Eşim ailem ben gitmek kalmak

Kaynananm la eşim geldi kızlar eşim bana demedi eve gel falan diye. Kaynanam dedi ayrıca hafta sonu doğum günü sebebiyle geldim bende

Böyle organizasyonlar insanı hem maddi hem manevi yönden gerdiği için eşler arasında tatsızlığa sebep oluyor.

Ev içinde büyükler de varsa

Normal zamanda şaka diye düşünüp gülüp geçeceğin şeyleri,
yiğitliğe laf ettirmeyeceğim diye alınganlık gösteriyor insan farkında olmadan.

Bir de ben nazara inanırım.
Hem tek maaş
Hem kredi ödüyor
Üstüne bi de davetler düzenleyebiliyor
Diye düşünen insanların kötü enerjileri de etkiliyor.

Bence karşılıklı özürle halledilmeyecek bir mesel değil.
Doğum gününden önce de olursa herkes için daha güzel olur.

O kadar emek verip küs olarak günü tamamlamak
Büyük kayıp.

Diline hakim olamamışsın. Çok rencide edici şeyler " geldiğin yeri unuttun mu, acından ölüyordun" gibi. Eşinin yerinde olsam sana aynen şunu derdim " madem fakirdim ben senin annen 30 tl yi bile veremeyip telefon alacak kadar fakir" kusura bakma ama seni haksız buldum. Hele hemen anneni alıp gitmeler falan tek kelimeyle fiyasko. Ya o kapıdan bir daha girmemek üzere çıkacaksınız ya da böyle ucuz blöfler yapmayacaksınız.

Ağır olabilir ama başkalarına show olsun diye masrafa girmek ve bu masraf gerginliğini eşten çıkarmak çok tuhaf olmuş.
O çocuk belki de bu doğumgününü hiç hatırlamayacak ama siz eşinize güzel bi hatıra bırakmış olacaksınız.
1. Aşağılama
2. Evden gitme
3. Onur kırma
Bence kendinize sorun ;
Değer mi ?
Son Not : Sizi haksız buldum.

Anladığım kadarıyla esınızın size yansıtmadığı başka sıkıntıları var ..ve içinde bnu asamıyor sız doğum günü telasından bunu gormek istememişsiniZ.birde 30 tl nedir ki kocandan istiyorsun el haşlıklarından çıkar halledersın herşeyi eşine duyurma.esınızın yaptıgı kesınlıkle doğru değil ama sizde sözlü ve psıcolojık şiddet uygulamıssınız bunu neden goz ardı edıyorsunuz... Sızın gururumuz var esınızın yokmu sizde aılenızın yanında esınızı küçük gormussunuz ...birde unutmayın fakırlık sen gelen insanlar daima tutumlu olurlar çünkü yokluğu bilirler ve hep onu düşünerek harcama yaparlar..demek ki su dönemde farkında olmadan çok bunaltmıssınız..esınızın yaptıklarıda doğru değil ama etki tepki meselesı..benim hayatım buradaki insanlar gibi toz pempe değil evden çıkıp gitme sebebınız bence çok yersiz ve saçma ...

Mesele yaş günü değil annemin yanında yaptıgın hakaret ve neredeyse şiddet itmek te bi şiddettir

iyide sende annenın yanında onun duyacagı şekilde bir dunya laf saymış oyuncakları atmışsın bu yaptıgın dogrumu değil ,

tama oda pişmansa sende daha fazla uzatma ,

bu arada arkanda olmayan ailen için kocanla ailen için kavga etme birdaha

bence uzatmayınn ıkınızde hatalısınız ... ama senin yaptığın hakaret çok onur kırıcı bence bi düşün ve gerçekten kredi ödemek cok zor tek kişi ve sen şanslısın ya evin araban ve bebğin var şükret ve sakin konuyu uzatıp evinin huzrunu bozma derim...

