- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Ahh niye burdayım nasıl geldim bende bi bilsem canim..Bi önceki konumu okuyabilir misin çok uzun sürecek çünkü tekrar yazmak.Niye cumbur cemaat ayni evdesiniz
Kabile misiniz?
Sanirim bunu sorgulamak daha mantikli
Evli gorumceme gittik ,niye anlamadiniz :)Hem aynı ev demişsiniz, hem görümceme gittik demişsiniz ben anlamadım. Bir de, görümcenizin eşi, karısı olmadan tatile mi gitmiş, onu da anlamadım. Beni ilgilendirmez tabi de tuhaf geldi. Ben gerçekten anlamadım.
Böyle davranmama böyle hissetmeme eşim sebep.O ve ailesinde gördüğüm kurallar yüzünden benim de kendi fikirlerim yok oldu gitti. Arinmam lazım ama nasıl..Diğer konuyu hayal meyal hatırlıyorum ama..
Cekinecek ne kalmış bu kadar dipdibelikten sonra.. kocanla kalmak istiyorsan kalırsın kime ne.. başkalarını düşünmekten arınmalısınız..
Ahh niye burdayım nasıl geldim bende bi bilsem canim..Bi önceki konumu okuyabilir misin çok uzun sürecek çünkü tekrar yazmak.
Çok sağol canım,Allah kimseye yaşatmasin kardeş acısı...Yeni eve geçtiğimizde eşim herşey çok farklı olacak güven bana diyor.Ama ben birşeylerin değişebileceğine inanamıyorum bi türlü,önce bu karamsarliktan sonra da eşimi elalem ne der düşüncesinden kurtarmam lazım,nasıl yapıcam gercekten bilmiyorum,huzur bozan gelin de olmak istemiyorum,eşim de uzulsun istemiyorum,ne çok şey istiyormusum meğer kendi mutlulugum huzurum dışında...Okudum ..
Ama cok zor boyle yasamak
Esin ne kadar da iyi olsa sizin hic bir ozeliniz,cekirdek aile kavraminiz yok ki
Sanirim onlardan da kopamaz
Yeni binaya gecseniz en azindam aksamlari beraber olursunuz kapatirsiniz kapinizi dicem de pek mumkun gozukmuyo
Kardesinize Allahtan rahmet diliyorum
Basiniz sagolsun tekrar
Çok sağol canım,Allah kimseye yaşatmasin kardeş acısı...Yeni eve geçtiğimizde eşim herşey çok farklı olacak güven bana diyor.Ama ben birşeylerin değişebileceğine inanamıyorum bi türlü,önce bu karamsarliktan sonra da eşimi elalem ne der düşüncesinden kurtarmam lazım,nasıl yapıcam gercekten bilmiyorum,huzur bozan gelin de olmak istemiyorum,eşim de uzulsun istemiyorum,ne çok şey istiyormusum meğer kendi mutlulugum huzurum dışında...
Kocamla özel hicbiseyimiz yok ki kendi odamız ve yatagimiz dışında ne yazik ki.. Ve beraber gidebildigimiz tek yer hastahane..Kaldı mı bu devirde böyle kv kp demezler mi adama ,ee haklılar yerden göğe kadarÇok kızdım sana . Ne olur ya kocan oradayken ne diyebilirler.
Valla çok kızdım
Böyle davranmama böyle hissetmeme eşim sebep.O ve ailesinde gördüğüm kurallar yüzünden benim de kendi fikirlerim yok oldu gitti. Arinmam lazım ama nasıl..
Bekarken bende öyleydim en azından canım mı sıkıldı hop arkadaşlarla buluşurdum ,canım istemese odamdan çıkmaz akşama kadar uyurdum ,ama şimdi o eski ben'i unuttum,sahi eskiden yapıyor muydum böyle şeyler diye düşünüyorum bazen,o ben miydim acaba diye:,(Hic boyle bir sey yasamadim
Ben canim istemeyince kapi acmayan biriyim
Ama dusunuyorum kendi huzurum bozulacagina baskasinin huzurunu bozarim ..
Ne desem bilemedim
Umarim istedigin gibi olur her sey
Allah yardimcin olsun
Eşim hep beni hem ailesini idare etme derdinde..Bazen bu kadar yüklenme kendine ,madem yuva kurduk bi çocuğumuz var o zaman ilk dusuncen biz olalım diyorum,diyorum da kime diyorum,ne hayırlı evlatmis mübarek:)Yavaş Yavaş birgünde bu hale gelmediniz madem zaman alacaktır elbet.. eşinizi de işin içine katarsanız aynı yolu tekrar tekrar yürümezsiniz
Bekarken bende öyleydim en azından canım mı sıkıldı hop arkadaşlarla buluşurdum ,canım istemese odamdan çıkmaz akşama kadar uyurdum ,ama şimdi o eski ben'i unuttum,sahi eskiden yapıyor muydum böyle şeyler diye düşünüyorum bazen,o ben miydim acaba diye:,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?