Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Yalniz gitmesine bir şey demem güle güle gitsin.
Ne mutlu yeterki bana dokunmasın.

Ancak gidince arayıp sormaması ne demek.
Insan arkadaşına nasılsın diye soruyor gün içinde.
Oha diyorum başka bir şey demiyorum.
Yazık 3 sene olmuş. Hayatında bir yerin olamamış.
Çok üzücü.

Hayır anlamadığım şu. 8-5 çalışan insanım ek mesaim yok ev işe 10 dk uzaklıkta. Ona rağmen haftasonu gelse de bir tatil yapsam sevdiğim insanlarla görüşsem modundayım

.Hafta içi zaten kaliteli zaman yok. Bir de haftasonu eşinizi göremiyorsunuz. Bu nasıl bir evlilik nasıl bir paylaşım.

Bugün evdeyim. Vallahi kedim yapıştı gitmiyor özlemiş hayvan. Yani kedi bile vakit geçirmek istiyor insan nasıl eşi ile hiç vakit geçirmez

Maalesef aynisini ona yapma durumum yok, cunku ailem yurtdisinda kaliyor. Bende onun icin birakip ta buralara geldim.. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, ben durumun icinde oldugum icin sanirim nekadar kotu oldugunu idrak edememisim..
Evet o gittiginde neredeyse 3 gun boyunca kapimi kilitleyip evde oturuyorum.. yalnizliga zaten alistim bu durumda tabi.
Esimle hafta ici max 3-4 saat beraber vakit geciriyoruz tv karsisinda..

Sor sert gelebilir ama sormam lazim:
Kuzum siz deli misiniz? Niye katlaniyorsunuz ki bu kole hayatina Sizi resmen bedava hizmetci gibi goruyor

Yani pekte geçirdiğiniz vakit yok aslında..

Zaten kısasa kısas yapmayın .çünkü bu ailesine 404 ile yapışık erkekler değişmiyor. Kendi babamdan biliyorum. Salın gitsin diyeceğim de dilim varmıyor.

Hadi her hafta atıyorum cuma günü görse akşam da kalsa neyse diyeceğim ama eşiniz gidiyor bir de pazara kadar kalıyor, arayıp sormama kısmını geçiyorum şuan.
Benim eşim böyle yapsa her saniye arayıp sorma bile ne yazar ki? Benimle vakit geçirmesinden sonra..
Eşiniz size değer vermiyor bence, fazla gelenekçi ya da annesine aşırı düşkün. Bekarlığa birakamamis ki 3 sene oldu yazmissiniz.
Bence ciddi bir tavır koyun ortaya. Gercekten 3 yıldır hiç aksatmadan her haftasonu gidip orada mi kalıyor 2gun. Eve gelmesin ozaman temelli orada kalsın öyle söyleyin.

Annesi sozde oglum gelme her hafta her hafta der, ama bir hafta bitmeden gelecek haftanin planini yapar. Haftaya suraya gotur beni ya da haftaya geldiginde falan ustayi cagir da bunu yapsin gibi..
Adamin umrunda degilim resmen, kendi anneme kalsa cocugunuz yok ondan boyle diyor cocuk yaparsan gitmez surekli eve baglanir diyor.
Hayir diyorum anneme, eve baglanmasini sadece cocuk saglayacaksa istemiyorum diyorum. Yasim 26, yillarimi cope atiyorum bosuna kurek cekiyorum gibi geliyor

Güzel kardeşim sakın bu muhteşem evliliğe bir de çocuk getirip onu da yakma. Bu tipler çocukla falan eve bağlanmaz. O çocuğu da yok sayar. Bana sorarsan boşan kurtul o öküzden.

Hiç olmazsa ona hizmet edip yanlız bir hayat yaşayacağına kendine hizmet eder. Gezer tozar mutlu olursun

Son düzenleme:
Annenın simdilik sakın cocuk yapma demesı lazımken, Cocugunuz yok ondan boyle davraniyor demesı inanılır gibi degıl.
Sakin bu sorunu cozmeden cocuk falan yapmayın.

evlilik öncesi nasıldınız ? sevgiliilik, nişanlılık döneminde de düşkün olduğunu sezmiş miydiniz ?
eşiniz sizin tercihinize saygı duymuyor bence. bana ne diyip istediği gibi davranıyor. aramayarak da aslında manipüle ediyor ki gitmek zorunda hissedin kendinizi.
eşiniz ne yazık ki aile kurduğunun farkına varamamış. halen kendini annesinin 3 yaşındaki oğlu sanıyor.
aslında kv niz aklı başında olsa onun demesi lazım git evinde kal neden geliyorsun diye.
bu kadar dip dibe yaşamaya meraklı ailelerde bence insanlar evlenmemeli.

siz haftasonları için plan yaparak onu ikna etmeyi bir deneyin. belki ona cazip gelecek planlarla zamanla uzaklaşır. gerçi corona döneminde de biraz zor ama gene de deneyim derim eğer evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız.

Benım eşimde duskun. Bende tek gönderıyorum eşimi. Ama gıdıp kalmaz. Hatta ben aileni özluyosun gıt kal dedım kalmaz benı bırakmaz. Eşin cıdden senı sevıyor mu. Seven insan bırakmaz gencecık karısını. Ne var ana evınde bu kadar ya

Evlenmeden once 6 sene birlikteligimiz oldu, ben yurtdisinda yasadigim icin gorusmemiz az olurdu ama hergun konusurduk hayaller kurardik.
Yazlari gorusup gezerdik, ama esim hic yakin degildi ozaman ailesine. Annesine duskunlugu evlenince ortaya cikti, sanki birakip baska ulkeye tasinan oymus gibi. Ailenin en kucuk cocugu ve hep buyuklerine ailene saygili olacaksin diyerek yetistirilmis, farkli sehirlerde okumus dershanelere gitmis ama evlenince oraya daha cok baglandi..

Emmeyi bırakmadılar halen galiba

Benim anlamadigim annesinin yanindayken de hep annesine kizar, azarlar hor gorur ve evden kacmak icin bahane arar dirdir ettigi icin.. buna ragmen neden her hafta aynisini yapiyor.. degismez mi hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…