- 15 Ocak 2014
- 5.955
- 5.132
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Allah askina su bebeginizin hicbisey anlamayacagi, hatirlamayacagi, insanlardan sklip bunalacagi, uyuyarak ya da aglayarak gecirecegi dogum gunu icin esinizle kavga edip evi mi terkettiniz? Ve hersey de kucucuk cocuga hicbisey ifade etmeyen dogum gunune harcanan para icin he vay arkadas pembik gelinler yuzunden ne hale geldi bu ulke?
Durup sakince bir dusunun DEGER MI?
Allah askina su bebeginizin hicbisey anlamayacagi, hatirlamayacagi, insanlardan sklip bunalacagi, uyuyarak ya da aglayarak gecirecegi dogum gunu icin esinizle kavga edip evi mi terkettiniz? Ve hersey de kucucuk cocuga hicbisey ifade etmeyen dogum gunune harcanan para icin he vay arkadas pembik gelinler yuzunden ne hale geldi bu ulke?
Durup sakince bir dusunun DEGER MI?
Canım öncelikle öfkeyle alınan karar asla saglıklı olmaz.senin hatan bana gore annen sendeyken esini alt tan almalıydın. Cunku annecin misafir sonucta alınır kırılır üzülür hatta cok üzülür. Yarın siz barısırsınız tatlı olursunuzun annenin aklı hep bugun yasadıgında kalıcak. Gittiginde seni her zaman o durumdaymısın gibi hissedecek. Bak ne guzel soyluyosun esim kredi vs bunaldı diye aslında farkındasın. Ustelememeliydin. Esinde sende hatalısınız. Kızınız var bir suru emek var birlikte mucadele var bir anda bunları yok sayma kırıldıgını hissettir ama gitme derim kesinlikle.
Dogum gunu kutlamayin sizde,eksilmezsiniz
Canım bu yuzden annen varken esine daha hosgorulu olmalısın. Yazık kadına geldigine pişman oldu. Bu gece sana sabah olmaz. Hic kimsenin evi sarayda olsa annenin evide olsa kendi evinden rahat olmaz. Esin maddi sıkıntılı bir surecten geciyo. İnan erkek guclu gorunsede zorluklar karsında kadın daha guclu. Buyuzdendir hırcınlıgı siniri. Yani güc sende hosgoru de sende olmalı. Destekte. Bunları esin için diil yavrun için yuvan için kendin için yap.Hemde nasıl üzüldü ama neden yanımda olmuyor geçen de aynısını yaptı annem agzını açıp tek kelime demiyor üstüne üstlük o erkek sen alttan al. Şimdi başkasınn evindeym bebegim zor uyudu annem diyor ki al çocuğuna bak ne yapayım ben yoruldum
daha sakin olmak lazım şuanda canı çok sıkkınAdam yıllarca fakirlik içinde büyümüş.
Ve şuanda da evin tüm yükü onun üstünde, tek başına kredi ödüyor.
İçten içe bu maddi sıkışıklıktan, doğduğundan beri olan bu durumdan bunalmıştır ve belki de isyan ediyordur kendi kendine..
30 tl bir şey diyorsunuz ama bakalım o adamın 30 tl parası var mı o an için ?
Plansız bir harcama çıkarmışsınız, haklı olarak tepesi atmış bence.
"Geldiğin yeri ne çabuk unuttun" . Bunu bana dostum söylese, dostluğumu bitiririm ben.
O sizi ittirmiş ama siz de resmen onu ittirmişsiniz :)
Acaba eşinizin size söyledikleri ya da ittirmesi kadar o söylediğiniz dehşet yaralayıcı cümleyi hatırlayıp vicdan yapıyor musunuz ?
çok güzel yazdınızCanım bu yuzden annen varken esine daha hosgorulu olmalısın. Yazık kadına geldigine pişman oldu. Bu gece sana sabah olmaz. Hic kimsenin evi sarayda olsa annenin evide olsa kendi evinden rahat olmaz. Esin maddi sıkıntılı bir surecten geciyo. İnan erkek guclu gorunsede zorluklar karsında kadın daha guclu. Buyuzdendir hırcınlıgı siniri. Yani güc sende hosgoru de sende olmalı. Destekte. Bunları esin için diil yavrun için yuvan için kendin için yap.
daha sakin olmak lazım şuanda canı çok sıkkın
Tecrube acısıyla tatlısıyla yasanmıslık :)çok güzel yazdınız
Adam yıllarca fakirlik içinde büyümüş.
Ve şuanda da evin tüm yükü onun üstünde, tek başına kredi ödüyor.
İçten içe bu maddi sıkışıklıktan, doğduğundan beri olan bu durumdan bunalmıştır ve belki de isyan ediyordur kendi kendine..
30 tl bir şey diyorsunuz ama bakalım o adamın 30 tl parası var mı o an için ?
Plansız bir harcama çıkarmışsınız, haklı olarak tepesi atmış bence.
"Geldiğin yeri ne çabuk unuttun" . Bunu bana dostum söylese, dostluğumu bitiririm ben.
O sizi ittirmiş ama siz de resmen onu ittirmişsiniz :)
Acaba eşinizin size söyledikleri ya da ittirmesi kadar o söylediğiniz dehşet yaralayıcı cümleyi hatırlayıp vicdan yapıyor musunuz ?
Canım bu yuzden annen varken esine daha hosgorulu olmalısın. Yazık kadına geldigine pişman oldu. Bu gece sana sabah olmaz. Hic kimsenin evi sarayda olsa annenin evide olsa kendi evinden rahat olmaz. Esin maddi sıkıntılı bir surecten geciyo. İnan erkek guclu gorunsede zorluklar karsında kadın daha guclu. Buyuzdendir hırcınlıgı siniri. Yani güc sende hosgoru de sende olmalı. Destekte. Bunları esin için diil yavrun için yuvan için kendin için yap.
daha sakin olmak lazım şuanda canı çok sıkkın
Erkekler anlamaz cnm boyle seylerden.Onlar duz bakarlar kadinlar cok yonlu.Sorun doğum günü değil ilk başta ben sundum kendi kabul etti ki süsleri falan kendim uğraştım mümkün mertebe az harcadım ama yaranamadım
Annesi nerde olduğumu biliyor yarın gelip beni almazsa ben nasıl döneceğim gelirse konsurm Ama gelmezse ne yapayım birde işim gücüm yok onca insana haber verdik hafta sonu doğum günü var diye onlara da ne diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?