Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Ben galiba normal zannediyordum, okadar bilincsiz yasiyormusum ki.. sizler nasilsiniz eslerinizle hafta sonu paylasimlariniz gun icinde ki programiniz nasil?
Normal zannetmen dogal.
Annen Cocugunuz yok ondan boyle demıs. Bu tıp cumlelere maruz kalan insanlar sorunu gormek yerine bir de kendını eksik bıle hısseder.
Normal degıl yanı bu durum.

Bu nasıl evlilik ya adam hafta sonu bekar hayatı yaşar gibi yaşıyor beraber bişey yaptıgınız yok geliyor sohbet yok aile olamamışsınız ki siz çekilmez valla silkelenip kendinize gelmesi lazım tek başına her hafta sonu 2 3 gün anasının evinde kalacaksa hiç evlenmeseydi bu adam sende evde onu bekliyorsun böyle iş mi olur

Böyle mutlu musun? Eminim değilsin?
Peki bir ömür böyle mutsuz yaşamaya razı mısın?
Neden bu olmamış adamdan boşanıp yurtdışına dönmeyi düşünmüyorsun?
Ayrıca çocuğun olunca da gidecek emin ol, sen de bazen çocukla evde tek başına kalıp kafayı yiyeceksin çünkü çocuguyla da ilgilenmeyecek, bazen de annem torununu görecek diye seni oraya sürükleyecek.
Yapma yahu bunu reva görme kendine.

Bi haftasonunuz var onda da beraber sinema, tiyatro, yemek vb yapmadan 3 yılı nasıl geçirdiniz onu merak ettim. Bir kaç haftasonundan sonra ciddi konuşma yapılıp beraber zaman geçireceğiniz haftasonları yaratmalıydınız. Ayda bir aileye gidip diğer haftasonları beraber olmak uygun olurdu, açık açık konuşun böyle evlilik mi olur

Her hafta sonu 2 gün ne işi var eşinizin ailesinin yanında?
Asıl sorun bu bence.
Gider birkaç saate kalır geri gelir ayrı da her hafta sonunu orada geçiriyorsa siz hiç mi birşey yapmıyorsunuz karı koca olarak?

Böyle adamı göndereceksiniz temelli kalacak anasının, kardeşinin yanında.

Bu seferde çocuğu taşır her haftasonu ailesine. Özlüyorlar sen gelmezsen gelme der. Bu sefer mecburen gidersiniz.

Akın karşınıza konuşun. Ha laftan anlamıyorsa dönün ailenizin yanına. Bir hafta sonu beraber kahvaltı yapıp, birlikte bir yere gidemedikten sonra ne anlamı var evli kalmanın. A

Evliliğiyle ilgili problemler yaşayan herkesin konularında kendimi buluyorum. İstisnasız hepsinde. Ne acı...
Malesef bizim kısmetimize düşen adamlar ailelerine bağlı değil bas baya bağımlı. Aile derken ben ve çocukları kastetmiyorum tabi ki. Biz mecburi istikametiz.
Benim eşim de her hafta olduğu gibi bu haftada köyüne koştu. Bu sene herhalde 1 veya 2 hafta dışarı çıkma yasağına denk gelip hafta sonunu ailece evde geçirdik. Onun dışında ya eşimin ailesiyle (ortalama 15-20 kişi) köydeydik. Ya da biz çocuklarla evimizde o köydeydi.
Benim evliliğim her açıdan ev arkadaşlığından ibaret. O eve ekmek getiriyor ben de evi idare ediyorum. Onun dışında duygusal veya fiziksel bir bağımız yok. Sizin eşinizde benim eşim gibi bir adamsa ve daha fazlasını istiyorsanız işiniz gerçekten çok zor. Çünkü insan sevdiğini yanında ister ve sevdiğine koşarak gider. Ben hiç o sevilen olmadım umarım siz olursunuz.

inadına yapıyor belliki..
kv dolduruşa mı getiriyor acaba..konusulabilecek bi kadın mi?
başbaşa bi yere gitmek varken her hafta buraya gelmek doğru mu sizce anne deseniz..

Haftaiçi çalışan kimselerin akşam eve döndüklerinde çok kısıtlı süreleri oluyor. Eşiniz h sonu yok. Sizin bir paylaşımınız da olmuyor şu durumda. Ben nasıl bir ilişki yürüttüğünüzü samimiyetle söylüyorum, anlayamadım. Siz bu sekilde h sonu kapınızı kilitleyip otururken mutlu musunuz? Annenizin tavsiyesini onaylamıyorum. Bebek olsa emin olun eşiniz onu da götürecek kendi annesine. Ya mecburen gideceksiniz ya da kendi çocuğunuzu da h sonları görmeyeceksiniz. Ayrıca size yalnızlığı reva gören bir beyden çocuk istediğinize emin mısınız?

Ben cok inadım. Eşime net hayır diyorsam hayırdır.benı goturemıyor ıstedıgı zaman. Kavgada ediyoruz evet ama dakka bası orda napcam

inadına yapıyor belliki..
kv dolduruşa mı getiriyor acaba..konusulabilecek bi kadın mi?
başbaşa bi yere gitmek varken her hafta buraya gelmek doğru mu sizce anne deseniz..
Pek konusulacak bir kadin degil kendisi 73 yasinda ve cabiri taiz cok cahil kalmis.. bana haklisin dese de arkamdan gelin boyle boyle soyledi diye butun aileye karalar.. onun icin hava hos oglu hic Gitmemis gibi dizinin gibinde her hafta sonu.. bu durum oyle alisilmis ki cuma aksam esimin isi cikmis ve gec gidecekti, abisi resmen saat 7 de beni aradi: Telefonu kapali annem merak etti nerde kaldiniz diye. Ben sok oldum tabi esime patladim bu nasil birsey abin nasil boyle telefon acip hesap sorabiliyor diye.. yine ayni yine ayni

Allah rızası için çocuk falan yapmayın, zaten haftada 3-4 saat tv karşısında vakit geçirdiğiniz bir eşiniz var. Sormamın mahsuru yoksa cinsellik de yok galiba?

o annesinde iken sizde disariya çıkın hava alin..bunuda gözüne sokun..
inat ise inat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…