Eşim ailem ben gitmek kalmak

Dısarıdan bi gözle sen haksizsin. onun da yanlislari var. bu zamanda hic kolay degil calisip borc odemek ev gecindirmek. disaridan bi pasta alip digerlerini evde annenle yapabilecegin daha uygun bi dogum gunu yapabilirdin. parti havasinda degilde daha normal. heveslendim diyorsun da bazen heveslerimiz icin eslerimizi dusunmuyoruz. birde kendini esinin yerine koy oyle dusun.

Şimdi size en başından uzun uzun ve kendi lehime aleyhime olan herşeyi objektif olarak yazmaya çalışacağım sizden ricam objektif olarak değerlendirip yorum yapmanız..
Eşim çocukluğundan beri fakirlikte büyümüş ama sonra iyi yerlere gelmiş birisi kendi emeği ile okudu meslek sahibi oldu düğün yaptı vs. Evlenince bende çalıştım evimizi arabamızı aldık tabi coğu parayı o verdi benim verdiğim altınlar dahil otuz beş bin vs..
Annem yanıma geldi tatil dolayısıyla eşim de bu ara ben çalışmıyorum ve tek başına kredi ödediğ için oldukça gergin çünkü bebegimizin yaş günü için çok masraf çıktı ister istemez. Sürekli gergin annemin yanında geçen gün tartıştık bana hakaret etti iki gün sonra pasta çiçek vs gönül aldı ama gurur kırdı bir kere.. Annemin teli bozuldu ve dedim ki sen alırmsn çünkü ailemin maddi durumu pek iyi değil yani otuz TL bişey.. Ben alamam parayı ben kazanıyorm gibi saçma sapan laflar etti annem duymuyor bunları bende o kadar sinirlendim ki geldiğin yeri ne çabuk unuttun acından ölüyor dun gibi laflar ettim bunları annem duydu yanımıza geldi çnkü oda bana yine hakaret etti bende elimde oyuncak vardı yere fırlattı darma dağın oldu ewet kızlar ve beş yıldır ilk kez beni annemin yanında kuvvetli şekilde itti normalde asla yapmazdın bende yere düştüm hemen valizimi topladım anneme İstanbul a gidiyoruz dedim babam orda annem kızım dur etme sinirle oldı diyip hâlâ onu savunuyor deliye döndüm anne çabuk dedim ve o dur Bile demedi defol git dedi taksi geldi bindim kaynanam ı aradım sakın İstanbul a gitme ben gelcem yarın dedi sabah geliyor kaynanam. biz bi arkadaşa geldik sabahı bekliyoruz ben gitmek istemiyorum o eve, onun yanına ama hafta sonu bebeğimn yaş günü var herkese haber verildi ne yapacam ne edecem millet umrumda değil ama kırılan gururum ne yapcam akıl verin çok dağınık yazmış olabilirim lütfen akıl verin gitmek en doğrusu galiba.. Ailem de aile değil ki arkamda olsun. Çalısıp bakarım artık bebegime. Kafam davul gibi yavrum zor uyudu ben hâlâ ayakta.......
Bence acele karar alma, sakinleşince aklı selim bir şekilde düşünürsun.
Bu işler sadece maddiyatla olmuyor, manevi bazı şeyler de olması gerekiyor

Ben seni haksız buldum
Esin ailen için bişey yapmayabilir.
Sonuçta sen ve bebegininizden olusan ailen için elinden geleni yaptığını görüyorum
Çalışması masraf etmesi ailesi için bunlara örnek

Herşeyi es geçtim resmen şiddet uyguladı bunun affı nasıl olacak ki af dileyen yok
valla yaa bulsalar kıza dicekler al eline cicek cikolata gt kocandan özür dile pesssss

kadın gururu bu kadar düsürülür bide demisler kızın icin sussaydın dpgum gunu vs eee o adamında kızı bu o neden karısını pohpohlamıyo ki kaynanası gelmis 3 dicegen 1 desin aman kaynanacım diye konussun dursun gelinler hizmet edip gülüyolar kocalara iki stres aman ben cok köyütüm yok yaaa

erkekleri sımartın sımartın sonra kızın valla

dedig,m gibi bence dogum gununue kıimi aradıysan msj at iptal oldu de kendin kızınla kutla hatta resim cek esine yolla iste böyle resimlere bakıcaksın de bundan sonra basını dik tutu

suan calısmıyodun ama hemen is bulabilirmisin ailen ne diyo

Genel olarak kimi haksız görüyorsunuz dışarıdan bir gözle
Canim ben icinizi bilemem ama burda actigin konulra bakarak esin haksiz gibi duruyor. Ailenin yaninda bagrismalar, bebege 2 dk bakiver dediginde kufur etmissin gibi davranmalar bana cok etik gelmiyor. Hele o bebege 2 dk bkiver konun beni benden aldi. Ben ev hanimiyim allh nasip ederse 3 ay snrasinda ise baslicam ama calismiyorken bile esim gecenin bi vakti oglumu sallamis insan.. esinin bu tutumunu degistirmen lazim. Biraz kaybetme korkusunu yasamasi lazim..

