Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Nasil bahsetmemis olabilirim ki. Ben cok konuskan ve kendini ifade edebilen biriyim.. evlilikten once 6 sene beraberligimiz vardi ve malum kilometreler girince araya iliski hep konusmaktan, yazismaktan ibaret oluyor.. ben vazgecdikce tukenmeye basladim, sessizlestim zamanla evlilikte. Gene de her zaman ifade ederim duygumu fikrimi, dinlese de dinlemese de

yaptim, orada yerim yokmus gibi hissettiriyor.. bu ne demek acaba

Haftasonunu ayrı ayrı mı geciriyorsunuz hep. Hiç mi beraber birşey yapmıyorsunuz. Her hafta sizi birakip gitmesi olur şey değil. Sizi götürüp götürmemesi değil ayrı olmanız sorun.

Şuan yasaklardan dolayı mecburen evde herhalde di mi
Evet suan evde yasaklardan dolayi..
Haftasonunu ayrı ayrı mı geciriyorsunuz hep. Hiç mi beraber birşey yapmıyorsunuz. Her hafta sizi birakip gitmesi olur şey değil. Sizi götürüp götürmemesi değil ayrı olmanız sorun.
Evet her hafta sonumuz genelde ayri geciyor ve Bundan gram rahatsiz degil adam.. cok normal birseymis gibi goruyor ve birsey dedigimde, ozaman sende geleceksin diyor

Bunu açık açık anlatır mısınız yapmak istiyorum amaç ne?

Ben boşanıyorum senin en azından eşin gidiyor benimki bana geliyor ve her geldiğinde de yatıyor bende kaynanam. Ben hiç cicim ayı yaşamadım. Kaynanamla evi ayırana kadar neler çektim ama ayırdıktan sonra da o eşimin birşnci önceliği hep kök ailesi oldu ben onların hayatına zorla girmeye çalışan bir sığıntıdan öte değildim sanki. Ve benim kayınvalidem de dul... böyle adamlar değişmek istese bile kök ailesi annesi tekrar bir duygu sömürüsü ile herşeyi tüm çabanızı siler atar benim kayınvalidem acayip duygu sömürüsü yapıyordu hatta benim ailemin yanında bile yapıyordu bizzat kendi ailem de şahit buna. Valla ben yapamadım boşanıyorum.

Bu tipler gercekten cok var. İnsallah biz böyle olmayız.Kv aynı sehırdeyse neden sizde kalıyor. Eşinize rahat edemiyorum gelmesin deseniz sanırım kıyamet kopar

Bunu açık açık anlatır mısınız yapmak istiyorum amaç ne?
Aile dizimi diye bir terapi yani buyuk ailede cekirdek ailede herkesin olmasi yerde olmasi diyelim Bert Hellinger kitabida var alip okuyabilirsiniz daha ayrintili bilgi icin. Ama kendiniz bir cesidini denemek isterseniz dedigim gibi aile erkekle basliyor erkegin sol tarafina kadin ondan sonra cocuklar buyukten kucuge hayalinizde oyle bir sira yapin kayin valide kayin peder onlari arka siraya onlarinda arkasina kardesler ve herkes yerinden mutlu uzun uzun dusunmeyede gerek yok bes dakika uzanin gozlerinizi kapatip bu siralamayi hayal edin.

Sanırım aklını başına alması için bir ders verirdim içinde veşki biraz entrika yalan olurdu ama arayıp da iyi misin demediğine onu it gibi pişman edecek birşey olurdu.

