desteğiniz için öncelikle hepinize tşk ederim
öncelikle ailemi ezdirmiyorum evde bir laf dediğinde karşılığını veriyorum
mesela; benim babam kendi alnının teriyle kendi kazandığı parasıyla evini arsasını almış
mutlu ve huzurlu yaşıyorlar anasından babasından tarla şirket kalmamış ama çalışmış kazanmış gibi şeyler söylüyorum
kendilerinin zenginliği zaten hep dedelerinden kalan tarla bağ bahçelerden geliyor.
ablamgile bişey dediğinde yine ağzımı açıp söyluyorum onlar bugün ne yiyeceğinin derdini düşünürken sen bunu bunu diyorsun ,yokluğu bilmediğin için böyle konuşuyorsun felan gibi şeyler
kendi maaşım var benim elbette yardımcı oluyorum hem aileme hemde ablama,hiç onlar öyle durumdayken ben bolluk içerisinde yaşayabilirmiyim buna yüreğim dayansaydı bugün bu sorunumu sizlerle paylaşmazdım
biz önceden de böyleydik iflas felan yok; eşim evlilikten 4 yıl öncesinde beni ailemi hatta tüm sülalemi tanıdı biliyordu.. hatta birlikteliğimizin ilk yılında evlenmek istedi ama ben 4 yıla kadar uzattım herşeyimizi açıkca görelim öğrenelim birbirimizi daha iyi tanıyalım dedim..
ev içerisinde kendi özel hayatımızda her konuda inanılmaz çok çok iyi,bana çok değer veriyor gerçekten bunu anlayabiliyorum,
tek derdim bu işte.
bunu çok defa dile getirdim aslında tamam diyo ama yine birşey olduğunda söyleyiveriyor,
demekki bir insanın huyu neyse o değişmiyor diyorum bilemiyorum yaa
bu sorunum gitgide büyürmü diye korkuyorum.
ama bak konuşunca psikoloğa gidelim felan demiş
yani bir kendine gelmesini söyle
sanırım kavgacı biri değil yani oturup konuşabiliyorsun
bence çok ciddi bir şekilde otur konuş baktın değişti değişmezse sende durma tabiki
hani kocaman adam değişmez diyecem ama
sen önceden böyle değildi değişti diyorsun belki eski haline geri döndürebilirsin onu
allah var biz çok şükür halimiz yerinde çok sıkıntılar çekmedik ama açız halindende anlamaz değiliz
yoksulluğu bilmek için illaki yoksul olmak gerekmez
ayy of yaa ne diyeceğimi şaşırdım vallahi
Önceden böyle olmaz mı ya tabiki böyledir de gerçek yüzünü göstermemiştir eşine...
Sonradan karakteri değişmez birinin başta neyse şimdi de o dur
Ne kadar acımasız ne kadar vijdansız bir eşin var.
Demek lafla anlayacak kapasitede değil.
Bana kalırsa ona yaptırım uygulayacak bişiyler yapman laızm.
Yani...:dilcikar:
Resmen acımazsızlık ve vicdansızlık bu..:dilcikar:yasakkelime
Günah yani insanlara..:dilcikar:yasakkelime
:mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?