Evet onca kişiye haber verildi
yazdıklarımı görüyoomusun bence elindeki kozu cok iyi kullan adamın ne sıgır dedigi kalmıs be gerizekalı borc harc herkezin var o zaman herkez kavga etsin bak parayı ben zanaıyorum demis ama hamile karnı burununda karısına abisine hizmet ettirmeyi bildi

hamile karısını bırakıp kac saatlik araba yolculuguna cıktı bence yerini yapmak icin tam sırası ailenin yanına git ve uzun süre seni görmek istemiyorum de biraz evde yanlız kalsın 1 kac ay en azından anlasın yanlızlıgı

bidahada kaynananı arama kaynananı aramak bizi barıstır demek sana hakaret eden biri icin aile aranmaz ailesi karsısınd aolsa bile özür dilemesi seni memnun edermi beni etmez cünkü icinden gelerek kendi aklıyla hareket etmiyo

bak annesiyle gelmis gel özür dilerim bende sinilrlirim bu aralar diyebilir di

dogum gunu var diye koz kullanıyo sana bence yeme bunu

valla yaa bulsalar kıza dicekler al eline cicek cikolata gt kocandan özür dile pesssss

kadın gururu bu kadar düsürülür bide demisler kızın icin sussaydın dpgum gunu vs eee o adamında kızı bu o neden karısını pohpohlamıyo ki kaynanası gelmis 3 dicegen 1 desin aman kaynanacım diye konussun dursun gelinler hizmet edip gülüyolar kocalara iki stres aman ben cok köyütüm yok yaaa

erkekleri sımartın sımartın sonra kızın valla

dedig,m gibi bence dogum gununue kıimi aradıysan msj at iptal oldu de kendin kızınla kutla hatta resim cek esine yolla iste böyle resimlere bakıcaksın de bundan sonra basını dik tutu

suan calısmıyodun ama hemen is bulabilirmisin ailen ne diyo

Zaten ailem sebep oldu onların yüzünden bu hale geldik arkamda durmuyorlar ki

Canim ben icinizi bilemem ama burda actigin konulra bakarak esin haksiz gibi duruyor. Ailenin yaninda bagrismalar, bebege 2 dk bakiver dediginde kufur etmissin gibi davranmalar bana cok etik gelmiyor. Hele o bebege 2 dk bkiver konun beni benden aldi. Ben ev hanimiyim allh nasip ederse 3 ay snrasinda ise baslicam ama calismiyorken bile esim gecenin bi vakti oglumu sallamis insan.. esinin bu tutumunu degistirmen lazim. Biraz kaybetme korkusunu yasamasi lazim..

Lanet bir insan olsada o konuda hakkını yiyemem çocuga bakar o konumda nöbette çıkmıştı. Yinede haklı olduguju göstermez

Bu gun ne yaptiniz anlastiniz mi? Yoksa siz istanbula mi döndünüz

Sana o sekilde davranmasi kabul edilebilir degil elbette ama sende biraz uzerine cok gitmissin. Keske onunla empati kursaymissin. Esinin en hassas oldugu noktadan vurmussun ondan kendini kaybetmis belli ki. Sabirli ol.bence baksana cicek almis onceden pasta almis demek deger veriyor dusunuyor yoksa yapmazdi simdi de pismandir. Birde onu elin oglu olarak gor annene birsey aldirtamazsin ki yani nankor oluyorlar o konuda.

