eşi yada sevgilisi sigara kullanmayan var mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim sevgilim kullanmıyor. 34 yaşında kendisi. denemiş ama beğenmemiş lise yıllarında. işin kötüsü, sigara paketini alıp arkadaş ortamına sokan kendisi, diğerleri sevmiş, içen tipler olmuş, bu beğenmemiş biraz denedikten sonra devam etmemişkaydirigubbakcemile3

ben eskiden içerdim. ara ara bırakırdım. tanıştığımızda içmiyordum. 3 yıl boyunca da beni sinir ettiği zamanlar dışında (birkaç kere yaptım) sadece hani arkadaş-muhabbet ortamı olduğunda ayda yılda bir içmişimdir. inat yapacağımı bildiğinden karşı çıkmaz am duygu sömürüsü yaparbenneyaptımki

benim eşimde 14 şubattan beri içmiyor bebeğimiz sayesinde

Benimki kullaniyor ne yazikki
ama günde 1 tane iciyo yazik :roflol:
biraktiriyorum cünkü. ama oda birakmaya niyetli, allaha sükür cok aramiyor sigarayi.
Sigaraya hayir diyorum. :enbuyukkk:
Cünkü beni cok rahatsiz ediyor, bende icmiyorum. aslada icmeyi düsünmem ya allah korusun. :mymeka:
niye kendime zarar vereyimki
:dilcikar:

ben içmiyorum içilen ortamlarda bulunmuyorum. ama gel görki benim çok muhterem nişanlım içiyor. neyse söz verdi askerden gelince bırakacakmış. benim yanımda içmez zaten çok saygılıdırkaydirigubbakcemile3 ayrıcada sigara kokusu aldığım anda uzaklaşırım ne elini tutarım ne öperim. o yüzden benim yanıma gelirken tam teşekküllü gelir. adamı oyarım:lepi:
neyse inşallah gelincede sözünde durur ve bırakır.

karayağızım sende bizimi kıskandırıon korkuom başlıcak diye falan he:ecrin_bebek:
bende korkuom bırakmıcak diyebenneyaptımki

ayyy ne çok yazmışım. mektubuma burda son veriyoruma.s.

ben içmiyorum içilen ortamlarda bulunmuyorum. ama gel görki benim çok muhterem nişanlım içiyor. neyse söz verdi askerden gelince bırakacakmış. benim yanımda içmez zaten çok saygılıdırkaydirigubbakcemile3 ayrıcada sigara kokusu aldığım anda uzaklaşırım ne elini tutarım ne öperim. o yüzden benim yanıma gelirken tam teşekküllü gelir. adamı oyarım:lepi:
neyse inşallah gelincede sözünde durur ve bırakır.

karayağızım sende bizimi kıskandırıon korkuom başlıcak diye falan he:ecrin_bebek:
bende korkuom bırakmıcak diyebenneyaptımki

ayyy ne çok yazmışım. mektubuma burda son veriyoruma.s.

hahhaha :roflol:
mektubuna son veriyo bizimki :roflol: :jeyyar:

benim eşimde 14-15 yaşlarında içmeye başlamış
çok şükürki 3 sene oldu sigarayı bırakalı...bzen canı isteycek tekrar başlayacak diye gerçekden korkuyorum..(bu arada malesef ben içiyorum)
Sigara gerçekden sinsi düşman insanı içten içe öldürüyor....
en kısa zamanda bende bırakmak iztiyorum Rabbim banada o iradeyi versin inşallah.....

ohhh beee benim gibileride varmış yani sevgilisi sigara kullanmayan ya bazılarının tuhafına gidio aa sigara içmiomu diye sinir oluyom böle olunca sanki çok şaşırılacak bişeymiş gibi

ay evet ya sanki sigara içmek çok büyük bi marifetmiş gibi:kızgın::1no2: çok şükür ne ben ne eşim kullanmıyoruz kullanmayıda hiç düşünmüyoruz.ben başlığı ilk gördüğümde kullanan varmı diye okudum hatta sonra anladım hoşuma gitti hemmen daldım içeri:)artık toplumda sigara kullananların sayısı kullanmayanlardan daha fazla:(bu beni çok rahatsız ediyo.
ama yapacak bişeyim yok herkesin kendi tercihi hayat onların ciğerler onların elimizden ne gelirki:sm_confused:

ay evet ya sanki sigara içmek çok büyük bi marifetmiş gibi:kızgın::1no2: çok şükür ne ben ne eşim kullanmıyoruz kullanmayıda hiç düşünmüyoruz.ben başlığı ilk gördüğümde kullanan varmı diye okudum hatta sonra anladım hoşuma gitti hemmen daldım içeri:)artık toplumda sigara kullananların sayısı kullanmayanlardan daha fazla:(bu beni çok rahatsız ediyo.
ama yapacak bişeyim yok herkesin kendi tercihi hayat onların ciğerler onların elimizden ne gelirki:sm_confused:

ewet canım herkez kendine yapıyo ama bizde kaynıyoruz arada sigaraya hayır:enbuyukkk:

cok sükür icmez benim canim da... zaten kültablasini öper gibi hissetmek istemem yani.. rahatsiz ediyo insani kokusu dahi...
icenlere, birakmak isteyenlere Allah kolayliklar versin...

Esim icmez, zamaninda icmis birakmis ama. Allah a sükür icmiyo nefret ederim bu kokudan iyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu-

biz ikimizde kullanıyoruz. bi kişi kullanmasa ona eziyet olurdu kokusu. ama iyi bişey değil tabiki umarım ikimizde bırakırız bigün.

valla benmki az içiyo ama bırakacakmış sz verdi :utangac:
sigara içtigi halde dişerine çok iyi bakar anlamazsınız bile

valla benmki az içiyo ama bırakacakmış sz verdi :utangac:
sigara içtigi halde dişerine çok iyi bakar anlamazsınız bile

hadi bakalım inşallah bırakır sende yardımcı ol
bazısı hiç dişe önem vermio ama bak seninki veriomuş helal olsun

biz ikimizde kullanıyoruz. bi kişi kullanmasa ona eziyet olurdu kokusu. ama iyi bişey değil tabiki umarım ikimizde bırakırız bigün.

inşallah bırakısınız canım ya zarar vermeyin kendinize lütfennn

Erkek arkadaşım sigaradan nefret ediyor. Bende sigarasız bir saat düşünemıyorum. Kullandığımı bilmıyor, hatta nefret ettiğimi sanıyo. Aksıne ben bir bağımlıyım. Sanırm dünyaya bebeğimi getirene kadar da bırakamıycam onu.

benimki de kullanmıyor nefret ediyor üstelik
çok şükür darısı kullananların başına
inş onlar da birgün bırakır

kocam bir gün arabasında sigara yakan arkadaşını arabasından atmış

ööööyle de huylanır tiksinir
tanıştığımızda ilk sorduğu sigara içip içmediğimdi
beni de atardı herhalde arabasından....

benimki de içmiyo gamyoncuiremsu

ben de içmem sengözlerimebaksanab

Erkek arkadaşım sigaradan nefret ediyor. Bende sigarasız bir saat düşünemıyorum. Kullandığımı bilmıyor, hatta nefret ettiğimi sanıyo. Aksıne ben bir bağımlıyım. Sanırm dünyaya bebeğimi getirene kadar da bırakamıycam onu.

ayy anlamıomu yaa sigara içen illaki biyerden açık verir anlaşılır içtiği kokar yani az da ola söylesen olmazmısengözlerimebaksanab

Back
X