Eşim ailesine çok düşkün, hala beni karısı olarak kabullenmiyor

Zaten ilgisiz kötü bir insanmış evlenmemek lazımmış. evlenmeden önce böyle olan adam evlenince düzelir mi? Boşanmak en mantıklısı. Benim eşim sizin eşiniz gibi 1 kez bile böyle birşey yapsa eve giremez. Ben almam içeri. Kıyamet kopar. Bana değer vermeyene ben hiö veremem. Gitsin anasının koynunda uyusun ana kuzusu. Zaten cinsel hayatınızda yokmuş eee çocuk da yoksa boşanın yapacak bişey yok bence tek çare bu.

Severek mi evlendiniz.

Ben şok....

Adam seni severek falan evlenmemiş 5 dk bile telefonda seninle konuşmayan bir adamla evlenmişsin. Şu an da sana evindeki hizmetçi muamelesi yapıyor. Bunun adı Sevgi değil ..

Tek diyeceğim. Allah kurtarsın böyle adamlardan. İnş seni seven birine denk gelirsin de sevgi nedir öğretir sana

Tamam işte adam aynı adam, niye sorun yapıyorsun ki. Onu böyle kabullenmişsin zaten. Bir buçuk sene sonra mı geldi rahatsızlığınız
Onu herkes yanlış anladı açıklık getireyim; ilişkimiz tabiki iyiydi o zamanlar çok ince düşünülmüş hediyeler iltifatlar vs vardı. ama bi tartışma olduğunda ben fevri davranırdım o da hemen kendini geri çekerdi. Böyle olunca ben daha da sinirlenirdim ve tartışma kavgaya dönüşürdü. Uzun süre telefonlaşmaz görüşmezdik. Sonradan bana konuşmadığımız zamanlarda hep mesaj atmamı beklediğini özlediğini, ama ben sinirliyken bilerek konuşmadığını sinirim geçince aramamı beklediğini söylerdi. Evlenince aynı evin içinde olunca arada mesafe olmadığı için sevgiliyken uzaktan kafanızda kurduğunuz şeyleri kurmuyosunuz oturup konuşup çözme imkanı var o yüzden sevgiliyken daha kötüydü evlenince düzeldi diye yazmıştım. İletişimimiz evlenince düzeldi demek istedim

Şu yazıları okudukça oluyorum yaa anasından doğarken göbek bağını kesmemişler ne demek yaa annesi kıskanmasın diye eşini yok sayma.. Hele görümceye ayrı bir illet oldum salakça işler peşinde Allah büyük görümcede evlenince aynısını yaşar... Senin adına çok üzüldüm bence boşan ben kolay kolay demem bu kelimeyi ama gençliğine yazık değilmi sende bir annenin evladısın sana yazık günah değilmi

Bence hepsi iyi bir dersi hakediyor.
Hepsi bi aradayken hatta akraba da olsun.
Içindeki zehri kus rezil et.
Sen kocanı bırak oğlun kocan olmuş
Sen abinin parasını yersin ben bırakıyorum.
Sen ailenle mutlu yasa. Başka kadının başını yakma.
Boşancam senden hadi naş de.

Siz bilirsiniz ama sizsizlik bu adama koymuyor, haberiniz olsun. Kısa bir tatil gibi düşünüyor. Zaten evli iken bile kavga ettiğinizde pırrr diye salona koşmuyor muydu yatmak için? Hep sizden özür beklemiş onda da, aynı evde olmak daha hızlı özür dilemenize, hemen çözüm bulmanıza mı yaradı yani ne oldu?

çok özür dileyerek soruyorum buna eş mi diyorsunuz..

1,5 yıldır aynı evdesiniz, düzelmemiş işte. Hala kendinizi kandırmaya devam ediyorsunuz.
Bir insanın kendine yaptığını tüm şehir toplansa yapamaz.

Durumunuz nedir merak ettim sizi..

aşkla evlenmemişsiniz yoksa mutlaka size ayak uydururdu her zaman öyle davranmıyor diyerek bugün vermeniz gereken kararı çok sonraya belki yıllar sonrasına atmış olursunuz

Daha kötüyken onunla evlenmişsiniz görece düzelmişken zaten boşanmazsınız, idare ediverin, size bu kadarı yetiyor demek ki.

