Acaba eşinize karşı yaptığınız gereksiz kıskançlıktan dolayı bi anlık sinirle mi aldattığını söyledi yoksa gerçek mi?Bu ayrıntı önemli bence
bana bu şekilde söylüyor annesine yemin etmiş çevreye de böle biri var ama duygusal yada cinsel anlamda bişi yok sadece ben anlatıyorum o dinliyor diyormuş
sanırım net ortamında olan bir arkadaşlık onunkisi..dedikleri doğru olmakla
birlikte evden sizin demenizle gitmesi,sizi hamileyken bir başına bırakması da
ruhen bir şeylerin bitmiş olduğunun göstergesi gibi..:26:
ilişki evlilik hasar görmüşse düzeleceğine inanmayanlardanım
sadece kendi sorunlarınız olsa düzelme ihtimali var diyeceğim ama işin içine aldatma giriyorsa hiçbir şey eskisi gibi olmaz
kendinden bu kadar emin olan bi koca var karşında hemde hamilesiniz bu kadar acımasız davranabiliyorsa demek ki bitmiş onun için
herkese farklı şeyler söylemesi de tutarsızlığını gösteriyor kıskançlığınızı bahane ederekte kendini haklı göstermeye çalışıyor
bugun barıştınız diyelim düzelecek mi sence güvende hissedecek misin kendini yarın öbür gün bırakıp gitmeyeceğine emin olabilecek misin
yada en güzel günlerini zehir etti diye affedebilecek misin bunlar önemli olan
sizi üzmek istemem amam eşiniz sizi çoktan gözden çıkarmış gibi geldi bana yazdıklarınızdan...
aldattıysa gerçekten sizi bu kadar barışmak istemeniz niye..sanki "olsun kocam yanımda olsunda ne yaparsa yapsın "der gibisiniz.
Eğer gerçekten aldatmadıysa neden aldattım diyor ozaman..Buda bana kalırsa sizi kendisinden uzaklaştırmak istediğini gösteriyor.
Seven birlikte olmak isteyen erkek böyle birşey demez hemde karısının hamilelik döneminde ......
yok nete doğru düzgün girmez ki ayrıca bu kişi benim evime girip çıkan biriymiş ben tanıyormuşum
1.Yüzyüze görüşüp sıkı bir konuşma yaparsın,resti çekersin :
Aklını başına topla,biz evliyiz,ben hamileyim.Bebeğimi doğurup seninle veya sensiz büyüteceğim.İki günlük heves uğruna yuvanı dağıtıp,bebeğini doğmadan babasız mı bırakacaksın ? Ya hemen dönersin ya da bir an önce boşanırız,ben de yoluma bakarım gibi...
2.Sessiz ve umursamaz kalırsın.
Yapmaman gereken tek şey,yalvarmak ve alttan almak.
Ben olsam 1. şıkkı uygularım.
2. şık,ona istediği süreyi tanımış olur.Bu da gezip tozup kürkçü dükkanına dönmek demek.
söylenecek seylerin hepsini kizlar yazmis.
bu hamile halinle sana bunlari yasatan koca inanki cocuk dogunca daha fazlasini yapacak seni daha fazla üzecek.
o adam seni senin cabalarini hak etmiyor.ne seni ne bebegini düsünmüyor.
oturup bosanma davasini acmasini bekleme git bi avukatla görüs ve sen ac davayi.
allah yardimcin olsun.
ben açarsam bi çok hakkımdan vazgeçmiş oluyormuşum o yüzden onu bekliyorum ama onunda niyeti yok gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?