- 17 Nisan 2019
- 558
- 845
- 103
- 36
- Konu Sahibi Butterfly246
-
Babanızın anne babası ölünce ne oldu peki.bu sefer de kardeşlere mi sardıYani pekte geçirdiğiniz vakit yok aslında..
Zaten kısasa kısas yapmayın .çünkü bu ailesine 404 ile yapışık erkekler değişmiyor. Kendi babamdan biliyorum. Salın gitsin diyeceğim de dilim varmıyor.
Siz nasil hallettiniz pekiGitmedigin için sana soğuk davranıyor.bu gidip gelme konularında eşimle çok sorun yaşadım bende.en son anladım ki ailesi baski, duygu sömürüsü yapıyor.sorunu eşinle değilde ailesiyle çözsen.kaynanani arasan güzellikle söylesen her hafta çağırmayın diye olmadı kavgayla söylesen.
Böyle mutlu olunmaz çünkü.
Çok fazla gittiği veya gideceği zaman kavga ediyorum.oda oturup telefonuyla oynuyor.kalinca da pek tatmin etmiyor yani.sanirim sıkıntı adamların karakterindeSiz nasil hallettiniz peki
Esinizde suanda bulundugunuz yere sonradan mi tasinmis? Belki yeni yerde cevre edinemedi tum arkadaslari ve sulaleside ailesinin bulundugu ilcede birde olaya boyle baksaniz yinede beraber gidip gelseniz ne bileyim garip bir durum yani insan bir hafta sonuda evde duralim kafa dinleyelim beraber film izleyelim falan der Allah yardimciniz olsunMerhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.
Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.
Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.
Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?
Yorumunuz icin tskler, beraber gidip gelmemiz benim icin daha da kotu bir duruma getiriyor.. her hafta her hafta ailesinin yaninda kalmak istemiyorum. Esim benimle evlenince burdan ev tutup dosedik, ama burda da cok arkadaslari, cevresi var dogdugu yer kadar olmasada.. ama herkesin cevresi var diye oraya bagli kalacak degil ya, sonucta cevre arkadas edinmek kendi elindeEsinizde suanda bulundugunuz yere sonradan mi tasinmis? Belki yeni yerde cevre edinemedi tum arkadaslari ve sulaleside ailesinin bulundugu ilcede birde olaya boyle baksaniz yinede beraber gidip gelseniz ne bileyim garip bir durum yani insan bir hafta sonuda evde duralim kafa dinleyelim beraber film izleyelim falan der Allah yardimciniz olsun
Eşimde suç var ama ailede de suç var. Yanı ınsan der eşin evde ne işin var senınYorumunuz icin tskler, beraber gidip gelmemiz benim icin daha da kotu bir duruma getiriyor.. her hafta her hafta ailesinin yaninda kalmak istemiyorum. Esim benimle evlenince burdan ev tutup dosedik, ama burda da cok arkadaslari, cevresi var dogdugu yer kadar olmasada.. ama herkesin cevresi var diye oraya bagli kalacak degil ya, sonucta cevre arkadas edinmek kendi elinde
Peki eş sürekli gitmek isteyince. Gelin gitmese,2haftada bir gitse. Ogulları haftada en az 2kez gitse. Acaba bu da sıkıntı olur muÇok fazla gittiği veya gideceği zaman kavga ediyorum.oda oturup telefonuyla oynuyor.kalinca da pek tatmin etmiyor yani.sanirim sıkıntı adamların karakterinde
Yorumunuz icin tskler, beraber gidip gelmemiz benim icin daha da kotu bir duruma getiriyor.. her hafta her hafta ailesinin yaninda kalmak istemiyorum. Esim benimle evlenince burdan ev tutup dosedik, ama burda da cok arkadaslari, cevresi var dogdugu yer kadar olmasada.. ama herkesin cevresi var diye oraya bagli kalacak degil ya, sonucta cevre arkadas edinmek kendi elinde
I
Eşimde suç var ama ailede de suç var. Yanı ınsan der eşin evde ne
Yorumunuz icin tskler, beraber gidip gelmemiz benim icin daha da kotu bir duruma getiriyor.. her hafta her hafta ailesinin yaninda kalmak istemiyorum. Esim benimle evlenince burdan ev tutup dosedik, ama burda da cok arkadaslari, cevresi var dogdugu yer kadar olmasada.. ama herkesin cevresi var diye oraya bagli kalacak degil ya, sonucta cevre arkadas edinmek kendi elinde
Guzel kizim sen hafta sonlari bir seyler ayarlasan tabi simdi covidle belki zorda ama ayda bir hafta sonu beraber baska bir yere gitseniz ama bunuda ailene gidiyorsun ondan diye degil canim basbasa guzel bir seyler yapalim modunda soylesen belki bir faydasi olur yoksa zaten boyle evliligede fazla dayanilmazYorumunuz icin tskler, beraber gidip gelmemiz benim icin daha da kotu bir duruma getiriyor.. her hafta her hafta ailesinin yaninda kalmak istemiyorum. Esim benimle evlenince burdan ev tutup dosedik, ama burda da cok arkadaslari, cevresi var dogdugu yer kadar olmasada.. ama herkesin cevresi var diye oraya bagli kalacak degil ya, sonucta cevre arkadas edinmek kendi elinde
Kesinlikle çok çok doğru.Ee daha ne istiyorsun diyemeyeceğim maalesef, o nasıl iş? Kendin git, karını evde bırak, arama sorma. Ya ben evlendikten sonra ailesinden kopamayanları anlamıyorum (kopamamak derken hangi anlamda söylediğimi idrak edebilenler anlar..) Konuşun eşinizle yani o evde yaşamaya devam edecekti madem sizle neden evlendi?
