• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 20 günlük bebeğimle 12 saatlik yola ailesine götürmek istiyor beni ben istemiyorum

zeynep90128

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
111
17
13
26
Dün zaten sürekli ağladı bugün de huysuz ben o kadar uzun yolda hasta olur diye korkuyorum annesi hasta olduğu için düğünümüze de gelememisti hem beni hem bebeği annnesine göstermek istiyor ne yapmalıyım 1 sene oldu evleneli

Bebekler genelde arabayı seviyorlar. Emiyorsa sorun çıkaracağını zannetmiyorum

Sizide mi görmedi kadın 😳
Millet ülke ülke tatillere çıkıyor 3 günlük bebelerle

Kendınıze ait aracınız varsa bebekler arabada uyumayı sevıyorlar .zorlanmazsınız

Bari 40 ı çıksaydı...Bilmiyorum ama ben olsam galiba biraz daha beklerdim... Tecrübeli arkadaşlar görsün yazsın diye yorum yapıyorum

ben 25 günlükken 10 saatlik yola gittik. hatta ondan sonra iki sefer daha gittik geldik bebekle. uçakla girseniz?

biz bir de kışın gittik ama hasta falan olmadı sükür. emzireceğim zaman durup emziriyordum. zaten bebek kücük sürekli uyuyordu arabada. gayet rahattık

Bebekken yolculuk daha kolay sütünü içip uyur zaten çoğu zaman büyüdükçe daha zor 😅

kadın ağır hastaysa yaşı büyükse dünya gözüyle görsün isterdim emzire emzire gidersiniz bebişler arabayı çok sever.

Back
X