arkadaşlar o kadınla görüşmeye devam ettiğini öğrendim 23 yaşında dul bir bayanmış eşimi arabasıyla falan alıyormuş geçende arkadaşım denk gelmiş dışarda bunlara yani beni bebeği düşünen yok açıkçası evet bebeğime yanlız bakabilirim ama ne yaparsam gözü korkar eşimin bilemedim arkadaşları konuşuyor boşanmak istemiyorum kafamı dinliyorum diyor. beni zaten aramıyor ki bende aramıyorum zaten direk dava açmak mı mantıklısı kendi arkadaşları diyor ki kızın ailesini bul konuş diyorlar bende kızı birini arattırmayı düşündüm ama her 2 sindede eşimin kulağına bişiler gidecek bilemedim ve sizden fikirlerinizi bekliyorum
arkadaşlar o kadınla görüşmeye devam ettiğini öğrendim 23 yaşında dul bir bayanmış eşimi arabasıyla falan alıyormuş geçende arkadaşım denk gelmiş dışarda bunlara yani beni bebeği düşünen yok açıkçası evet bebeğime yanlız bakabilirim ama ne yaparsam gözü korkar eşimin bilemedim arkadaşları konuşuyor boşanmak istemiyorum kafamı dinliyorum diyor. beni zaten aramıyor ki bende aramıyorum zaten direk dava açmak mı mantıklısı kendi arkadaşları diyor ki kızın ailesini bul konuş diyorlar bende kızı birini arattırmayı düşündüm ama her 2 sindede eşimin kulağına bişiler gidecek bilemedim ve sizden fikirlerinizi bekliyorum
canım, sanki onun ekmeğine yağ sürmüşsün git diyerek...baksana her şeyi çocuğa kimin bakacağını bile düşünmüş..
eğer savaşmak istersen her şeye rağmen, bu ara fazla üstüne gitme derim. ama evine dön, orayı dağıtamasın. belki geçici bir şeydir. iyice bunaltıp o tarafa yöneltme adamı.
ama bunlar çooook iyi niyetli yorumlarım baştan söyleyeyim. yoksa adam olayı kafasında bitirmiş gibime geldi...
hep kendimi senin yerine koyarak yazdım.
sonrasını düşünerek. sanki boşanırsan kocanı o dul kadına kaptıracaksın, yuvanı ona vereceksin gibi geliyor. belki fazla hassas davranıyorum ama bırak git diyemiyorum. o hayvan kocan sürünsün istiyorum.
tamam, sakince yazıyorum.
delil topla, maddi manevi tazminat davası aç.
kocanın donuna kadar al ki o fahişeye yedirecek parası kalmasın..
sürünsün.... bırak dönme eve falan da..haysiyetsiz adam...annesi ölen çocuklarmışşş..pislik.. hay Allahım...
kardeşim hukuk son sınıf şimdi arayıp prosedürü soracağım. neler yapabilrisin. dönebilirsem yazarım.
evet geri geldim. hemen aradım kardeşimi.
canım maddi durumun avukata yetmiyorsa baroya gidip avukat talep edebilirsin. aldatıldığını kanıtlarsan, (şahit falan) özel duruma giriyormuş ve kesin boşanma sebebi. hamilesin nafaka alacaksın mecbur, işinin ehli bir avukatsa adamın donuna kadar alabilirmiş. manevi tazminat da dahil...
Verdiğin bu bilginin boşanmayı düşünen fakat masraflarından dolayı çekinen birçok kadının işine yarayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?