Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

Acaba eşinize karşı yaptığınız gereksiz kıskançlıktan dolayı bi anlık sinirle mi aldattığını söyledi yoksa gerçek mi?Bu ayrıntı önemli bence

bana bu şekilde söylüyor annesine yemin etmiş çevreye de böle biri var ama duygusal yada cinsel anlamda bişi yok sadece ben anlatıyorum o dinliyor diyormuş

Kendine ve bebeğine yoğunlaşmanı tavsiye ediyorum ben de başka arkadaşlar gibi..Gelse ne olacak, sana böyle birşey olmadığını kanıtlayana kadar aklında hep bir şüphe olacak..Bunları sindirmeye çalışırken kendine güvenin, saygın gidecek..Çocuğun böyle bir annesi olduğu için mutlu olmayacak..Eşin bu durumda sana bunları yapıyorsa, gerçekte öyle birşey yaşamamışsa bile bu yaptıklarını çekmeli önce!...

bana bu şekilde söylüyor annesine yemin etmiş çevreye de böle biri var ama duygusal yada cinsel anlamda bişi yok sadece ben anlatıyorum o dinliyor diyormuş

sanırım net ortamında olan bir arkadaşlık onunkisi..dedikleri doğru olmakla
birlikte evden sizin demenizle gitmesi,sizi hamileyken bir başına bırakması da
ruhen bir şeylerin bitmiş olduğunun göstergesi gibi..:26:

ilişki evlilik hasar görmüşse düzeleceğine inanmayanlardanım

sadece kendi sorunlarınız olsa düzelme ihtimali var diyeceğim ama işin içine aldatma giriyorsa hiçbir şey eskisi gibi olmaz

kendinden bu kadar emin olan bi koca var karşında hemde hamilesiniz bu kadar acımasız davranabiliyorsa demek ki bitmiş onun için

herkese farklı şeyler söylemesi de tutarsızlığını gösteriyor kıskançlığınızı bahane ederekte kendini haklı göstermeye çalışıyor

bugun barıştınız diyelim düzelecek mi sence güvende hissedecek misin kendini yarın öbür gün bırakıp gitmeyeceğine emin olabilecek misin

yada en güzel günlerini zehir etti diye affedebilecek misin bunlar önemli olan

yok nete doğru düzgün girmez ki ayrıca bu kişi benim evime girip çıkan biriymiş ben tanıyormuşum

cnm bilemiyorum aslında bende çok soğudum ve onsuz ayakta durabilirim ama bebeğim ne olcak nasıl olcak ben babasız büyüdüm onu da babasız büyütmek istemiyorum ama ne kadar sağlıklı düşünüyorum bilemiyorum

sizi üzmek istemem amam eşiniz sizi çoktan gözden çıkarmış gibi geldi bana yazdıklarınızdan...
aldattıysa gerçekten sizi bu kadar barışmak istemeniz niye..sanki "olsun kocam yanımda olsunda ne yaparsa yapsın "der gibisiniz.
Eğer gerçekten aldatmadıysa neden aldattım diyor ozaman..Buda bana kalırsa sizi kendisinden uzaklaştırmak istediğini gösteriyor.
Seven birlikte olmak isteyen erkek böyle birşey demez hemde karısının hamilelik döneminde ......

bende vazgeçtim diyebilirim ama böle sürüncemede kalsın istemiyorum benimle hiçbirşekilde konuşmak istemiyor konuşsa zaten bende onu istemediğimi söleyeceğim ona

canım çok üzüldüm bende hamileyim ve hamilelik dönemi eşin yanındayken bile gerçekten çok çok zor geçiyor;

annenle avut kendini ; biraz geri çekil nefes al; çok fazla kişiyle paylaşma durumu;

mümkünse gez dolaş camilere git; arındır kendini bol bol dua et okunmuş su iç çok iyi gelecektir;

bebeğinin içeride sıkılmaması gerekiyor; bekle dua et bekle sabır iste

senin ve bebeğin için hayırlısı olsun dua kaderi bile değiştirir emin ol.

