Eşim ailem ben gitmek kalmak

Kaynananm la eşim geldi kızlar eşim bana demedi eve gel falan diye. Kaynanam dedi ayrıca hafta sonu doğum günü sebebiyle geldim bende
Esin ayagına kadar gelmiş bundanda mı anlamıyon sevildigini. Cok uzatma istersen dogum gununden sonra cocugu bırakın annenize cıkın dısarı oturun sakin bir sekilde haklı haksız kim diye diil biz napıyoruz diye konusun. Herkez kendince haklı cıkar. Bir birinizden beklentilernizi eksiklerinizi konusun. Eve donmekle en iyisini yapmısın.

Her lafınız doğum gününe çıkıyor. Doğum günü de doğum günü. Bence şu an probleminiz doğum günü değil. O olmasa da olur.
Çocuğunuzun doğum günü kutlamalarından çok mutlu bir aileye ihtiyacı var. Birbirini sevip sayan bir anne baba en büyük varlık. Ama siz gidip gitmemeyi bile doğum gününe göre ayarlıyorsunuz. Halbuki eşinizle birbirinize şiddet uygulamışsınız, anneler işin içine girmiş, adam maddi bunalımda. Ama bunlardan çok haftasonu doğum gününün olmazı sizi ilgilendiriyor.

Ben seni oldukca hatali buldum nedense. Esin belli ki cok bunalmis bir şeylerin altinda eziliyor. Elinden geldigince sizs yetmeye istedigin seyleri yapmaya çalışıyor. Ama sen annenin telefon faturasını dahi eşine yuklemeye calisiyorsun sebebi para kazanmayi bilmemen. Para kazanmayi bilmeyince böyle oluyor. Kim bilir içinde ne firtinalar kopuyor onun. Keşke arada bir konussan yükünü hafifletsen.

Bu sebepten boşanilmaz ama rezil olduğunuzla kaliyorsunuz. Anlayışlı ol. Esinin hatasi seni itmek evet. Ama 5 yildir bu durum olmadığına gore tabiatinda yok demektir. Biraz tutumlu ol adami delirtirsin.

Son düzenleme:
Her lafınız doğum gününe çıkıyor. Doğum günü de doğum günü. Bence şu an probleminiz doğum günü değil. O olmasa da olur.
Çocuğunuzun doğum günü kutlamalarından çok mutlu bir aileye ihtiyacı var. Birbirini sevip sayan bir anne baba en büyük varlık. Ama siz gidip gitmemeyi bile doğum gününe göre ayarlıyorsunuz. Halbuki eşinizle birbirinize şiddet uygulamışsınız, anneler işin içine girmiş, adam maddi bunalımda. Ama bunlardan çok haftasonu doğum gününün olmazı sizi ilgilendiriyor.
belki çogu kişiyi çağırmıştır belki heves ediyordur

Eski konularini biliyorum senin. Bu adaman bi cacik olmaz

belki çogu kişiyi çağırmıştır belki heves ediyordur
Eğer ben gerçekten gitmeyi kafaya koyduysam , 1000 kişi bile olsa tek tek arar iptal ederim. Ama gerçekten gideceksem. Heves etmiş olabilir ama biraz imkanlara göre davranmak gerekir. Kutlanır, kutlanmaz demiyorum. Ama küçük küçük şeylerle, çok masrafa girmeden. Hevese bakarsak neler neler var. Biraz rahatlayınca o zaman istediği gibi yapar, çocuk da büyür mum üflemeyi öğrenir.

Beni yanlış anlamanızı istemem ama çocuğa böyle büyük bir organizasyon yapmaktansa küçük bir organizasyon yapıp eşinizin yükünü artırmayabilirdiniz, yani bana saçma geliyo imkan azken yok yere zorlamak.

