Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

arkadaşlar o kadınla görüşmeye devam ettiğini öğrendim 23 yaşında dul bir bayanmış eşimi arabasıyla falan alıyormuş geçende arkadaşım denk gelmiş dışarda bunlara yani beni bebeği düşünen yok açıkçası evet bebeğime yanlız bakabilirim ama ne yaparsam gözü korkar eşimin bilemedim arkadaşları konuşuyor boşanmak istemiyorum kafamı dinliyorum diyor. beni zaten aramıyor ki bende aramıyorum zaten direk dava açmak mı mantıklısı kendi arkadaşları diyor ki kızın ailesini bul konuş diyorlar bende kızı birini arattırmayı düşündüm ama her 2 sindede eşimin kulağına bişiler gidecek bilemedim ve sizden fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar o kadınla görüşmeye devam ettiğini öğrendim 23 yaşında dul bir bayanmış eşimi arabasıyla falan alıyormuş geçende arkadaşım denk gelmiş dışarda bunlara yani beni bebeği düşünen yok açıkçası evet bebeğime yanlız bakabilirim ama ne yaparsam gözü korkar eşimin bilemedim arkadaşları konuşuyor boşanmak istemiyorum kafamı dinliyorum diyor. beni zaten aramıyor ki bende aramıyorum zaten direk dava açmak mı mantıklısı kendi arkadaşları diyor ki kızın ailesini bul konuş diyorlar bende kızı birini arattırmayı düşündüm ama her 2 sindede eşimin kulağına bişiler gidecek bilemedim ve sizden fikirlerinizi bekliyorum

o kadını arattırarak anca küçük duruma düşersin

senin sorumlu olduğun kişi kocan

onunla konuşacaksın

kocan seni düşünmüyorsa elin kadını niye seni düşünsün ki

kadın veya ailesi derse ki sen kendi kocana bak o peşimden düşmüyor ne cevap vereceksin

kısa ve net bi şekilde fikrimi söylüyorum.
bence git davayı aç bebeğinede sağlıklı bi şekilde bak.
hakkında hayırlısını diliyorum.

evliliklerde de artık kapitalist sistemin geçerli olduğunu düşünüyorum...gücü yeten yetene artık.....yok o kadın mış bebeğimiz varmış bir bütünün parçası olma fikriymiş aileymişiz ......bu kavramları göremiyorum artık....şimdi bu adamın kafasından geçenleri kim bilebilir...sen zannediyomusun ki o dışarda istediğini yaparken bu adamın getireceği birkaç kuruşla çocuğuna bakacaksın...bu adam bütün pis işlerini sana yaptıracak...tıpkı babamın anneme bütün sülalesini baktırması gibi....yatalak hastalara annem baktı hayır duası almıştır gerçi ama yapmak zorundaydı...annem yine babamın yiğenlerine çocukları gibi baktı hizmetlerini gördü babam dışardaki hayatından vazgeçmedi annem iki öğün yemek karşılığı sıkıntı çekti..... birazda kendi evliliğmden bahsedeyim...ilk erkek arkadaşımdı ve körkütük aşıktım bana çok ilgi gösterirdi....ailesi mükemmeldi..tanıştığımızda daha otuzumda değildim bu evlendiğim adam benim onunla birlikte olmamı gerçekçi bile bulmuyormuş....hey allahım bunun ne demek olduğunu aylarca insanlara çıldırmış gibi sordum ....meğer 20 li yaşlarda rus fahişeler dururken bana ne oluyormuş...bunu kabullenmem bir senemi aldı...bu arada hemen ailemin yanına dönemedim...sınavları kazanmaya beklmeye koyuldum...evde artık ayrı bir odam vardı ve boşamak istediğimi çaktırmadım...bigün emeklilik yaşının yükseltildiğini söyledi miras kalana kadar evi ben geçindirecekmişim terbiyesizliğe bak ....benim nöbet tuttuğum üç kuruş parayı fahişelere yedirmeyi teklif etmiyo...DAYATIYOR....o evde kaldığım için benden taleplerini arttırıyor

senin durumuna baktığımda aldatılmandan çok daha fazlasını görüyorum ...bu saçmalıklar için sığıntı gibi yaşamaya değmez inan bana hayatını mahvedersin
şimdi sakinleş ve delil topla......yola getirmeyi bırak artık bir abla tavsiyesi....onun umrunda değilsin seni kullanacak....
umarım hakkında hayırlısı olur

Son düzenleme:

Canım adam dışarda gününü gün ediyor senide çantada keklik görüyor.Biliyor ki boşanmayacaksın...Kafamı dinliyorum demesi bahane...Kafasını başka kadınlarla gününü gün ederekmi dinlendiriyor.Bence kesinlikle kızın ailesini falan aratma kendini küçültürsün.Tamam kadında suçlu ama en büyük suçlu senin eşin...Hamile bir karısı var ve baba evinde.Senin psikolojisini düşünen yok.Canım hamilesinde boşan demek zor ama başka yol yok gibi.Yoksa barışsanda bu adam bu davranışlarına devam eder ve sende katlanmak zorunda kalırsın.Allahım yar ve yardımcın olsun...

