size iyi seyler soylemek isterdim ama 2 cocuguyla karisini yillarca yalniz birakan, hala onlari yanina almayi kabul etmeyen hatta lafi edilince kavga cikaran adam belli ki kendine yeni bir hayat kurmus...hayatinda birisi var belki de, ben yurt disinda yasiyorum neler goruyorum boyle neler ohhooo...
siz cok iyi niyetlisiniz, aranizda ask oldugunu saniyorsunuz hala ama yaniliyorsunuz bence...
seven adam karisindan ayri 5 sene yasayamaz, bu mumkun degil...ayrica ortada cocuklar da var dikkatinizi cekerim...cocuklarini da mi hic dusunmuyor da sizi bir basiniza birakiyor?
bana sorarsaniz esiniz yaydan cikmis gitmis kendi halinde...onu kendine dondurmeniz de inanin cok zor...
resti cekmenin zamani gelmis te geciyor arkadasim sen 5 senedir neyi bekliyorsun anlamadim adamin kazanciyla bir ev dahi alinamamis o niye yurt disinda calisiyor sence?
cek restini, geleceksen gel, gelmeyeceksen bizi yanina al biz gelelim, yok bunu da kabul etmezsen ayrilalim nasil olsa sensiz yasiyoruz evli olmus olsak ne olur olmasak ne olur bu ayrilik canima tak etti artik, cozum uretmezsen hem beni hem kizlarini kaybedeceksin de...
naz yap tavir yap, ailesiyle konus derdini ac bu boyle olmuyor konusun oglunuzla bizi yanina alsin ya da donsun artik boyle evlilik olmaz de...
sacma sapan bir sey yani...hem evlisin hem ayrisin...adam ne halt yiyor belli degil...
aldatmayacagina da o kadar guvenme bence, aldatmak icin para cok gerekli degil...