Ben de aile binasinda oturuyorum 11 yil oldu.. Ilk evlendim herkesin kapisinda anahtar, herkes giriyoo cikiyor istedigi gibi birbirine ve ben koymadim olmaz dedim.. ben rahat olamam dedim.. Herkes laf etti kac kere kaynanam aldi anahtarimi koydu disina kapinin .. O gidince ben iceri aldim :) Sonra öbür yil ortanca eltim de iceri aldi sonra en büyük eltim de :)) Hergun inilecek denildi ben inmedim bu iste cok kavgalar kopartti esimde in dedi surekli ama ben onu da ikna ettim .. Guzelce konusarak.. Zamanla o da bana uydu.. Yine öncü ben oldum benden sonra hepsi kesti ayaklarini.. hergün degil ne zaman musaitse gorusmeye basladik.. Bu haftada 1 bile oluyoo bazen :))
Yani demem o ki.. Sen kendini soyutlamazsan olmaz.. Benimkilerde baskiciydi ama tartismaktan korkmadim.. Her tartismada aylarca kusluk yaptim ve mesafe girdi araya..
Ama ayni ev vs.. Cok cok sıkıntılı.. Eşini ikna etmelisin.. Dogan Cuceloglunun Korku Kültürü diye bir kitabi var okumani tavsiye ederim.. Bana cok sey katti o kitap..
Esin kalalim dediginde kalacaksin laftan sözden asla korkmayacaksin.. Sen en iyisini yapsanda onlar surekli seni elestiricek merak etme!!! Asla yaranamazsin ki... Ondan canının istedigini alttan alttan yap ki tavrin belli olsun..
Alicaksin esini cikicaksin disariya !!! Esini ikna et guzelce konus tatlilikla... O kitabi cidden oku bak sana cok sey katacak..