Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Yani pekte geçirdiğiniz vakit yok aslında..

Zaten kısasa kısas yapmayın .çünkü bu ailesine 404 ile yapışık erkekler değişmiyor. Kendi babamdan biliyorum. Salın gitsin diyeceğim de dilim varmıyor.
Babanızın anne babası ölünce ne oldu peki.bu sefer de kardeşlere mi sardı

Siz nasil hallettiniz peki

Esinizde suanda bulundugunuz yere sonradan mi tasinmis? Belki yeni yerde cevre edinemedi tum arkadaslari ve sulaleside ailesinin bulundugu ilcede birde olaya boyle baksaniz yinede beraber gidip gelseniz ne bileyim garip bir durum yani insan bir hafta sonuda evde duralim kafa dinleyelim beraber film izleyelim falan der Allah yardimciniz olsun

Yorumunuz icin tskler, beraber gidip gelmemiz benim icin daha da kotu bir duruma getiriyor.. her hafta her hafta ailesinin yaninda kalmak istemiyorum. Esim benimle evlenince burdan ev tutup dosedik, ama burda da cok arkadaslari, cevresi var dogdugu yer kadar olmasada.. ama herkesin cevresi var diye oraya bagli kalacak degil ya, sonucta cevre arkadas edinmek kendi elinde

I
Eşimde suç var ama ailede de suç var. Yanı ınsan der eşin evde ne işin var senın

Çok fazla gittiği veya gideceği zaman kavga ediyorum.oda oturup telefonuyla oynuyor.kalinca da pek tatmin etmiyor yani.sanirim sıkıntı adamların karakterinde
Peki eş sürekli gitmek isteyince. Gelin gitmese,2haftada bir gitse. Ogulları haftada en az 2kez gitse. Acaba bu da sıkıntı olur mu

Baban ne zaman gelecek yurtdışından?

Guzel kizim sen hafta sonlari bir seyler ayarlasan tabi simdi covidle belki zorda ama ayda bir hafta sonu beraber baska bir yere gitseniz ama bunuda ailene gidiyorsun ondan diye degil canim basbasa guzel bir seyler yapalim modunda soylesen belki bir faydasi olur yoksa zaten boyle evliligede fazla dayanilmaz

Ee tabıkı. Keske sızınde cevrenız olsaydı. Bence ailenizin yanına dönün bır süre. Ben olsam habersiz bi anda bırakır giderdim

Kesinlikle çok çok doğru.

Üzüldüm sizin adınıza ama bu böylede sürmezki
Eşiniz bırakmasını beklememek lazim ve evliliğin hep kendi isteği yapmak sanıyor
Ailesinden kopamamış kp duruyor mu? Ya vefatmı etti

Serh koydur bosanma fikrini soylemeden ki baskasinin ustune yapmasin. Iyi bir avukata danis altinlarida alabilirsin dugun kasedi filan varsa.

Bir gelişme varmı acaba merak ettim
Gecen hafta yasaktan dolayi gidemedi.. bu sene evimizde Ilk defa birlikte kahvalti ettik yani.. Pek de birsey paylasip yaptigimiz sayilmaz aslinda, oyle bir aliskanligi gelismemis cunku.. Iki gun boyunca elinde telefonla tv karsisindaydi. Bende epeydir ayrilmayi dusunuyorum, dedigim gibi ailemin gelmesini bekliyorum yurtdisindan.

Ailen ne zaman gelecek peki bir an önce gelseler uçuşlar kapanmadan. Zaman kaybetmeyin istemem. Evin tapusu evde ise al git tapuya şerh koydur orada yardımcı olurlar nikâh cüzdanını al git giderken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…