Özetle eşimden nefret ediyor.
Ne yaptınız peki hala aynı mı anneniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özetle eşimden nefret ediyor.
Eşim başta çok iyi davrandı. Biz hep gittik geldik, saygıda kusur etmedik ama sevemedi. Diğer damadı daha kıymetli oldu. Doğumuma gelmek istemedi, teyzemin zoruyla gelip 1 gece kalıp evine döndü.Ne yaptınız peki hala aynı mı anneniz
Size söylemiştik. Anneniz doğuma gelmez, beklemeyin.Kardeşime yazdım bana verdiği cevap hamileliğim büyük bir problemmiş gibi oldu çocuk yapmak zorunda mıydın bak anneme babama pat diye söyleme seni parçalarım yazdı bana
Siz ne cevap yazdınız merak ettim?Kardeşime yazdım bana verdiği cevap hamileliğim büyük bir problemmiş gibi oldu çocuk yapmak zorunda mıydın bak anneme babama pat diye söyleme seni parçalarım yazdı bana
“Haddini bil terbiyesiz hamile kalıp kalmayacağımı sana mı danışacaktım? Bundan sonra yüzünü görmek istemiyorum.” yazamadınız mı kardeşinize?Kardeşime yazdım bana verdiği cevap hamileliğim büyük bir problemmiş gibi oldu çocuk yapmak zorunda mıydın bak anneme babama pat diye söyleme seni parçalarım yazdı bana
Valla ben sizin yerinizde olsam bende onlarla görüşmezdim 5 yıl geçmiş aradan neyin kini neyin nefreti bu..Merhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of
5 yıl bekledim acaba eşimi istrmemekte haklılar mıydı diye ama hiç bir sıkıntım yok çok şükür evimizi aldık her şey yolunda ve 30 yaşındayım artık bir evlat sahibi olmanın vaktiydi ama ne tepki alacağımı kestiremiyorum çok stresliyim
Valla bence senin bile ailene gitmen hata. Sen tavrını koysaydın kocamı ve ailesini bu şekilde küçük göremezsiniz deseydin annennler de şimdiye düzelirdi. Ne olmuş o 2 yıllık srn 4 yıllık mezunsan. Ben 4 yıllık mezunum eşim lise mezunu 7 senedir de evliyiz. Ben evlenirken ailem de bana olmaz üniv okumamış dedi ben tavrımı koydum insani açıdan sorun gördüyseniz söyleyin yoksa bu saçma nedeni benim karşıma çıkarmayın dedim. Aynı şekilde güneyde denize sıfır evlerde yetiştim be şimfi iç anadolunun bir köyündeyim şalvarlı kaynanamla mutluyum. Yani demem o ki sen yıllarca gitmekle hata yapmışsın sizinkikere hatalarını görmeleri için fırsat vermemişsin. Seni kaybetmeyi göze alamazlardı buzları eritmek zorunda kalırlardıSevmeme sebepleri şu o iki yıllık ben se 4 yıllık mezunum onu nasıl beğendim ben güzelmiş im o çirkin konuşması bile düzgün değilmiş bir de ailesi annesi şalvar falan giyiyor bu konulardan bir başladı olmadı olmadı işte bize nasıl layık gördün onları dedi durdu annem hep oysaki burda her şey yolunda ama gelip görmek istemedi ev aldık aldığını yere bak çok çirkin dedi ev almak için en gezilecek yaşta arabanızı sattınız dedi vs.
Kardeşime yazdım bana verdiği cevap hamileliğim büyük bir problemmiş gibi oldu çocuk yapmak zorunda mıydın bak anneme babama pat diye söyleme seni parçalarım yazdı bana
Evlilik birligi icindeki bebegi soylrlemekte niye cekiniyorsunuz ki.. baskasindan mi ogrensinler, tabiki siz diyeceksiniz..Merhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of
Iyıde evlenmısım ailen ne karışırki bundan sonra.Merhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of