Doğum günü den sonra uzun bir süre konusma yı düşünmüyorum
pufff konusmasan ne olur adam sana neler demis sen burdaki kızlara bakma yerini unutan adamdan hersey beklenir burdakiler bulsa dövcek seni yani kızının dgum gunu onunda kızı esinde susabilirdi herkez kredi ödüyo herkezde borc var o zaman herkez kanlı bıcaklı olsun seninki yer aramıs bence

ayılıktır bana göre parayı ben veriyorum cevabı bugun seni iten yarın para benim bilmenne de der baska seyde yapar ben olsam herkezi aramak zorunda degilsin mesa cek dogum gunu iptal oldu de zaten bosanırsan herkez duyucak cekinicek olan aslında esin cocugu var karısı var o seni kaubedicek o gelsin özür dilesin o desin aman cocugumunda dogum gunuydu mahvetti 4 sene sonra oldu falan filan sen bence ilk kararında haklısın

ben olsam o dogum gununu yapmam esin yarın ne dicek biliyosun cocuk var iste sen kendi ayagınla geldin dicek sana

Gitmeye gönlünüz olsa çıkar çıkmaz kayınvalidryi aramazdınız. Eee o zaman niye çıkıyosunuz evden. Şimdi geri döneceksiniz belli eeee bu gösteriş kime

biz kadınlar genel karakter olarak fevriyiz.kendime de ilke edinmeye çalıştığım çok güzel bir söz var;

mutluyken söz vermeyin,
kızgınken cevap vemeyin,
üzgünken karar vermeyin...

Kaldı ki boşanma gibi oldukça önemli bir konuda ani düşünceler,restleşmeler ile karar alıp sonrada işi inatla çözmeye çalışmalar oldukça yanlış bence.siz de eşiniz de karşılıklı saygısızlık yapmışsınız birbirinize. birşey fırlatmak, kapı çarpmak erkeğin kendisine vuruluyormuş gibi hissetmesine neden oluyor.tabi ki ittirmek,kaktırmak da aynı ölçüde hatta daha da fazla çirkin davranışlar....eşinizi, evliliğinizi seviyorsanız susarak küserek hiçbirşey elde edemezsiniz.önce ne istediğinize karar verin sonra iletişimsizliği değil karşılıklı saygı ile konuşmayı deneyin bence.

Adamın oraya kadar gelmesi zaten sana "gel" demek.
Ama hala "geri gel" demedi diyorsunuz.
Adam, siz "ben gidiyorum" dediğinizde "defol git" demiş. Ki ben olsam ben de derim.
"Gidiyorum" dicek, ben ezik ezik "ay hayırrr nolur kal mı ?" dicem.

Ona rağmen kalkıp ayağına geliyor, siz hala yok şöyle yok böyle.
Siz bu düşüncelerle çok yakında boşanırsınız.

Hem calismiyorsun hem esine anneme telefin al diyorsun kusura bakma sen haksizsin

pufff konusmasan ne olur adam sana neler demis sen burdaki kızlara bakma yerini unutan adamdan hersey beklenir burdakiler bulsa dövcek seni yani kızının dgum gunu onunda kızı esinde susabilirdi herkez kredi ödüyo herkezde borc var o zaman herkez kanlı bıcaklı olsun seninki yer aramıs bence

ayılıktır bana göre parayı ben veriyorum cevabı bugun seni iten yarın para benim bilmenne de der baska seyde yapar ben olsam herkezi aramak zorunda degilsin mesa cek dogum gunu iptal oldu de zaten bosanırsan herkez duyucak cekinicek olan aslında esin cocugu var karısı var o seni kaubedicek o gelsin özür dilesin o desin aman cocugumunda dogum gunuydu mahvetti 4 sene sonra oldu falan filan sen bence ilk kararında haklısın

ben olsam o dogum gununu yapmam esin yarın ne dicek biliyosun cocuk var iste sen kendi ayagınla geldin dicek sana

kaç zamandır görmediğimiz limoncu hanım gelmiş
dejavu yaşıyorum şu an
gene böyle herkesin haksız bulduğu bi konu sahibiyle elele verip terör estirmişti
bakalım bu sefer nolacak izlemedeyim
gelsin banlar :KK53::KK53::KK53:

