Eşim 2 sene diye gitti şimdi dönmüyor

Ben de birçok insan gibi orada başka bir hayat kurmuş olabileceğini düşünüyorum.
1 ay değil 5 ay değil 5 yıldan fazla bir zamandan bahsediyorsunuz.
Kendinizi suçlamaktan vazgeçin lütfen.Sizin ne günahınız var 2 çocukla kalmışsınız bir başınıza.
Hayatınızda olmaması size ne kaybettirir ki.
Alırsınız nafakanızı, girersiniz bir işe en azından kafanız rahat olur.
Onun da buna çok karşı çıkacağını sanmıyorum.
Sizin yerinizde olsam bu kadar dayanabilir miydim bilmiyorum.
Eşim daha akşam söyledi.Azerbaycan'la iş yapmaya başladılar 10-15 günlüğüne gidebilirim diye.
Bu bile bana çok zor geliyor, aynı ülke içinde belki 1 ay da dayanırsın 2 ay da ama ülke dışına çıkınca işler değişir.
Allah yardımcınız olsun.Eşinize de vicdan versin.

Ben Kazakistanda yasiyorum.5 yildir bir kere gelmediginize hayret ettim.kusura bakmayin ama eger esiniz gelmenizi istemiyorsa sizin hoslanmayacaginiz bir sey vardir.herkes santiyede yasiyor evet ama orasi kapali bir yer degil ki isteyen aksam yada tatillerde cikabilir, yada isteyen ev tutar santiyede yasamaz.benim tanidigim coook turk ailesi var,senelerce burada yasamis, cocuklari turk yada baska okullara gidiyor.size tavsiyem alin bir bilet gelin buraya. Kazakistan dunyanin obur ucu degil ki, en fazla 4-5 saat.her seyi kendi gozunuzle gorun, insallah kotu bir durum yoktur ama dizinin dibindeki erkekler bile aldatiyor cani isterse, gozden irak olan neden yapmasin.erkek bu hic guvenilir mi..

Canım merhaba.özelden sana yazdım.diğer arkadaşlarla da aynı fikirde oldugumuzu gördüm bende sana gidip görmeni tavsiye ettim.eğer gitmeye karar verirsen az da olsa dil öğren cesaret vermesi adına ama ilk once pasaportun cebinde olsun.yapman gereken tek şey biletini alıp gitmen adreside taksiye verdikten sonra seni sorunsuz götürürler.kadin basima ne yaparim diye dusunme gitmek varsa aklinda.buralari bir kadin icin tr den daha guvenli geliyor bana.o yuzden burada gece bile ciksam korkmam.ucakta da mutlaka turk bulursun onlarda yardim eder.esın adres vermezse bile nette yazar şirketin nerede,ne yaptıkları oradan da bulursun.burada olsaydı esın sana daha fazla yardımcı olurdum.

Rusa gerek yok arkadaşım Kazakistandaki tanıdık ordaki melez kızların rusların papucunu dama atacağını söylüyor...Ayrıca kadının ne kadar ucuz olduğundan bassediyor...sert oldu biraz özür dilerim ama bunlar erkek muhabbeti aynen aktarıyorum...

Ucuz kadin her yerde vardir arkadasim, isteyen her yerde bulur.Melez derken neden bahsettiniz anlamadim?

Canım merhaba.özelden sana yazdım.diğer arkadaşlarla da aynı fikirde oldugumuzu gördüm bende sana gidip görmeni tavsiye ettim.eğer gitmeye karar verirsen az da olsa dil öğren cesaret vermesi adına ama ilk once pasaportun cebinde olsun.yapman gereken tek şey biletini alıp gitmen adreside taksiye verdikten sonra seni sorunsuz götürürler.kadin basima ne yaparim diye dusunme gitmek varsa aklinda.buralari bir kadin icin tr den daha guvenli geliyor bana.o yuzden burada gece bile ciksam korkmam.ucakta da mutlaka turk bulursun onlarda yardim eder.esın adres vermezse bile nette yazar şirketin nerede,ne yaptıkları oradan da bulursun.burada olsaydı esın sana daha fazla yardımcı olurdum.

arkadas hangi sehirde yasiyor? eger benim yasadigim sehirdeyse yardim edebilirim.burada yasayan bazi erkeklerin yasantisini bildigim icin sinirim bozuldu.