Serh koydur bosanma fikrini soylemeden ki baskasinin ustune yapmasin. Iyi bir avukata danis altinlarida alabilirsin dugun kasedi filan varsa.Gitmeyi bende cok dusunuyorum, ama birden yurtdisina biletimi alip donmemek bosanma davasi acarsam nasil olacak bilmiyorum.. ailemle de konustum bu durumu, onlar arkamda cok sukur. Ben bambaska bir yerden buraya geldigim icin cok kolay olmuyor yalniz bir adim atmak.. babamin gelmesini bekleyecegim.. bir sorum var kizlar, esim yillar once bana dugunde takilan altinla(cogu annem babam aldi) dukkan almisti, ve onun adina.. bu durumda ne yapabilirim. tapuya gidip serh koydurabilirmiyim Yoksa tek care avukata gidip dava acilirken mallarin tespitine basvurmak mi?
Bir gelişme varmı acaba merak ettimSerh koydur bosanma fikrini soylemeden ki baskasinin ustune yapmasin. Iyi bir avukata danis altinlarida alabilirsin dugun kasedi filan varsa.
Kp vefat etti esim cocukken.. kv ve kaynim var obur tarafta..Üzüldüm sizin adınıza ama bu böylede sürmezki
Eşiniz bırakmasını beklememek lazim ve evliliğin hep kendi isteği yapmak sanıyor
Ailesinden kopamamış kp duruyor mu? Ya vefatmı etti
Gecen hafta yasaktan dolayi gidemedi.. bu sene evimizde Ilk defa birlikte kahvalti ettik yani.. Pek de birsey paylasip yaptigimiz sayilmaz aslinda, oyle bir aliskanligi gelismemis cunku.. Iki gun boyunca elinde telefonla tv karsisindaydi. Bende epeydir ayrilmayi dusunuyorum, dedigim gibi ailemin gelmesini bekliyorum yurtdisindan.Bir gelişme varmı acaba merak ettim
Serhi tapuya gidip oylece koydurabilirmiyim? Yoksa bunun icin avukatla bir izin karar falan mi lazim acaba fikriniz var miSerh koydur bosanma fikrini soylemeden ki baskasinin ustune yapmasin. Iyi bir avukata danis altinlarida alabilirsin dugun kasedi filan varsa.
Ailen ne zaman gelecek peki bir an önce gelseler uçuşlar kapanmadan. Zaman kaybetmeyin istemem. Evin tapusu evde ise al git tapuya şerh koydur orada yardımcı olurlar nikâh cüzdanını al git giderken.Gecen hafta yasaktan dolayi gidemedi.. bu sene evimizde Ilk defa birlikte kahvalti ettik yani.. Pek de birsey paylasip yaptigimiz sayilmaz aslinda, oyle bir aliskanligi gelismemis cunku.. Iki gun boyunca elinde telefonla tv karsisindaydi. Bende epeydir ayrilmayi dusunuyorum, dedigim gibi ailemin gelmesini bekliyorum yurtdisindan.
Avukatsiz halledebilirmiyim serh isini.. Avukat sonra ki adim cunku..Ailen ne zaman gelecek peki bir an önce gelseler uçuşlar kapanmadan. Zaman kaybetmeyin istemem. Evin tapusu evde ise al git tapuya şerh koydur orada yardımcı olurlar nikâh cüzdanını al git giderken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?