Şimdi size en başından uzun uzun ve kendi lehime aleyhime olan herşeyi objektif olarak yazmaya çalışacağım sizden ricam objektif olarak değerlendirip yorum yapmanız..
Eşim çocukluğundan beri fakirlikte büyümüş ama sonra iyi yerlere gelmiş birisi kendi emeği ile okudu meslek sahibi oldu düğün yaptı vs. Evlenince bende çalıştım evimizi arabamızı aldık tabi coğu parayı o verdi benim verdiğim altınlar dahil otuz beş bin vs..
Annem yanıma geldi tatil dolayısıyla eşim de bu ara ben çalışmıyorum ve tek başına kredi ödediğ için oldukça gergin çünkü bebegimizin yaş günü için çok masraf çıktı ister istemez. Sürekli gergin annemin yanında geçen gün tartıştık bana hakaret etti iki gün sonra pasta çiçek vs gönül aldı ama gurur kırdı bir kere.. Annemin teli bozuldu ve dedim ki sen alırmsn çünkü ailemin maddi durumu pek iyi değil yani otuz TL bişey.. Ben alamam parayı ben kazanıyorm gibi saçma sapan laflar etti annem duymuyor bunları bende o kadar sinirlendim ki geldiğin yeri ne çabuk unuttun acından ölüyor dun gibi laflar ettim bunları annem duydu yanımıza geldi çnkü oda bana yine hakaret etti bende elimde oyuncak vardı yere fırlattı darma dağın oldu ewet kızlar ve beş yıldır ilk kez beni annemin yanında kuvvetli şekilde itti normalde asla yapmazdın bende yere düştüm hemen valizimi topladım anneme İstanbul a gidiyoruz dedim babam orda annem kızım dur etme sinirle oldı diyip hâlâ onu savunuyor deliye döndüm anne çabuk dedim ve o dur Bile demedi defol git dedi taksi geldi bindim kaynanam ı aradım sakın İstanbul a gitme ben gelcem yarın dedi sabah geliyor kaynanam. biz bi arkadaşa geldik sabahı bekliyoruz ben gitmek istemiyorum o eve, onun yanına ama hafta sonu bebeğimn yaş günü var herkese haber verildi ne yapacam ne edecem millet umrumda değil ama kırılan gururum ne yapcam akıl verin çok dağınık yazmış olabilirim lütfen akıl verin gitmek en doğrusu galiba.. Ailem de aile değil ki arkamda olsun. Çalısıp bakarım artık bebegime. Kafam davul gibi yavrum zor uyudu ben hâlâ ayakta.......
allah için insanın hiçmi iyi güzel tarafı olmasın kocanızdan nefret ediyosunzu sadece size baktığı için birliktesiniz oda sizin gibi bir eşe 30 tl nin lafını edio bence çalışın iş bulun ayrılın

Adamın oraya kadar gelmesi zaten sana "gel" demek.
Ama hala "geri gel" demedi diyorsunuz.
Adam, siz "ben gidiyorum" dediğinizde "defol git" demiş. Ki ben olsam ben de derim.
"Gidiyorum" dicek, ben ezik ezik "ay hayırrr nolur kal mı ?" dicem.

Ona rağmen kalkıp ayağına geliyor, siz hala yok şöyle yok böyle.
Siz bu düşüncelerle çok yakında boşanırsınız.

Annesi için geldi annesi ısrar etmiş gelip orda ben ona gel diyemem dio geliyorsa gelsin dio

Esin ayagına kadar gelmiş bundanda mı anlamıyon sevildigini. Cok uzatma istersen dogum gununden sonra cocugu bırakın annenize cıkın dısarı oturun sakin bir sekilde haklı haksız kim diye diil biz napıyoruz diye konusun. Herkez kendince haklı cıkar. Bir birinizden beklentilernizi eksiklerinizi konusun. Eve donmekle en iyisini yapmısın.
Maalesef konuşulmuyor kendisi ile annesinin yanında hâlâ atarlı atarlı konuşuyor ne maalesef ki kv gidelim dediği için geldi

Herşeyi es geçtim resmen şiddet uyguladı bunun affı nasıl olacak ki af dileyen yok

Ben seni oldukca hatali buldum nedense. Esin belli ki cok bunalmis bir şeylerin altinda eziliyor. Elinden geldigince sizs yetmeye istedigin seyleri yapmaya çalışıyor. Ama sen annenin telefon faturasını dahi eşine yuklemeye calisiyorsun sebebi para kazanmayi bilmemen. Para kazanmayi bilmeyince böyle oluyor. Kim bilir içinde ne firtinalar kopuyor onun. Keşke arada bir konussan yükünü hafifletsen.

Bu sebepten boşanilmaz ama rezil olduğunuzla kaliyorsunuz. Anlayışlı ol. Esinin hatasi seni itmek evet. Ama 5 yildir bu durum olmadığına gore tabiatinda yok demektir. Biraz tutumlu ol adami delirtirsin.
Ben tutumlu olduğum için ona o kadar para biriktirip verdim ayrıca hamileykn 35. Haftam a kadar çalıştım

Back
X