böyle erkeklerden cok var,amaclari ailelerine yaranmak ;bakin ben sizi unutmadim o benim icin el kizi ....zaten aile bunlari kendilerine bagimli yapmistir ki eroinin bile tedavisi %5 tir,bunlarda yüzde 0...
cünki onlar kenilerini hala annelerinin karinlarinda saniyorlar.
anneye de iyi bir hizmetci lazimdir,cünki her anne evladini sever lafi yalandir.insan evladini mutsuz görürse üzülmezmi?buna zemin hazirlayan anne evladini seviyormudur?oysa ANNE demek fedakarlik demek degilmidir?
sen el kizisin unuttunmu?seni onun annesi dogurmadigi icin degersizsin.anne bulunmaz kadin her yerde vardir onlar icin.oysa kendi babalarida böyle düsünseydi aileleriyle büyüyebilirlermiydi?
aman erkektir o cocugu olsa bile kadinin basina kalir o yine evlenir cocuk yapabilir...
aslinda zavallilar bunlar....hic de mutlu olamazlar cünki yasamaktaki amac sadece anne ve kardes üzerine kurulduysa kendilerini arada bilir bilmez harcarlar...
ADAM dedigin hem esini hem ailesini birbirine sevdirir saydirir idare eder...
herkes sorumluklarini ve yerini bilmezse mutsuz olur ve eder.insan evlenince ailesi esidir tabiki annesinide unutmaz sayar sever,unutmayalimki bizlerde kayinvalide olacagiz...
ADAM olmak mutlu da yapar insani sayginda...
öyle SÜMSÜK bir erkek ne evladini ne esini ne kendisini mutlu edebilir.ve asla huyu degismez hep ayni kalir...
öyle yada böyle yuvalar yikiliyor sacma sapan sebeplerden, kisilerden...ah cahiler nasil hesap vereceksiniz yaradana siz düsünün...