Şimdi size en başından uzun uzun ve kendi lehime aleyhime olan herşeyi objektif olarak yazmaya çalışacağım sizden ricam objektif olarak değerlendirip yorum yapmanız..
Eşim çocukluğundan beri fakirlikte büyümüş ama sonra iyi yerlere gelmiş birisi kendi emeği ile okudu meslek sahibi oldu düğün yaptı vs. Evlenince bende çalıştım evimizi arabamızı aldık tabi coğu parayı o verdi benim verdiğim altınlar dahil otuz beş bin vs..
Annem yanıma geldi tatil dolayısıyla eşim de bu ara ben çalışmıyorum ve tek başına kredi ödediğ için oldukça gergin çünkü bebegimizin yaş günü için çok masraf çıktı ister istemez. Sürekli gergin annemin yanında geçen gün tartıştık bana hakaret etti iki gün sonra pasta çiçek vs gönül aldı ama gurur kırdı bir kere.. Annemin teli bozuldu ve dedim ki sen alırmsn çünkü ailemin maddi durumu pek iyi değil yani otuz TL bişey.. Ben alamam parayı ben kazanıyorm gibi saçma sapan laflar etti annem duymuyor bunları bende o kadar sinirlendim ki geldiğin yeri ne çabuk unuttun acından ölüyor dun gibi laflar ettim bunları annem duydu yanımıza geldi çnkü oda bana yine hakaret etti bende elimde oyuncak vardı yere fırlattı darma dağın oldu ewet kızlar ve beş yıldır ilk kez beni annemin yanında kuvvetli şekilde itti normalde asla yapmazdın bende yere düştüm hemen valizimi topladım anneme İstanbul a gidiyoruz dedim babam orda annem kızım dur etme sinirle oldı diyip hâlâ onu savunuyor deliye döndüm anne çabuk dedim ve o dur Bile demedi defol git dedi taksi geldi bindim kaynanam ı aradım sakın İstanbul a gitme ben gelcem yarın dedi sabah geliyor kaynanam. biz bi arkadaşa geldik sabahı bekliyoruz ben gitmek istemiyorum o eve, onun yanına ama hafta sonu bebeğimn yaş günü var herkese haber verildi ne yapacam ne edecem millet umrumda değil ama kırılan gururum ne yapcam akıl verin çok dağınık yazmış olabilirim lütfen akıl verin gitmek en doğrusu galiba.. Ailem de aile değil ki arkamda olsun. Çalısıp bakarım artık bebegime. Kafam davul gibi yavrum zor uyudu ben hâlâ ayakta.......
iyide eşiniz zaten kredi ödüyor ve annenize cep telefonu almak gibi bir zorululuğuda yok he tabi bu güzel dille anlatabilirdi.sizinde söyledğiniz söz hiç hoş değil ayrıca hangi erkek yada insan o lafa kızmazki.ben olsam karşıma alır konuşurum birbirinizden özür dilerseniz çözülmücek gibi bir olay değil bence ve annenizin yanında bavul toplayıp gitmekte çok yanlış bence.

Konu sahibi bence bu soyleyen leri dikkate almalısınız.limoncu28
Kesinlikle katiliyorum.

Anneniz kizinin evliliyine karismak istemiyo, hakli. Kari koca arasinda tartisma olmasi normal. Siz kocanizla barisacaksiniz, kotu insan anneniz olcak. Ben sucu sizde gordum, adam zaten zor donem geciriyo, para skintisi cekiyo, siz de dogum gunu ucun masraf etmissiniz. Adam napcagini bilmiyo. Onu da anlayin ...

Eşiniz oldukça ters bir adam gibi ama siz de huyunu ve karakterini bile bile zorluyorsunuz. Tabi empati yapmak veya huyuna gitmek zorunda degilsiniz ama siz öfkesini sivrilttikce daha mutsuz olacaksınız. Borç nedeniyle bunalmış adama doğum günü masrafı çıkarmışsınız. Kaç yaşında insanlarız ama heveslendim demek bence anlayışsızlık. Annenizin telefonu bozulduysa anneniz veya kendiniz halletseydin. Gözüne sokarcasina bir de telefon masrafını söylemişsiniz. Bağıra bağıra geldiğin yeri unutma olayı zaten rezil bir durum. Size kayinvalidenizin yanında böyle laflar söylense ne hissederdiniz. Bence iş sizde bitiyor. Önce kendi tavirlarinizi gözden geçirin.

pufff konusmasan ne olur adam sana neler demis sen burdaki kızlara bakma yerini unutan adamdan hersey beklenir burdakiler bulsa dövcek seni yani kızının dgum gunu onunda kızı esinde susabilirdi herkez kredi ödüyo herkezde borc var o zaman herkez kanlı bıcaklı olsun seninki yer aramıs bence

ayılıktır bana göre parayı ben veriyorum cevabı bugun seni iten yarın para benim bilmenne de der baska seyde yapar ben olsam herkezi aramak zorunda degilsin mesa cek dogum gunu iptal oldu de zaten bosanırsan herkez duyucak cekinicek olan aslında esin cocugu var karısı var o seni kaubedicek o gelsin özür dilesin o desin aman cocugumunda dogum gunuydu mahvetti 4 sene sonra oldu falan filan sen bence ilk kararında haklısın

ben olsam o dogum gununu yapmam esin yarın ne dicek biliyosun cocuk var iste sen kendi ayagınla geldin dicek sana
Limoncu helal olsun kız
Yorumlari okudum ve Türk kadını neden değersiz anladim

Back
X