eşim ablasinda kaldı bu gece...

O zaman kendi evine gectiginde surekli bahane bul
Hastayim ,cocuk hasta,ev berbat ,bulasik ,camasir ,ayyyy oluyorum ,regl agrisi ,dis agrisi hep bi bahanen olsun
Ta ki sendem umutlari gecene kadar
Olmaz mi
Olabilir aslında,bulabilirim bi çok bahane:) sen çok yaşa emi ..benden bi beklentileri yok zaten öyle çok içli dışli degilim,onlar eltimi hedef almışlar zavallim,yat derler yatar kalk derler kalkar,ev içinde benden çok şey beklemezler çünkü zaten ben baba evinde hiçbirşey yapmazdım bunu bilip çok üstüme gelmezler eşimin de beni sevdiğini bildikleri için,onlar eltime yükleniyorlar. Ona da ayrı üzülüyorum. Benim derdim evime geçtiğimde bi yere gideceksek söz sahibi benle eşim olalım.

Daha önce bir takım sorunlarımız oldu. Su kadarını söyleyeyim ;ilk evlendigim zamanlardı kardeşimin mezarina gidicem dediğimde kp yok demişti,öyle her istediğinde gidemez demisti bana değil tabi eşimi çağırıp söylemişti,orda koptu zaten herşey ben baba evinin yolunu tuttum bu gibi sorunlar yüzünden. Şimdi gidiyorum kardesimin mezarına, ama tabi aydan aya. Gorumcem kalmani isterim ama biliyorum kalamazsin dedi,

Çok kişi senin gibi söyledi canım,sen değiştir onlari dedi ama ben tek ve bütün sülale karşımda buna güç mü dayanır :)

Kac yasinda vefat etti
O kp i de Allah bildigi gibi yapsin
Mikrop herif

O gorumce neden ayrı evde ??

E tamam da sen de evlisin öteki ofd kalabalik ya sayamadim eltin var kaynin var
Bi o ayrı bi o mi akıllı dicektim de..
Yok onda iş olsa kalamazsin biliyorum demezdi.
Babasına yengemde kalsın laflariz falan uydururdu. Yada sallamazdi ama yok o da negatifmis

Basiniz sagolsun. Cok sinir oldum kayinpederinize. Ona neymis yahu. Bunlar hep egodan. Erkegim ben, kayinpederim, ben ne dersem o olur egosu. Birde; buyugum burnumu her ise sokmazsam ölurum hastaligi.. tobe tobe yaa. Sinirim zipladi. Allah kolaylik versin.

Bak canım iki bekar gorumcem,iki bekar kaynim,evli kaynim eşi ve iki çocuğu,kp ,kv ve biz.. Evli gorumcem iyi biri ama babasina bunu söylemeye bile korkar ki hepsi korkar ondan.Ona bile zar zor ne cabalarla gidiyoruz.

Sağol canım..Özünde de iyi insan aslında tek derdi kimse bi yere çıkmasın,izinsiz bişey yapmasın. Zamanında eşine de cok çektirmiş ki hala öyle,şu yaşa gelmişler,kv ondan izinsiz komşuya gidemez.

Ben bileklerimi kestigimde o beni kucağına almış çok korkmuş,ertesi gün çikolata alıp gelmişti. Ama ışte katı kuralları zorluyor bizi.

Bence sende cok iyi niyetlisin. Esinde anlamistir aslinda seninde kalmak isteyip kalamayisini uzme kendini.

Ben bileklerimi kestigimde o beni kucağına almış çok korkmuş,ertesi gün çikolata alıp gelmişti. Ama ışte katı kuralları zorluyor bizi.
Intihar tesebbusun beni uzdu, kayinpeder'in cikolata alip gelmesi gulumsetti. Ne diyeyim. Rabbim gonlunden geceni hayirla versin sana.

off ne bu eziklik ya
bi özgüven sahibi ol allah aşkına
kocanın yanında bile, millet ne der die kalamıyorum ne demek
sorun sensin, ne kaynanan ne kayın pederin
tamamen senin pasifliğin

off ne bu eziklik ya
bi özgüven sahibi ol allah aşkına
kocanın yanında bile, millet ne der die kalamıyorum ne demek
sorun sensin, ne kaynanan ne kayın pederin
tamamen senin pasifliğin
Eğer deger verdiğin insanlar varsa ve önceden acı üstüne acı yaşamışsan üzgünüm ama bi yerden sonra özgüven uçup gidiyor. Bak şu lafın tam özetledi aslında beni,özgüven sahibi ol diyosun ya ışte bundan 2 yıl önce insanlar nasıl bu kadar özgüven sahibisin diyorlardı. Beni anlaman için benim çektiğim acıları çekmen,benim yürüdüğüm yollardan geçmen gerekir.
Anlamani bekleyemem ,sende dönüp bana dersin ki ,herkesin sorunları vardır,anlarım seni,Ama ifade seklinizle ben bana mı üzüldün,okurken mi skldn,canın mı skkn,catacak yer mi aradın ?anlamadım doğrusu :)

Kocamın yanında millet ne der diye değil,kocam ailesinden çekindiği icin bana da bu çekinmeyi empoze ettiği için.. Çok da haklısın tabi herseyi kırıp dökmek herkese rest çekmek,sabır yerine yuva yıkmak kolaydır ama dönülmez yerlere götürür ben bunların bilincinde olduğum için pasifimdir belki,tek başına kocaman bi sülale bana zor geldiği icin..Eşim de herşeyi benim kadar düşünüp tartsaydi benim zaten başka derdim olmazdı..

Öncelikle Allah yardımcın olsun canım inşallah kızınla Mutlu bir hayatın olur.kızın seni örnek alıcak ona göre büyücek bunu aklından çıkarma hiç ona göre yaşamaya çalış lütfen..
Aslında bu dileklerimi sadece içimden geçiriyodm ki bu yorumunu gördüm yazmak istedim.sen başına ne gelirse gelsin insanlar Nasıl kendini bilmez davranırsa davransın karakterini bozmadan olgunlukla karşılayabilen birisin gerçekten.inşallah kızın da senin gibi olur.sen asla Ezik değilsin sen düzgün bi insansın.ezik diyen iç dünyasına baksın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…