canım öncelikle artık eşini değil kendini düşün ve hamile olduğun halde seni bu kadar üzen adamı artık bırak..
hayatının en hassas döneminde bu adam seni aldatmış, ben böyle bir yalan söylediğini düşünmüyorum aldattım dediyse doğrudur, üstelik nasıl karaktersiz biriyse evine girip çıkan tanıdığın biriyle bunu yapmış çok daha adice bir davranış.
senin şuanda tek yapman gereken bebeğine odaklanıp, herşeyi unutmak..
asla o adamı arama, onun hakkında da konuşma ki hala onu önemsediğini falan düşünmesin..
1 2 ay müsade istemiş aklınca gezip tozacak, bebek doğunca da baba! olacak ya hemen geri dönecek, kendini affettirecek diye düşünüyor aklı sıra.
hayatına onsuz devam etme kararı alırsan (ki bence doğru olan bu ) hamileliğin boyunca bunu iletme karşı tarafa çünkü bu hassas sürecinde boşanma falan seni üzebilir..
ben eminim ki doğumundan sonra o kişi gelip senden özür dileyecek ve her şeyin eskisi gibi olacağını düşünecek şuan senden zaman isteyerek bunu düşündüğü belli..
işte o zaman o adama bas tekmeyi gitsin, neye uğradığını şaşırsın .. böyleleri bunu hak ediyor canım.. sen de lütfen bebeğin ve kendin için güçlü olmaya çalış , değmeyecek birisi için üzülme..

Hamile hanima boyle birseyi nasil yapiyor bu erkekler..
Sizin adiniza gercekten uzuldum.
Heleki bir kadin bu zamanlarda destek bekler.
Hanimlarin en hassas donemi bu zamanlar.
En fazla ilgi alaka bekledikleri.
Bende evliligin tek tarafli yurutulemeyecegine inananlardanim.
Esiniz anladigim kadariyla bitirmis gibi.
Isin icinde aldatma var malesef ki...
Bu da yenilip yutulur degil.
Gercekten cok yara almis olmalisiniz.
Bence de boyle bir adamla hayatinizin bir dakikasini bile harcamayin.
Of ben bu konuyu okuyunca sinir krizi gecirdim.
Kimbilir siz ne haldesiniz.
Ama guclu olmaya calisin kendiniz ve bebeginiz icin.
Uzup yipratmayin bu donemde kendinizi.
O yavrucagin hic bir sucu yok..
Sizin ve bebeginizin hakkinda hayirlisini diliyorum.

Son düzenleme:
üzüldüm durumuna ama kusura bakma eşin bu kadar çabanı haketmiyor...
allah yardım etsin..........

1.Yüzyüze görüşüp sıkı bir konuşma yaparsın,resti çekersin :

Aklını başına topla,biz evliyiz,ben hamileyim.Bebeğimi doğurup seninle veya sensiz büyüteceğim.İki günlük heves uğruna yuvanı dağıtıp,bebeğini doğmadan babasız mı bırakacaksın ? Ya hemen dönersin ya da bir an önce boşanırız,ben de yoluma bakarım gibi...

2.Sessiz ve umursamaz kalırsın.

Yapmaman gereken tek şey,yalvarmak ve alttan almak.

Ben olsam 1. şıkkı uygularım.
2. şık,ona istediği süreyi tanımış olur.Bu da gezip tozup kürkçü dükkanına dönmek demek.

o konuşmayı yapmayı inan çok istiyorum

söylenecek seylerin hepsini kizlar yazmis.
bu hamile halinle sana bunlari yasatan koca inanki cocuk dogunca daha fazlasini yapacak seni daha fazla üzecek.
o adam seni senin cabalarini hak etmiyor.ne seni ne bebegini düsünmüyor.
oturup bosanma davasini acmasini bekleme git bi avukatla görüs ve sen ac davayi.
allah yardimcin olsun.

ben açarsam bi çok hakkımdan vazgeçmiş oluyormuşum o yüzden onu bekliyorum ama onunda niyeti yok gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…