Anne , aile sorunlu bu belli.
Ama bu sorunu evliliğine taşımak onun tercihi.
Biz bilmiyoz mu anamızı babamızı tekrar etmeyi.
Ama bi karar alıp bağ kurma niyetiyle giriyoruz o yeni kurduğumuz eve.
Seninki eski düzene devam, fark etmemiş daha ayrı bi yuva kurduğunu.
Acil aile terapisi.
Bu defa düzgün bir uzmandan ama.

tam olarak bende vardı böyle bir eski nişanlı baktım anasından ayrılamıyor biz ayrıldık. anasıyla yaşasın bir ömür onunla evlenecek kıza yazık

Canim eşinle konuş. De ki baban annenle boyle mi? O babanin eşi ben de senin eşinim. Evde olan hiç bir şeyden haberim yok. Bana zaman ayirmiyorsun, aile budcesini benle boluşmuyorsun. Ezdirmen de cabasi. Hizmetçimiyim bu evde. Sadece yedir içir temizliyimi yap ve sus. Ben neyim bu evde? Eşinsem eşin gibi davranmiyorsun. Benim itiraz etme şansim yok mu? Bana sahip çik derken ailene sirtini don mu diyorum? Nolur beni bir kadin gibi degerli hissettirsen? Beni hayattan evlilikden soguttun. Bil ki bu işin sonu boşamaya gidicek. Çunki kendimi bu evde hizmetçiden farkli gormuyorum. Bunlari soyle. Malesef her erkekde var. Benim kaynanam da kiskanirdi. Evlendigimde ben zayifdim. Kv.dem surekli kilo al derdi. Elalemin sozunu fazla takardi. Hep derdi ki elalem diycek çok zayif, elalem diycek gelinlerine bakamiyorlar falan. Eşim de döndu dedi ki elalemle değil benimle evli. Ve ben çok memnunum. Kv o dakika sert cevap verdi ' benim fikrim onemli' gibi. Benim yemeyimi eşim övdugunde kv o dakika atlardi yillardir benim yemeyimi yedin sen diyerek. Şukur simdi tamamen değiştiler. Kp.im baya azarlamişdi kv.mi o nasil kiskançlik diye. Ama benim eşim arkamda durdu. Çocuk için çok kiruyorlardi beni. Neden yok herkesin var falan. Eşim demişdiki bir daha çocuk adi çekerseniz bilinki mesafe koymali olucam. Karimi annem babam da olsa yzmesine izin vermiycem. Ondan sonra çok deyişdiler. Gani ablacim eşin arkanda olmasi çok onemki yoksa malesef konu çikmaza gidiyor

Ahh beyimiz bir kıyafet giydirmis ne büyük lütuf şimdi bu yaptığı artı puani diğer puanı olan eksi doğuzbin puanını silmeye yetti ahahha ne kadarda güzel tatlı şey seni

Yahu sen minicik şeyi sevgi kırıntısı sanıp ona koskocaman sarılıyorsun ..babandan sevgi gormedin mi hiç yada annenden ne bileyim ..en dandik sevgiliyle bile sarılarak izleyebilirsin dizini ....yazık sana yahu banada yazık bende sevgi sanmıştım çok şükür ömrüm tükenmeden gözlerim açıldı boşadim yeniden evlendim şimdi sevgiyi saygıyı doruklarda yaşıyorum...sevgi kırıntıları toplamaya çalışma yerlerden kendine saygın olsun bu hayatın bu gençliğin bir daha sende olmayacak etrafra sana şiirler yazacak seni göklere cikaricak potansiyelde erkekler var ...hele bide çocuk olursa senden hepten kopar ...çocuktan sonra en sağlam evlilikler bile yaralar alıyor .. bebeğine yazık.. bebeğine ve sana sevgiyi iliklerine kadar hissedettirecek adamı bulmak varken neden bu adam ? Huzur ve mutluluk senin ve gelecekteki bebeğinin olsun

Ben de bayiliyorum boyle terapiste gidip muhtemelen bambaska kurdugu cumleyi kendi isteklerine gore anlayip, etrafa kendi dusuncelerini desteklemek icin 'Bakin terapist de boyle dedi' diye anlatan insanlara... Yahu akli basinda olan hicbir insan bu cumleyi kurmaz, kaldi ki isi insan psikolojisi olan insan bu cumleyi kursun. Tabii benim dedigim psikoloji mezunu olup, klinik psikoloji masteri yapmis olan gercek terapistler. 10 saat aile terapisi egitimi alip ben terapistim diye ortada gezen isletme mezunlari degil:))

E boşan?

Bosan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…