- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Öncelikle sağol canım güzel dileklerin için.Kızım 1 yaşında ben şimdiden onun geleceğini düşünüyorum baskı altında büyütmem onu ruhunda derin yaralar açar bilirim.24 yaşındayım,olgunluk yaşadıklarımdan kaynaklı ,hiç kendimi övmek ya da birilerinin bana acıması derdinde gerçekten değilim. Insan bazen hiç tanımadığı biriyle dertlesmek istiyor etrafima baktığımda çok az kişi dışında icimdekileri anlatacak birilerini göremiyorum,hele ki bu evde ... Düşünün ki kız cocuklarina sürekli beddua ederler,erkeklere etmezler. Ama ben kızıma asla laf getirmiyorum o benim kıymetlim çünkü arkasında ben olmazsam babası dahi onu bu kapılar ardındaki hayata mahkum eder. Bi an kendimi hapisteymisim gibi hissettim :) Esime de söyledim, ben babana ve gerekirse sana bile karşı gelirim söz konusu benim kızımsa eğer diye...Benim aslında sanırım tek hatam kendimden çok başkalarını düşünmem,gereğinden fazla gereksiz fedakarliklar yapmam. Niye böyle oldum inanın bende bilmiyorum. Böyle değildim çünkü. Ezik lafına gelince pek umursamadim ,düşünmeden yargılamak kimisi icin çok kolay oluyor çünkü...Öncelikle Allah yardımcın olsun canım inşallah kızınla Mutlu bir hayatın olur.kızın seni örnek alıcak ona göre büyücek bunu aklından çıkarma hiç ona göre yaşamaya çalış lütfen..
Aslında bu dileklerimi sadece içimden geçiriyodm ki bu yorumunu gördüm yazmak istedim.sen başına ne gelirse gelsin insanlar Nasıl kendini bilmez davranırsa davransın karakterini bozmadan olgunlukla karşılayabilen birisin gerçekten.inşallah kızın da senin gibi olur.sen asla Ezik değilsin sen düzgün bi insansın.ezik diyen iç dünyasına baksın bence..
Aslında bu konuyu yazmamdaki sebep tam olarak da buydu,pismanligim. Kalmalıydım çünkü. Geldikten sonra pişman oldum kalmadım diye. Gorumcem söyledi de o da babasını bildiği için ısrar etmedi .Eşin kal dediyse daha ne kimseyi takmasaydın canım keşke
görümcen teklif etmedi mi kal diye
Herkese merabalarr.
Akşam görümceme yemeğe davetliydik,ilk konumu okuyanlar bilir,ben kv,kp ,gorumce,elti,kayın,hepimiz beraber aynı evde kalıyoruz.
Tabii cümbür cemaat gittik yemeğe,kp hariç o gelmedi.
Görümcemin eşi tatilde.Eşime ve diğer 3 kaynima biriniz bu gece bende kalsın dedi,eşim bana baktı ne diyosun dercesine sen bilirsin gibisinden başımı salladim. Digerleri kalmak istemedi.Eşim amcalariyla beraber çalışıyor,işyeri hemen gorumcemlerin alt katında. Sabah işe gitmek zor oluyor,diğer iki arabayı kp ve kaynimlar kullandığı icin ve onlar daha geç işe gittikleri için,eşim sürekli servis beklemek zorunda kalıyor.Sabah 6 da çıkıyor.
Aslında kalsam fena olmaz ,zaten sabah araba beklemek sıkıntı oluyor bu gece burda kaliyim en iyisi dedi.
Hatta beraber kalalım sende kal dedi bana.
Bende yok eve gideyim dedim.
Aslında deli gibi kalmak istiyordum ama evdekilerin tepkisinden çekindim,illaki kp ,niye o kaldı diyecekti,kv ayak üstü ne gerek var diye yarım ağız laf sokacakti.
Benim canımı sıkan eşim kal dediği halde ,benim diğer şahısları takıyor olmam. Bunda benim suçum yok,dediğim gibi ilk açtığım konuda yazmıştım,eşim çok söz sahibi değil kp yüzünden.Bu tür şeyler çok canımı sıkıyor artık.Yorumlarinizi,tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar ama önyargılı konusmadan önce diger msjimi okumanızı öneririm,
Herkese merabalarr.
Akşam görümceme yemeğe davetliydik,ilk konumu okuyanlar bilir,ben kv,kp ,gorumce,elti,kayın,hepimiz beraber aynı evde kalıyoruz.
Görümcemin eşi tatilde.Eşime ve diğer 3 kaynima biriniz bu gece bende kalsın dedi,eşim bana baktı ne diyosun dercesine sen bilirsin gibisinden başımı salladim. Digerleri kalmak istemedi.Eşim amcalariyla beraber çalışıyor,işyeri hemen gorumcemlerin alt katında. Sabah işe gitmek zor oluyor,diğer iki arabayı kp ve kaynimlar kullandığı icin ve onlar daha geç işe gittikleri için,eşim sürekli servis beklemek zorunda kalıyor.Sabah 6 da çıkıyor.
Aslında kalsam fena olmaz ,zaten sabah araba beklemek sıkıntı oluyor bu gece burda kaliyim en iyisi dedi.
Aslında deli gibi kalmak istiyordum ama evdekilerin tepkisinden çekindim,illaki kp ,niye o kaldı diyecekti,kv ayak üstü ne gerek var diye yarım ağız laf sokacakti.
Benim canımı sıkan eşim kal dediği halde ,benim diğer şahısları takıyor olmam. Bunda benim suçum yok,dediğim gibi ilk açtığım konuda yazmıştım,eşim çok söz sahibi değil kp yüzünden.Bu tür şeyler çok canımı sıkıyor artık.Yorumlarinizi,tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar ama önyargılı konusmadan önce diger msjimi okumanızı öneririm,
Herkese merabalarr.
ne güzel siz aslında herşeyin farkındasınız eşiniz de yanınızda allah bağışlasın kızınız da bi ömüren iyi sırdaşınız olcak emin olun :) evet insan çoğu zaman etrafındakilere her derdini anlatamıyo e işte hepimiz o yüzden burda değil miyiz :)Öncelikle sağol canım güzel dileklerin için.Kızım 1 yaşında ben şimdiden onun geleceğini düşünüyorum baskı altında büyütmem onu ruhunda derin yaralar açar bilirim.24 yaşındayım,olgunluk yaşadıklarımdan kaynaklı ,hiç kendimi övmek ya da birilerinin bana acıması derdinde gerçekten değilim. Insan bazen hiç tanımadığı biriyle dertlesmek istiyor etrafima baktığımda çok az kişi dışında icimdekileri anlatacak birilerini göremiyorum,hele ki bu evde ... Düşünün ki kız cocuklarina sürekli beddua ederler,erkeklere etmezler. Ama ben kızıma asla laf getirmiyorum o benim kıymetlim çünkü arkasında ben olmazsam babası dahi onu bu kapılar ardındaki hayata mahkum eder. Bi an kendimi hapisteymisim gibi hissettim :) Esime de söyledim, ben babana ve gerekirse sana bile karşı gelirim söz konusu benim kızımsa eğer diye...Benim aslında sanırım tek hatam kendimden çok başkalarını düşünmem,gereğinden fazla gereksiz fedakarliklar yapmam. Niye böyle oldum inanın bende bilmiyorum. Böyle değildim çünkü. Ezik lafına gelince pek umursamadim ,düşünmeden yargılamak kimisi icin çok kolay oluyor çünkü...
Esinde kalmasaydi o zaman..Herkese merabalarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?