Son düzenleme:
feminist duygularım kabardı yine....

hanımlarını annelerinin evine 1 haftalığına göndermezler kendilerine gelince kabarırlar

5 yıldır neyi bekliyosunuz siz de kuzum

adam isteseydi alırdı bi şekilde sizi karar sizin...

5 yıl nasıl dayandınız şaşırdım. zaten ayrı gibisiniz tamamemn ayrılın da en azından gelir mi gelemz mi düşünmezsiniz.

Ucuz kadin her yerde vardir arkadasim, isteyen her yerde bulur.Melez derken neden bahsettiniz anlamadim?

Melez yani rus kazak veya ozbek vs.evliliklerinden dogmus tanidigin soyledigine onlar cok guzelmis ...sovyetler doneminden dolayi bu sekilde evliliklerden dolayi...ucuz kadin her yerde var bilmemmi ...ama turkiye ile karsilastirdiginda ordakiler daha ucuz guzel ve daha kolaymis bu tur iliskiler...ayy ne diyorum ben yaa...ama ar haya birakmadiki duyduklarim...dusun adamin ukraynali sevgilisi var tanistim kizla su gibi bir kiz ayrica acayip hamarat bizim turklerden hic farki yok hatta bir cogunu alt eder ev isi konusunda...guya evlenecek tanidik ama bir yandanda on dolara ev tutup kiza yalanlar atip gununu gun ediyor...oof sinirlendim yine..

Evet guzeldir buranin kizlari ama knedilerini kullandiriyorlar buna cok sinir oluyorum. gozu doymamis mahluklar, her yerde ayni iste.Turkiye de eslerini burada sevgililerini idare ediyorlar. istedigi her halti yer sonra da Turkiye ye donunce namuslu aile babasi moduna girer. utan be adam, bekarlar neyse de 40 yasini asmis evli barklilara sinirleniyorum.

seni üzmek istemem ama bana da eşin orda başka bir kadınla birlikte gibi geldi yoksa hiçbir sağlıklı ve eşini seven erkek bu kadar süre eşinden ayrı kalmaz.üstelik hiçbir borcu harcı mecburiyeti yokken:23:
yerinde olsam resti çekerim eşime ya gel yada boşanalım derim zaten tek başına yaşıyorsun eşin sana para gönderiyor sadece.bu evlilik değil ki :20:
hakkında hayırlısı olsun canım

arkadas hangi sehirde yasiyor? eger benim yasadigim sehirdeyse yardim edebilirim.burada yasayan bazi erkeklerin yasantisini bildigim icin sinirim bozuldu.[/QUO

inanır mısınız yaşadığı şehri bile tam bilmiyorum. ona o kadar güvendim ki hep söylediklerine inandım araştırmak sorgulamak aklıma bile gelmedi. şimdi düşündüm de kendimi salak gibi hissettim:(
eğer gelmeye karar verirsem bana yardımcı olur musunuz en azından karşılamanız ve şantiyeyi tarif edip bırakmanız yeterdi allah rızası için

arkadas hangi sehirde yasiyor? eger benim yasadigim sehirdeyse yardim edebilirim.burada yasayan bazi erkeklerin yasantisini bildigim icin sinirim bozuldu.[/QUO

inanır mısınız yaşadığı şehri bile tam bilmiyorum. ona o kadar güvendim ki hep söylediklerine inandım araştırmak sorgulamak aklıma bile gelmedi. şimdi düşündüm de kendimi salak gibi hissettim:(
eğer gelmeye karar verirsem bana yardımcı olur musunuz en azından karşılamanız ve şantiyeyi tarif edip bırakmanız yeterdi allah rızası için

yok artık canım nası bilmezsin adamın yaşadığı şehri,5 yıldır hiç mi merak edip sormadın:53:

eğer gelmeye karar verirsem bana yardımcı olur musunuz en azından karşılamanız ve şantiyeyi tarif edip bırakmanız yeterdi allah rızası için[/QUO

benim yasadigim sehirdeyse memnuniyetle yardim ederim, hangi sehir, firmanin ismini ogrenmeye calisin.

