- 23 Ağustos 2019
- 374
- 1.572
- 33
- 35
- Konu Sahibi Butterfly246
-
Sor sert gelebilir ama sormam lazim:Maalesef aynisini ona yapma durumum yok, cunku ailem yurtdisinda kaliyor. Bende onun icin birakip ta buralara geldim.. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, ben durumun icinde oldugum icin sanirim nekadar kotu oldugunu idrak edememisim..
Evet o gittiginde neredeyse 3 gun boyunca kapimi kilitleyip evde oturuyorum.. yalnizliga zaten alistim bu durumda tabi.
Esimle hafta ici max 3-4 saat beraber vakit geciriyoruz tv karsisinda..
Yani pekte geçirdiğiniz vakit yok aslında..Maalesef aynisini ona yapma durumum yok, cunku ailem yurtdisinda kaliyor. Bende onun icin birakip ta buralara geldim.. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, ben durumun icinde oldugum icin sanirim nekadar kotu oldugunu idrak edememisim..
Evet o gittiginde neredeyse 3 gun boyunca kapimi kilitleyip evde oturuyorum.. yalnizliga zaten alistim bu durumda tabi.
Esimle hafta ici max 3-4 saat beraber vakit geciriyoruz tv karsisinda..
Güzel kardeşim sakın bu muhteşem evliliğe bir de çocuk getirip onu da yakma. Bu tipler çocukla falan eve bağlanmaz. O çocuğu da yok sayar. Bana sorarsan boşan kurtul o öküzden.Annesi sozde oglum gelme her hafta her hafta der, ama bir hafta bitmeden gelecek haftanin planini yapar. Haftaya suraya gotur beni ya da haftaya geldiginde falan ustayi cagir da bunu yapsin gibi..
Adamin umrunda degilim resmen, kendi anneme kalsa cocugunuz yok ondan boyle diyor cocuk yaparsan gitmez surekli eve baglanir diyor.
Hayir diyorum anneme, eve baglanmasini sadece cocuk saglayacaksa istemiyorum diyorum. Yasim 26, yillarimi cope atiyorum bosuna kurek cekiyorum gibi geliyor
Annenın simdilik sakın cocuk yapma demesı lazımken, Cocugunuz yok ondan boyle davraniyor demesı inanılır gibi degıl.Annesi sozde oglum gelme her hafta her hafta der, ama bir hafta bitmeden gelecek haftanin planini yapar. Haftaya suraya gotur beni ya da haftaya geldiginde falan ustayi cagir da bunu yapsin gibi..
Adamin umrunda degilim resmen, kendi anneme kalsa cocugunuz yok ondan boyle diyor cocuk yaparsan gitmez surekli eve baglanir diyor.
Hayir diyorum anneme, eve baglanmasini sadece cocuk saglayacaksa istemiyorum diyorum. Yasim 26, yillarimi cope atiyorum bosuna kurek cekiyorum gibi geliyor
Emmeyi bırakmadılar halen galibaBenım eşimde duskun. Bende tek gönderıyorum eşimi. Ama gıdıp kalmaz. Hatta ben aileni özluyosun gıt kal dedım kalmaz benı bırakmaz. Eşin cıdden senı sevıyor mu. Seven insan bırakmaz gencecık karısını. Ne var ana evınde bu kadar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?