Bu tipler gercekten cok var. İnsallah biz böyle olmayız.Kv aynı sehırdeyse neden sizde kalıyor. Eşinize rahat edemiyorum gelmesin deseniz sanırım kıyamet kopar
Esasen amaç birlikte yaşamak zaten yatılı misafirliğe yavaş yavaş alıştırmaya çalıştılar. Sürekli evim soğuk diyor sürekli. Şimdi senin kaynın bekar o da evlenince kayınvaliden bi sende bi öteki gelininde yarı zamanlı kalmaya da başlayacak ben yaşadım biliyorum. Hepsi aynı fabrika çıkışlı bunların kafa yapıları aynı çocuklarını kendisinin çıkarları için yontmak yuvalarında huzur mutluluk var mı umurlarında olmaz. Sen istediğin kadar dert yan eşine istediğin kadar terapiye gidin. O kadının bir duygu sömürüsüne bakar her şey. Olmuyor kısacası. Kayınpederin olmaması büyük şanssızlık. Sebep bu. Siz daha eşinizin gitmesine katlanamıyorsunuz ilerde benimki gibi size yatılı kalmalı gelecek her haftasonu belki belli aylarda kalacak. Daha beterini çocuk olunca yaşacaksın ilerde. Çocuk sayıklaması o yüzden. Boşanma diye. Çok basit düşünüyorlar çocuk olursa boşanamaz diye acayip rahatlıyor oğlan ailesi de kocalarda sakın çocuk yapma sadece senin sonun olur.

Kocanizin abisine evlenebileceği kız bulup evlendirun sorun çözülür.kocaniz orada çok rahat.ev sorumluluğu yok.es ilgi bekler bunlar yok.anasının kuzusu abisinin kardeşi.kişiliği gelisemedigi için hala çocukluğunda sanıyor kendini.siz esinizle ortak arkadaş edinin.hafta sonlari piknik veya birlikte tiyatro sinema ev oturması planlayin.evliliğe alissin.kayniniz da evlenirse biraz daha taslar yerine oturur

O gidince sizde kek gibi evde onu beklemeyin. Haftasonlari için aktivite, tur falan ayarlayın.mumkunse ondan erken gidip ondan geç girin eve.

Konu sahibi ben degılım de. Benim ki yasıyor sükür. Kvnin kendı kv si yatalak ona bakıyor. Ben zaten atanıp gıdecegım ınsallah.Ki cocuk uzun süre ıstemıyorum. Benim kv haftada 3 4 kez çagırırdı. 2 3kez eşimle kavga ettim. Beni daralma sıkma diye. Şuan bir haftaya onun annesine bir hafta benim anneme gidiyoruz. Ben sizde gitmiyor. Git diyorum gitmiyor. Erkekte iş bitiyor bence. Ben mesafeliyim biraz sogugum galiba. Aslında çok konusurum hemen kaynasırım. Ama eş ailesiyle mıç mıç olmamaya çalışıyorum. Eşim anne babasıyla aynı evde kalamayacagımı biliyor.Sen yapamazsın diyor

Bu ne işe yarıyor ki

Bende bosanmayi dusunuyorum canim Allah yardimcimiz olsun.. boylelerini hic kimselerin karsisina cikarip da hayatini yakmasin Rabbim insallah.. anneleriyle otursunlar. Dava actiniz mi?

Is gercekten de erkekte bitiyor. Ne kavgalar ettik her hafta sonu gitmemek icin. Gidip 2/3 gun kalmak nedir her hafta ya.. Benim evim kaloriferliyken gidip orda sobayla kaliyorduk hafta sonlari.. Ben sicacik evimi birakip burda usumeye mecbur degilim, beni her hafta zorla getirip ailenle yuz goz etme derdim.. Adam anlamiyor.. Simdi yalniz gittigine laf soyledigimde, "sana iyilik yaramiyor, seni zorlamiyorum ya simdi de bana karisiyorsun, beni ailemden mi gecireceksin" diyor.
Ben ugrasmaktan cok yoruldum, bosanmak istiyorum. Bir ailemiz olmadi, olamadi hicbir zaman. O hep ailesini önde tuttu, bende o oyle yapinca kendi ailemi daha cok arar sorar oldum..
Ayni evde okumak icin sehir degistiren iki cocuk gibiyiz..

Böyle evlılık olmaz. 2gün izin gününü orda geçiriyor. İnsan karısını evde tek bırakmak istemez. Kesınlıkle boşan.Kaybetme korkusu yok zaten onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…