUNLAR SADECE BAGZILARI BUNLARI BİLE BİLE KENDİMİ VE ÇEVREMDEKİ İNSANLARI TEHLİKEYE ASLA ATAMAM !!!yasakkelime
nıe sıgara ıcmesıne karısıosunkı cnm sevdıgının, ıcsın ne olucak sana ne zararı var kı bunun,
önemlı olan ıkı kelımeyı paylasabılmektır sıgara ıcmıs ıcmemıs kıme ne bundan