DinlemeSem iyice ustume yuruyo aslinda agzima geleni soyluyorum bazen dayanamayip ama yine o hakli cikiyo soylediklerim icin yine suc bende oluyorDinleme, dediğini yapmak zorunda mısın
Ne bu itaatkarlık
Kizlar annemle 10 dklik bi mesafede oturuyorum evet cocukta dusunmuyodum ama oldu duymasamda hergun yasiyorum bu durumu aileme anlatamiyorum icimden haykiriyorum kurtarin diye esimi anlayamiyorum artik belki annemle gorusmesem daha memnun olcak ama ben bu halde cok buyuk bosluktayim annecigime sarilmak istiyorum hep.
Annemle hafta 2 yada 3 kez bi araya geliyorum annem evime 8 ayda 4 yada 5 kez geldi artik son geldiginde yaptigi soyledigi sozlerden sonra daha gelmiyo benim tasma noktamda bu oldu kendi ailesine hergu gidiyim desen gonderir hic ikilemez ama benim ailemle ne kendisi gorusu nede artik benim gorusmemi istiyo hafta 1 yada 2 kez bi kac saat gorusmem izin veriyo yasim 25 bide hamileyim dahami cok anneme duskunum bilmiyorum ama hakketmidigiminmuamelyi gordugunicin icim yaniyo... Kendi ailesiylede yakin mesafelerdeyiz o arada gider gorusur ama.ben artik gormek dahimistemiyorumŞimdi önce biraz sakin olalım
Ailenle ne sıklıkla görüşüyorsun ne sıklıkla gidiyorsun ne sıklıkla geliyorlar ve eşin senin ailenle ne sıklıkla görüşüyor
Aynı sorular eşinin ailesi için de geçerli
Bunları bir yaz aile bağımlılığı aşamasında mısınız eşiniz mi abartıyor değerlendirelim
Bir de çalışıyor musunuz özellikle çalışmayan ve yaşı küçük kadınların anneleri ile görüşmesinde daha çok sorun çıkıyor gibi
Dinlem
DinlemeSem iyice ustume yuruyo aslinda agzima geleni soyluyorum bazen dayanamayip ama yine o hakli cikiyo soylediklerim icin yine suc bende oluyor
Haftada iki uc kez gitmek istiyorum ama esim.izin vermiyo. Anneme hep bi bahane uyduruyorumNe sıklıkla gidiyorsun?
Bankaciyim yeni isten ayrildim hamileligim vardi diye cikarildim daha dogrusu bu da ayri bi travma.oldu benim icinAnnemle hafta 2 yada 3 kez bi araya geliyorum annem evime 8 ayda 4 yada 5 kez geldi artik son geldiginde yaptigi soyledigi sozlerden sonra daha gelmiyo benim tasma noktamda bu oldu kendi ailesine hergu gidiyim desen gonderir hic ikilemez ama benim ailemle ne kendisi gorusu nede artik benim gorusmemi istiyo hafta 1 yada 2 kez bi kac saat gorusmem izin veriyo yasim 25 bide hamileyim dahami cok anneme duskunum bilmiyorum ama hakketmidigiminmuamelyi gordugunicin icim yaniyo... Kendi ailesiylede yakin mesafelerdeyiz o arada gider gorusur ama.ben artik gormek dahimistemiyorum
Annemle hafta 2 yada 3 kez bi araya geliyorum annem evime 8 ayda 4 yada 5 kez geldi artik son geldiginde yaptigi soyledigi sozlerden sonra daha gelmiyo benim tasma noktamda bu oldu kendi ailesine hergu gidiyim desen gonderir hic ikilemez ama benim ailemle ne kendisi gorusu nede artik benim gorusmemi istiyo hafta 1 yada 2 kez bi kac saat gorusmem izin veriyo yasim 25 bide hamileyim dahami cok anneme duskunum bilmiyorum ama hakketmidigiminmuamelyi gordugunicin icim yaniyo... Kendi ailesiylede yakin mesafelerdeyiz o arada gider gorusur ama.ben artik gormek dahimistemiyorum
Haftada iki uc kez gitmek istiyorum ama esim.izin vermiyo. Anneme hep bi bahane uyduruyorum
Cok zor cok ben cok pismanim ama donemiyorum mutluluk icin yol ariyorum annem mutsuz oldugunda hic bekleme kendine dert etme uzme cik.gel diyo ama yapamiyorum bu kadar kolay yapamiyorum ama bu sikintim arasinda karnimdaki yavrucagin ne sucu var benim bukadar sikintimi oda yasiyo'niye ailemle gorusmuyosun' derler de, 'ailem esime neden boyle davraniyor, uzuyor, kiriyor' demezler..
akillarinca(!) bulduklari tek cozum(!), 'o zaman kendi ailenle de gorusme'.. dusunmezler ki, 'e bu kadinin ailesi bana bsy yapmadi ki'..
cok sinirleniyorum bu tarz konulara..
olaylari objektif degil de isine geldigi gibi goren insanla cok zor hayat..
Annmein beni etkiledigini dusunuyormus hersye karsiyormus ki hic bisye karismaz yorum bile yapmaz ama.kaynanam esimi bi guzel doldurup ustume saliyo ailemin ustune saliyo kendisi sevilmedigi icin kimse sevilmesin istiyo bi tane eltim var oda kaynanamla gorusmez bu yaptiklari icin ben saygimda gorusuyorum ama oglunundoldurup bizim ustumuze saliyo yaziklar olsun ona beni bu haldeyken bu duruma dusurduÖnce niye gitmeni istemiyor bunu çöz bence. Bu konu hallolana kadar haftada bir git. Güzelce konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?