- 15 Ocak 2014
- 5.956
- 5.136
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
bu aralar kk nın şımarık kadınları isimli bir makale mi yayınlasam demeye başladım son iki üç gündür konulardan anca bu anlamı çıkarabiliyorum.
Doğum günü den sonra uzun bir süre konusma yı düşünmüyorum
Kaynananm la eşim geldi kızlar eşim bana demedi eve gel falan diye. Kaynanam dedi ayrıca hafta sonu doğum günü sebebiyle geldim bende
Mesele yaş günü değil annemin yanında yaptıgın hakaret ve neredeyse şiddet itmek te bi şiddettir
Bence biraz da ben ne yaptım diye düşünün benim için sözler tokattan daha ağırdır öyle anlar vardırki keşke vursaydı dersiniz..öyle acıtmaz ..neyse hakkımızda hayırlısı olsun .Kaynananm la eşim geldi kızlar eşim bana demedi eve gel falan diye. Kaynanam dedi ayrıca hafta sonu doğum günü sebebiyle geldim bende
Annesi nerde olduğumu biliyor yarın gelip beni almazsa ben nasıl döneceğim gelirse konsurm Ama gelmezse ne yapayım birde işim gücüm yok onca insana haber verdik hafta sonu doğum günü var diye onlara da ne diyeceğim
Ya su sacma sapan sekilde anlam yuklenen kutlamalari anlamakta gucluk cekiyorum. Dogmussa dogmus her sene ayni tarihte neden kutlanir anlamiyorum. Madem esiniz tek maas ile evi gecindirmekte, kredi odemekte gucluk cekiyor neden kapsamli bir dogum gunu tertipliyosunuz? Dogum gunu icin masraf oldu haliyle ne demek Allah askina. Sanki cok elzem biseymis gibi. Eger yuvaniz bugun huzursuz ise sebebi sizin dusuncesizliginiz.Şimdi size en başından uzun uzun ve kendi lehime aleyhime olan herşeyi objektif olarak yazmaya çalışacağım sizden ricam objektif olarak değerlendirip yorum yapmanız..
Eşim çocukluğundan beri fakirlikte büyümüş ama sonra iyi yerlere gelmiş birisi kendi emeği ile okudu meslek sahibi oldu düğün yaptı vs. Evlenince bende çalıştım evimizi arabamızı aldık tabi coğu parayı o verdi benim verdiğim altınlar dahil otuz beş bin vs..
Annem yanıma geldi tatil dolayısıyla eşim de bu ara ben çalışmıyorum ve tek başına kredi ödediğ için oldukça gergin çünkü bebegimizin yaş günü için çok masraf çıktı ister istemez. Sürekli gergin annemin yanında geçen gün tartıştık bana hakaret etti iki gün sonra pasta çiçek vs gönül aldı ama gurur kırdı bir kere.. Annemin teli bozuldu ve dedim ki sen alırmsn çünkü ailemin maddi durumu pek iyi değil yani otuz TL bişey.. Ben alamam parayı ben kazanıyorm gibi saçma sapan laflar etti annem duymuyor bunları bende o kadar sinirlendim ki geldiğin yeri ne çabuk unuttun acından ölüyor dun gibi laflar ettim bunları annem duydu yanımıza geldi çnkü oda bana yine hakaret etti bende elimde oyuncak vardı yere fırlattı darma dağın oldu ewet kızlar ve beş yıldır ilk kez beni annemin yanında kuvvetli şekilde itti normalde asla yapmazdın bende yere düştüm hemen valizimi topladım anneme İstanbul a gidiyoruz dedim babam orda annem kızım dur etme sinirle oldı diyip hâlâ onu savunuyor deliye döndüm anne çabuk dedim ve o dur Bile demedi defol git dedi taksi geldi bindim kaynanam ı aradım sakın İstanbul a gitme ben gelcem yarın dedi sabah geliyor kaynanam. biz bi arkadaşa geldik sabahı bekliyoruz ben gitmek istemiyorum o eve, onun yanına ama hafta sonu bebeğimn yaş günü var herkese haber verildi ne yapacam ne edecem millet umrumda değil ama kırılan gururum ne yapcam akıl verin çok dağınık yazmış olabilirim lütfen akıl verin gitmek en doğrusu galiba.. Ailem de aile değil ki arkamda olsun. Çalısıp bakarım artık bebegime. Kafam davul gibi yavrum zor uyudu ben hâlâ ayakta.......
Sormayın.. Ben de çileden çıkıyorum. Kime ne katiyorsa şu kutlamalar, süslemeler..Allah askina su bebeginizin hicbisey anlamayacagi, hatirlamayacagi, insanlardan sklip bunalacagi, uyuyarak ya da aglayarak gecirecegi dogum gunu icin esinizle kavga edip evi mi terkettiniz? Ve hersey de kucucuk cocuga hicbisey ifade etmeyen dogum gunune harcanan para icin he vay arkadas pembik gelinler yuzunden ne hale geldi bu ulke?
Durup sakince bir dusunun DEGER MI?
sakın gitme olaylar ne noktaya gelecekse gelsin.itmek azarlamak ezmek bunun sonu nereye varacaksa varsın şimdi olmazsa eşin daha da azacak çünkü kaybetmekten korkmyor ve deger vermiyor bunun karşısında dik durman ve korkmaman lazım yoksa kimse değişmezŞimdi size en başından uzun uzun ve kendi lehime aleyhime olan herşeyi objektif olarak yazmaya çalışacağım sizden ricam objektif olarak değerlendirip yorum yapmanız..