Kaynananm la eşim geldi kızlar eşim bana demedi eve gel falan diye. Kaynanam dedi ayrıca hafta sonu doğum günü sebebiyle geldim bende
Bence biraz da ben ne yaptım diye düşünün benim için sözler tokattan daha ağırdır öyle anlar vardırki keşke vursaydı dersiniz..öyle acıtmaz ..neyse hakkımızda hayırlısı olsun .

Anlamsız bir kavga çıkartıp adama hakaret etmişsin
Toplanıp evine gideceksin, eşini karşına alıp konuşacaksın, karşılıklı özür dileyeceksiniz birbirinizden
Bu da size ders olsun, eşinizi bir daha geçmişiyle vurmayla kalkmayın, sizi ittirmesi çok çirkin bir hareket ama sizin yaptığınız bence daha çirkin. Bir de bu anneme gidiyorum olayını basitleştirmeyin, madem gidemeyeceksiniz hiç çıkmasın ağzınızdan. Şimdi bir de evi terk eden siz olduğunuz için alttan almak zorunda kalacaksınız, fevri hareketlerden kaçının

Ya su sacma sapan sekilde anlam yuklenen kutlamalari anlamakta gucluk cekiyorum. Dogmussa dogmus her sene ayni tarihte neden kutlanir anlamiyorum. Madem esiniz tek maas ile evi gecindirmekte, kredi odemekte gucluk cekiyor neden kapsamli bir dogum gunu tertipliyosunuz? Dogum gunu icin masraf oldu haliyle ne demek Allah askina. Sanki cok elzem biseymis gibi. Eger yuvaniz bugun huzursuz ise sebebi sizin dusuncesizliginiz.
Ayrica esine geldigin yeri unuttun mu vs demeniz cok ayip..
Onun da sizi itmemesi gerekirdi ancak tahrik etmissiniz..
Ben sizi hatali buldum!

Sormayın.. Ben de çileden çıkıyorum. Kime ne katiyorsa şu kutlamalar, süslemeler..

sakın gitme olaylar ne noktaya gelecekse gelsin.itmek azarlamak ezmek bunun sonu nereye varacaksa varsın şimdi olmazsa eşin daha da azacak çünkü kaybetmekten korkmyor ve deger vermiyor bunun karşısında dik durman ve korkmaman lazım yoksa kimse değişmez

evde yapılan dogum gunu masraflı inanın olmuyor bir pasta dışardan oluyor.bence konu sahibinin eşi bahane aramış.

Butun derdin tasan dogum gunu degil mi? Pes! Vallahi pes billahi pes.. Yere batsin kutlamasi da bilmem nesi de.. Zihniyetini cozemedim. Adamin dar zamaninda bir suru kisiyle kutlama duzenliyorsunuz. Cok gerekli degil mi. Ozendim diyorsun. Ozendiysen yine geri kalma ama ayagini da yorganina gore uzat. Esinin sınırlarını ve sinirlerini zorlama!!!

evde yapılan dogum gunu masraflı inanın olmuyor bir pasta dışardan oluyor.bence konu sahibinin eşi bahane aramış.
Konu sahibi kendisi yazmis masraf oldu haliyle diye, ona istinaden yazdim. Yine baska bir mesajinda hep para konusunu sorun ediyor yazmis ve konuya giriste de esinin tek maasla evi gecindirmekte ve krediyi odemekte gucluk cektigini bu sebeple gergin oldugunu yazmis.. Ben mesajimi bu yazdiklarini baz alarak yazdim. Madem maddi olarak zor bir donemdesiniz biraz daha makul bir kutlama duzenlenebilir degil mi.
Ancak konu sahibi kocasinin yukunu hafifletmek soyle dursun, gecim zorlugu cektiklerini kabullenmek istemiyor.. Gelr ne olursa olsun giderinden kısmak istemiyor. Bence cok bencilce bir davranis. Ben kocasini hakli buldum. Cunku biz de zaman zaman tek maas zaman zaman cift maas ile geciniyoruz. E haliyle her iki durumda da giderlerimizi ona gore ayarliyor, keyfimizden kısıyoruz.

evet erkekler hiç dara gelemez hemen değişirler zor iş durum böyle ise bunları çekmek yerine bir iş bakardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…