Tabii kafasını dinlesin.. Sizin hamilelik döneminizde onunla bununla gezsin tozsun, sizi böyle üzsün kırsın,
sonra da ben boşanmak istemiyordum kafamı dinledim geldim desin..
Bence sen de kafanı dinle hem de çooookkkk uzun bir süre...

demek eşin kafa dinliyormuş ne güzelmiş ya...böyle fedakar kadınlar oldukça hayat erkeklere güzel valla

dün msj attıeşim bana ben onu süründürcem demiştim hapis cezası bile varmış bu durumda demiştim bizimki tırsmış dün gece 2 de msj attı yok bebeğimizi düşün üzülme dikkat et kendine sen kötü bi insan değilsin bişilerin önüne geçemedik sende bende ayrılırsak şayet anlaşarak ayrılalım düşman olmayalım diye bende tersledim attım niyeti ayrılmak ama ona yapapileceklerimden korkuyo mu dersiniz?

canım, sanki onun ekmeğine yağ sürmüşsün git diyerek...baksana her şeyi çocuğa kimin bakacağını bile düşünmüş..

eğer savaşmak istersen her şeye rağmen, bu ara fazla üstüne gitme derim. ama evine dön, orayı dağıtamasın. belki geçici bir şeydir. iyice bunaltıp o tarafa yöneltme adamı.

ama bunlar çooook iyi niyetli yorumlarım baştan söyleyeyim. yoksa adam olayı kafasında bitirmiş gibime geldi...

canımcım adam evde deil anasında kalıyo ben eve dönsem yanlız kalıcam düşünmedim değil dünde bana tlf da diyo ki bakamayacaksan ben alırım dedi bende senmi emzircen dedim doğumda annesi ölen bebekler nasıl büyüyo dedi şok oldum o bitirdi zaten bunun farkındayım bende istemiyorum açıkcası ama o dava açsın istiyorum 1500 tl istiyor avukat tabi hem bana nafaka hem çocuğa ayrıca tazminat ayrıca suç duyurusu ödü koptu anlayacağın

hep kendimi senin yerine koyarak yazdım.

sonrasını düşünerek. sanki boşanırsan kocanı o dul kadına kaptıracaksın, yuvanı ona vereceksin gibi geliyor. belki fazla hassas davranıyorum ama bırak git diyemiyorum. o hayvan kocan sürünsün istiyorum.

tamam, sakince yazıyorum.

delil topla, maddi manevi tazminat davası aç.

kocanın donuna kadar al ki o fahişeye yedirecek parası kalmasın..

sürünsün.... bırak dönme eve falan da..haysiyetsiz adam...annesi ölen çocuklarmışşş..pislik.. hay Allahım...

kardeşim hukuk son sınıf şimdi arayıp prosedürü soracağım. neler yapabilrisin. dönebilirsem yazarım.

zamanında maaş almıyo kendi cebinde parası yok o kadın beslesin artık kocamı:) haha

evet geri geldim. hemen aradım kardeşimi.

canım maddi durumun avukata yetmiyorsa baroya gidip avukat talep edebilirsin. aldatıldığını kanıtlarsan, (şahit falan) özel duruma giriyormuş ve kesin boşanma sebebi. hamilesin nafaka alacaksın mecbur, işinin ehli bir avukatsa adamın donuna kadar alabilirmiş. manevi tazminat da dahil...

Kopsun ödü,donuna kadar alırsın inşallah.Terbiyesiz adam.Hamile eşini böyle üzebiliyor,helali evde beklerken gözü zinada olan adamdan hiçbir hayır gelmez.Doğumda annesi ölen bebekler lafına çok sinirlendim.Böyle bir şeyi hamile olan eşine nasıl söyleyebiliyor,aklım almadı.Hakkında her şeyin hayırlısını diliyorum.

bak ben bu forumda eline klavyeyi alıp "boşa gitsin" diye ahkam kesenlere çok kızardım ama inan bu durumda başka şey olamaz..

Verdiğin bu bilginin boşanmayı düşünen fakat masraflarından dolayı çekinen birçok kadının işine yarayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…