Allah yardım etsin zor bir durum size tavsiyem soğukkanlı olun eşinizin gönderdiği paradan birikim yapıp kendinizi garantiye almadan boşanmayın.

bütün gün senin konunu okudum mobil internetten gülüm sen nasıl bi kadınsın nasıl beş senedir seni koymuş gitmiş beş gün degil beş ay degil beş sene ya sen gercekmisin arkadaşım iki cocukla dalgamı geciyo senin eşi böyle evlilik olurmu allah aşkına oh adam gitmiş iki cocuk yapmış kadın neyapar cocuk ne yapar ne olur allah aşkına ne oraya git nede bişey son defa sor ben buraya gelmeni istiyorum geliceksen beliyorum gelmiceksen boşanıyorun kim sana gecen yıllarını vericek tek başına evlilikmi olur daha nekadar bekliceksin oda beli degil hic senin aklın alıyormu erkek adam karısından ayrı hayatında kadın olmıcak yok gülüm yok ben bi hafta eşimle beraber olmadım diye boşanıyordum nerdeyse ben yanındayken sen neden bahsediyosun bu adamı unut gitsin kendi hayatına bak sonra cok pişman olursun

isin ozunde kizlar kendini kullandirmiyor tam tersi adamlari resmen surunduruyorlar.erkeklerde bu kiz iyi,durust,namuslu diyip ellerinden kacirmamak icin evleniyorlar.bizim erkekleri gorseniz inanmazsiniz hallerine,dustukleri komik durumlara..
5 yil birsey degil 10-15 yildir kalanlar var esini ve cocuklarini ailesine birakip gelenler.tabi bu zaman zarfinda tr de yaptiklari cocuk sayisi da cogaliyor.nasilsa kadin bakiyor.
bir kadin icin cok buyuk mucadele ben yapabilir miydim cocuklarla zannetmiyorum.kendime guvenmiyorum..
canim sen esinden ogren sirket orada ne isi yapiyor,yaptiklari yerin ismi ne,nerede kaliniyor hatta verirse adres iste..
ve hic korkma gitmek istiyorsan git.zaten thy hep turk biri mutlaka yardim eder.bayanlarda cok oluyor gidip gelen..
esin cook sasirir ama kovamaz ya.en azindan belki senin onu ne kadar ozledigiini,ne kadar ciddi oldugunu anlar..ben o kadar gidip geldim ki buralarin kurdu oldum desem yeridir.belki bana kolay geliyor bilmiyorum..

Son düzenleme:
ara ara yorumları okudum fakat nasıl bir evlilik arkadaş bu çok kopuk :25:eşinin hangi şehirde kaldığını bile bilmiyor musun cidden...:53::53: şoklardayım vallahi.. ee tatlım sen bunca sene naptın böyle kusura bakma aklın nerdeydi canım benim senin...:26: hiç mi aramadın sormadın soruşturmadın eşinin sağını solunu ardını arkasını.. ki sürekli her dön ben geleyim dediğinde agrasifleştiğini söylüyorsun hiç mi endişelenip şüphelenmedin hayatım sen..:50: çok garip vallahi.. bunca sene eşinden uzakta yaa adam sen napıyorsun ben burdayım kadınsız yaa bilmiyorum hiç akıl karı gelmiyor bana inan ki...:5:

söyleyeceklerim biraz sizi üzebilir ama gerçeklerle de yüzleşmek lazım:59:eşiniz(!)orda başka bir hayat kurdu bence bir erkek 5 yıl cinsellik yaşamadan duramaz :50:para bu işin bahanesi yapmak isteyen için hiç bi engel olmaz arkadaşım bence açın davanızı daha fazla hayatınızdan çalınmasın...yazık sizede onca boşa giden zaman:37::25:

Back
X