Eşim çocukluğundan beri fakirlikte büyümüş ama sonra iyi yerlere gelmiş birisi kendi emeği ile okudu meslek sahibi oldu düğün yaptı vs. Evlenince bende çalıştım evimizi arabamızı aldık tabi coğu parayı o verdi benim verdiğim altınlar dahil otuz beş bin vs..
Annem yanıma geldi tatil dolayısıyla eşim de bu ara ben çalışmıyorum ve tek başına kredi ödediğ için oldukça gergin çünkü bebegimizin yaş günü için çok masraf çıktı ister istemez. Sürekli gergin annemin yanında geçen gün tartıştık bana hakaret etti iki gün sonra pasta çiçek vs gönül aldı ama gurur kırdı bir kere.. Annemin teli bozuldu ve dedim ki sen alırmsn çünkü ailemin maddi durumu pek iyi değil yani otuz TL bişey.. Ben alamam parayı ben kazanıyorm gibi saçma sapan laflar etti annem duymuyor bunları bende o kadar sinirlendim ki geldiğin yeri ne çabuk unuttun acından ölüyor dun gibi laflar ettim bunları annem duydu yanımıza geldi çnkü oda bana yine hakaret etti bende elimde oyuncak vardı yere fırlattı darma dağın oldu ewet kızlar ve beş yıldır ilk kez beni annemin yanında kuvvetli şekilde itti normalde asla yapmazdın bende yere düştüm hemen valizimi topladım anneme İstanbul a gidiyoruz dedim babam orda annem kızım dur etme sinirle oldı diyip hâlâ onu savunuyor deliye döndüm anne çabuk dedim ve o dur Bile demedi defol git dedi taksi geldi bindim kaynanam ı aradım sakın İstanbul a gitme ben gelcem yarın dedi sabah geliyor kaynanam. biz bi arkadaşa geldik sabahı bekliyoruz ben gitmek istemiyorum o eve, onun yanına ama hafta sonu bebeğimn yaş günü var herkese haber verildi ne yapacam ne edecem millet umrumda değil ama kırılan gururum ne yapcam akıl verin çok dağınık yazmış olabilirim lütfen akıl verin gitmek en doğrusu galiba.. Ailem de aile değil ki arkamda olsun. Çalısıp bakarım artık bebegime. Kafam davul gibi yavrum zor uyudu ben hâlâ ayakta.......
evde yapılan dogum gunu masraflı inanın olmuyor bir pasta dışardan oluyor.bence konu sahibinin eşi bahane aramış.Ya su sacma sapan sekilde anlam yuklenen kutlamalari anlamakta gucluk cekiyorum. Dogmussa dogmus her sene ayni tarihte neden kutlanir anlamiyorum. Madem esiniz tek maas ile evi gecindirmekte, kredi odemekte gucluk cekiyor neden kapsamli bir dogum gunu tertipliyosunuz? Dogum gunu icin masraf oldu haliyle ne demek Allah askina. Sanki cok elzem biseymis gibi. Eger yuvaniz bugun huzursuz ise sebebi sizin dusuncesizliginiz.
Ayrica esine geldigin yeri unuttun mu vs demeniz cok ayip..
Onun da sizi itmemesi gerekirdi ancak tahrik etmissiniz..
Ben sizi hatali buldum!
Butun derdin tasan dogum gunu degil mi? Pes! Vallahi pes billahi pes.. Yere batsin kutlamasi da bilmem nesi de.. Zihniyetini cozemedim. Adamin dar zamaninda bir suru kisiyle kutlama duzenliyorsunuz. Cok gerekli degil mi. Ozendim diyorsun. Ozendiysen yine geri kalma ama ayagini da yorganina gore uzat. Esinin sınırlarını ve sinirlerini zorlama!!!Annesi nerde olduğumu biliyor yarın gelip beni almazsa ben nasıl döneceğim gelirse konsurm Ama gelmezse ne yapayım birde işim gücüm yok onca insana haber verdik hafta sonu doğum günü var diye onlara da ne diyeceğim
Konu sahibi kendisi yazmis masraf oldu haliyle diye, ona istinaden yazdim. Yine baska bir mesajinda hep para konusunu sorun ediyor yazmis ve konuya giriste de esinin tek maasla evi gecindirmekte ve krediyi odemekte gucluk cektigini bu sebeple gergin oldugunu yazmis.. Ben mesajimi bu yazdiklarini baz alarak yazdim. Madem maddi olarak zor bir donemdesiniz biraz daha makul bir kutlama duzenlenebilir degil mi.evde yapılan dogum gunu masraflı inanın olmuyor bir pasta dışardan oluyor.bence konu sahibinin eşi bahane aramış.
evet erkekler hiç dara gelemez hemen değişirler zor iş durum böyle ise bunları çekmek yerine bir iş bakardımKonu sahibi kendisi yazmis masraf oldu haliyle diye, ona istinaden yazdim. Yine baska bir mesajinda hep para konusunu sorun ediyor yazmis ve konuya giriste de esinin tek maasla evi gecindirmekte ve krediyi odemekte gucluk cektigini bu sebeple gergin oldugunu yazmis.. Ben mesajimi bu yazdiklarini baz alarak yazdim. Madem maddi olarak zor bir donemdesiniz biraz daha makul bir kutlama duzenlenebilir degil mi.
Ancak konu sahibi kocasinin yukunu hafifletmek soyle dursun, gecim zorlugu cektiklerini kabullenmek istemiyor.. Gelr ne olursa olsun giderinden kısmak istemiyor. Bence cok bencilce bir davranis. Ben kocasini hakli buldum. Cunku biz de zaman zaman tek maas zaman zaman cift maas ile geciniyoruz. E haliyle her iki durumda da giderlerimizi ona gore ayarliyor, keyfimizden kısıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?