Eşim ailesine yardım etmeli mi¿

Benim ailem evlendikten sonra istemişti para ben vermedim,bekar ve evdeyken tüm maaşımı veriyordum ordan alışmışlardı sanırım,eşim de bu tavrımdan dolayı hiç vermek istemedi zaten kendi ailesine,ki ailesi ellerine gelen sıcak para açısından aslında biraz yokluk çekiyorlar,bu verme işinin sonu yok bi gün vermeyi kestiğinizde her türlü kötü olacaksınız bari biran önce kötü olun ve konu kapansın.
 
İşte ben de dükkan açalım kredi çekip dedim eşime onlar çalışsın karı koca dedim kimseye muhtaç olmadan ama onu da kabul etmediler.Kayınvalidemle yaşarım görümcemlede ama kayınbabam düşündürüyor beni çok tartışmacı Ve birden öfkelenen bir kişiliği var.
 
Annem çalışmaya 36 yaşında başladı.Abim üniversite sınavına girmiş hava harp okulundan davetiye gelimis (hiç dersaneye gitmeden)ama abim gözlük kullandığı için başvuru yapamamisti.Abim ağladı o zaman dersaneye gidebilseydim iyi bir okula gidebilirdim diye.Annem ben seni dersaneye göndereceğim oğlum dedi ve bir kamu kurumuna gidip mevsimlik işçi olarak alınmak için yalvardı.Fidan dikmeye dağa da gönderdiler,inşaat halindeki lojmanları temizlemeye de ....babamin emekli olabilmesi icin SSK borcunu odedi.abimi ,beni üniversitede okuttu,evinin eşyalarını aldı.Hic unutmam ilk aldığı eşya kolidora yolluktuAklimi oynayacaktım sevinçten .12 yaşındaydım ve evimize ilk defa yeni birşey alınmıştı.
 
Maalesef yok ama 4 yıl sonra sanırım emekli olacak daha önce de çok gönderdik gittiğimizde harçlık bırakıyoruz800 tl falan gibi mutfak alışverişini yapıyoruz bazı şeyleri karşılıyoruz.
Yani bilemedim. Kimse kusura bakmasın .benim annem 50 yaşında rahatsız halen çalışıyor. Çalışmaya engel malul olsa yine maaş bağlanıyor. Kv neden çalışmıyor? Kp bakıma mı muhtaç? Bakıma muhtaçsada gelir bağlanıyor diye biliyorum gerçi
 
Aslında en güzeli sonuçta bizde onlardan birşey istemiyoruz evlat olarak kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz kimseden bir beklentimiz yok ama bakmak zorunda diye düşünüyor onlar Ve onlara bizim düşüncemiz ters geliyor nereden tutsak elimizde kalıyor.Siz en doğrusunu yapmışsınız gerçekten.
 
İnanırmısınız benim bile şu an gözlerim doldu böyle güçlü anneleri görünce kendime daha da güveniyorum.Benim annem de öyle tek başına büyütüp okuttu beni ve kardeşlerimi hala çalışıyor ama biZim beklentimiz yok annemizden.AnneNizin ellerinden öpüyorum umarım sizin anneniz ve kendi annem gibi güçlü bir anne olurum bende.Bu arada sizde evlat olarak anneniizn fedakarlıklarını biliyorsunuz bu annenize yetiyordur.Allah annenize uzun bir ömür versin inşallah.
 
Kayınpederim kıskanıyor çalıştırmak istemiyor kayınvalidemi maalesef
 
Kayınpederim kıskanıyor çalıştırmak istemiyor kayınvalidemi maalesef
Ama siz gidip çalışıyorsunuz ve buna istinaden eşiniz onlara para gönderiyor?Siz bebek sahibi olma isteğinizi bile ertelemişsinizKayinvalide ve kayınpederiniz hayatlarina yönelik bazı kararlar almışlar ama bedel ödeyen evlatlar ve eşleri olmuş.Dilerim herşey gönlünüzce gelişir ve daha fazla uzulmezsiniz.Guzel dilekleriniz için de teşekkür ederim
 
Evet maalesef öyle oldu Zaten daha önce bir düşüğüm olmuştu istemiştik ama bu kez beklemek zorundayız para konusundaki sıkıntılardan dolayı.Evet maalesef bedelini biz ödüyoruz sizinde herşey gönlünüzce olsun .
 
Anne babanız sizi binbir emekle bu yaşa getirip elalemin hizmetçisi olun diyemi büyüttü.
Çok istisnai durum hariç her ay para yollamak gerçekten amelelik.
Siz o 600,800,3500 için kaç günlerce canınız çıkarak çalıştınız.
Kusura bakmayın yada isterseniz bakın,eşiniz bile sizi resmen sömürmeye evlenmiş.Bugün benim paramdan bir kuruş kimseye vermiyorum deyin bakın nasıl bir eş ve aile var karşınızda. Hoş bunca emeğinize Allah razı olsun diyende yoktur.
Sizin gibi kişilikte bayanlar birde koca buldum evliyim diye seviniyor,şu tabloda keşke bekar evde kalmış ama parasıyla yiyen,içen,gezen,hayır yapan,bir çocuğu bir sokak hayvanının karnını doyurmuş biri olsaydınız.
Şuanki hayatınızı ben takdir etmiyorum,eşiniz ve ailesi hiçççç takdir etmiyordur.
Şu bölümde okuduğum kadın modellerine yemin ederim şok oluyorum ben.
Çalışan kadın ayakları üzerinde duran kadın değil,resmen koyun gibi etinden sütünden yününden bedeninden faydalanılan bir canlı gibi.
Ne hale getiriyorsunuz böyle kendinizi yapmayın.
Hergün bu tarz bayanları okumaktan gına geldi,sanki dünyada bir erkek kalmış onuda kapmış diye tapınan kadın modelleri.
Bu erkekleri siz böyle yaptınız kendilerini üstün yaratık gibi görüyorlar artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…