- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Butterfly246
-
Normal zannetmen dogal.Ben galiba normal zannediyordum, okadar bilincsiz yasiyormusum ki.. sizler nasilsiniz eslerinizle hafta sonu paylasimlariniz gun icinde ki programiniz nasil?
Tam da dediginiz gibi kendimi eksik hissetmeme neden oluyor..Normal zannetmen dogal.
Annen Cocugunuz yok ondan boyle demıs. Bu tıp cumlelere maruz kalan insanlar sorunu gormek yerine bir de kendını eksik bıle hısseder.
Normal degıl yanı bu durum.
Eksik falan degılsın, eksik olan gormen gereken sevgi saygı. Kendı ıyılıgın ıcın bu durum duzelene kadar bebek dusunme.Tam da dediginiz gibi kendimi eksik hissetmeme neden oluyor..
Bu nasıl evlilik ya adam hafta sonu bekar hayatı yaşar gibi yaşıyor beraber bişey yaptıgınız yok geliyor sohbet yok aile olamamışsınız ki siz çekilmez valla silkelenip kendinize gelmesi lazım tek başına her hafta sonu 2 3 gün anasının evinde kalacaksa hiç evlenmeseydi bu adam sende evde onu bekliyorsun böyle iş mi olurMerhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.
Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.
Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.
Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?
Bi haftasonunuz var onda da beraber sinema, tiyatro, yemek vb yapmadan 3 yılı nasıl geçirdiniz onu merak ettim. Bir kaç haftasonundan sonra ciddi konuşma yapılıp beraber zaman geçireceğiniz haftasonları yaratmalıydınız. Ayda bir aileye gidip diğer haftasonları beraber olmak uygun olurdu, açık açık konuşun böyle evlilik mi olurMerhabalar,
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.
Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.
Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.
Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Bu seferde çocuğu taşır her haftasonu ailesine. Özlüyorlar sen gelmezsen gelme der. Bu sefer mecburen gidersiniz.Annesi sozde oglum gelme her hafta her hafta der, ama bir hafta bitmeden gelecek haftanin planini yapar. Haftaya suraya gotur beni ya da haftaya geldiginde falan ustayi cagir da bunu yapsin gibi..
Adamin umrunda degilim resmen, kendi anneme kalsa cocugunuz yok ondan boyle diyor cocuk yaparsan gitmez surekli eve baglanir diyor.
Hayir diyorum anneme, eve baglanmasini sadece cocuk saglayacaksa istemiyorum diyorum. Yasim 26, yillarimi cope atiyorum bosuna kurek cekiyorum gibi geliyor
Merhabalar,
Pek konusulacak bir kadin degil kendisi 73 yasinda ve cabiri taiz cok cahil kalmis.. bana haklisin dese de arkamdan gelin boyle boyle soyledi diye butun aileye karalar.. onun icin hava hos oglu hic Gitmemis gibi dizinin gibinde her hafta sonu.. bu durum oyle alisilmis ki cuma aksam esimin isi cikmis ve gec gidecekti, abisi resmen saat 7 de beni aradi: Telefonu kapali annem merak etti nerde kaldiniz diye. Ben sok oldum tabi esime patladim bu nasil birsey abin nasil boyle telefon acip hesap sorabiliyor diye.. yine ayni yine ayniinadına yapıyor belliki..
kv dolduruşa mı getiriyor acaba..konusulabilecek bi kadın mi?
başbaşa bi yere gitmek varken her hafta buraya gelmek doğru mu sizce anne deseniz..
Allah rızası için çocuk falan yapmayın, zaten haftada 3-4 saat tv karşısında vakit geçirdiğiniz bir eşiniz var. Sormamın mahsuru yoksa cinsellik de yok galiba?Annesi sozde oglum gelme her hafta her hafta der, ama bir hafta bitmeden gelecek haftanin planini yapar. Haftaya suraya gotur beni ya da haftaya geldiginde falan ustayi cagir da bunu yapsin gibi..
Adamin umrunda degilim resmen, kendi anneme kalsa cocugunuz yok ondan boyle diyor cocuk yaparsan gitmez surekli eve baglanir diyor.
Hayir diyorum anneme, eve baglanmasini sadece cocuk saglayacaksa istemiyorum diyorum. Yasim 26, yillarimi cope atiyorum bosuna kurek cekiyorum gibi geliyor
Pek konusulacak bir kadin degil kendisi 73 yasinda ve cabiri taiz cok cahil kalmis.. bana haklisin dese de arkamdan gelin boyle boyle soyledi diye butun aileye karalar.. onun icin hava hos oglu hic Gitmemis gibi dizinin gibinde her hafta sonu.. bu durum oyle alisilmis ki cuma aksam esimin isi cikmis ve gec gidecekti, abisi resmen saat 7 de beni aradi: Telefonu kapali annem merak etti nerde kaldiniz diye. Ben sok oldum tabi esime patladim bu nasil birsey abin nasil boyle telefon acip hesap sorabiliyor diye.. yine ayni yine ayni
Cinsellik oluyor haftada 2 gun falan.. genelde Pazar gunu soguk oluoruz Ama Pazartesi gun birlikte olmak istiyorAllah rızası için çocuk falan yapmayın, zaten haftada 3-4 saat tv karşısında vakit geçirdiğiniz bir eşiniz var. Sormamın mahsuru yoksa cinsellik de yok galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?