Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Eşiniz evliliği çok yanlış anlamış. Kadının evin içinde hizmet ettiği, kocasının her istediğini yerine getiren, kök aileyi her hafta ziyaret etmenin mecburi olduğu bir kurum değildir.
Lütfen silkelenin ve kendinize dönüp sorun : ' Ben mutlu olmadığım, değer görmediğim, duygu ve düşüncelerimin önemsenmediği bu evliliğe gerçekten devam etmeli miyim'
'Bu eziyeti kendinize layik görecek kadar mı öz saygım yok'

Size boyle bir sürü soru sıralarım. İnanın o adam değişmez.

Ben esim beni arayip sormasa hic alinmam, hatta arama da derim. Zira adam hep bizimle kirk yilin basi ailesibe gitti veya arkadaslari ile bulustu ise takilsin kafasini dagitsin derim.

Ama sizin durum cok farkli, yani sanki esiniz ogrenci gibi, her tatilinde ailesine kosuyor, siz de ev arkadasisiniz. Hayati paylasiyor falan degilsiniz su durumda.

Bu evlilik size ne katti dusunun bence. Kebdi ailenizden olmussunuz resmen. Isinizden gucunuzden olmussunuz. Memleket segismis... Ne icin, bu hayat icin mi, haftada 4 aksam esinizle gorusmek icin mi?

Sunu da ekleyeyim, biz esimle sevgiliyken, hatta aramizda 2 saatlik mesafe varken, bundan daha fazla gorusup hayati paylasiyorduk.

Ben galiba normal zannediyordum, okadar bilincsiz yasiyormusum ki.. sizler nasilsiniz eslerinizle hafta sonu paylasimlariniz gun icinde ki programiniz nasil?
Hafta içi ikimiz de çalışıyoruz eşimin Ctesi öğlene kadar da dersi var.
Tüm özel derslerini mümkün olduğunca hafta içine topluyor ki hafta sonu birlikte vakit geçirebilelim.
Hafta sonu keyifli, çeşitli kahvaltı hazırlarız birlikte bazen simit, termosa çay alıp sahile ineriz, markete-pazara gideriz, Pazar öğleden sonra ben hafta içine yemek yaparım, eşim çoğu zaman yardım eder, sebze soyar, çöpleri toplar, bazı hafta sonlarında galerilere gider araba bakarız, genelde her Cuma akşamı balıkçıya gideriz, evde akşamları radyo dinlerken ben gazete okurum eşim soru çözer, gazetede okuduklarımdan onu da haberdar ederim, izlediğimiz iki dizi var çay, çekirdek,
tv keyfi yaparız.
Yapacak bir şeyler buluruz yani.
27 yıllık evliyiz bu arada.

Masallah canim Allah daim etsin cok ozendim cok farkli bir hayat benimkinden.. nekadar aci bu yasimda bu yalnizlik..

Masallah canim Allah daim etsin cok ozendim cok farkli bir hayat benimkinden.. nekadar aci bu yasimda bu yalnizlik..
Neden acıyorsun ki kendine, önce eşinle konuş çözüme kavuşturamszsan son ver bu duruma. Daha çok gençsin, seni seven sevdiğin beraber hayatı paylaştığın bir eşin olabilir. Kabullenme harekete geç

Amin teşekkür ederim.
Siz de oturup derdinize yanmayın harekete geçin.
Daha çok gençsiniz her hafta sonu evde oturup, eşinizin ailesinin yanından dönmesini mi bekleyeceksiniz yıllarca?
Annenize uyup bebek düşünmeyin sakın.

Ben aramamasından ziyade her haftasonu yatılı kalmasına şaşırdım. Siz ne ara görüşüyorsunuz? Haftasonları hiç mi çocuğunuzla bir yerlere gitmiyorsunuz? (Pandemi öncesi)
Bu nasıl evlilik ki böyle?

Amacım seni yaralamak değil ama senin bu yaşadığın da evlilik değil. Ne demek her hafta iki üç gün evde tek başına kalman ve hiç arayıp sormamasi. Yani duyduğum en saçma şeyler arasına girer. Al karşına konuş böyle bir evlilik istemediğini soyle. Muhtemelen o zaman sana sen de gel diyecek. Göze alabiliyorsan boşan diyorum

Esyalarini kapıya koyar ya da kargoyla yollar buralar sensiz huzurlu rahatını bozma diye not iliştirirdim

Evet haklısınız evlilik bu değil. Her hafta sonu yatılı aileye gidilmez. Eşe bu konuda baskı yapılmaz. Özel hayat bu değil.
Sizi aramıyor çünkü aklınca böyle cezalandırıyor.
Eve gelince de aslında gelmediğiniz için trip atıyor. Çok boş adam eşiniz. Ailesinin eteğine yapışmış madem bu kadar ayrı kalamıyormuş evlenmeseymiş.
Ben Yerinizde olsam yol verir ailesine gönderirdim ailecek mutlu mesut yaşasınlar.

Ben kendi yolumabakarım. Cidden. Bağımlı tiplerevlenmesin

Bir saat uzaklık çok değilki her haftasonu yatıya gitmek tüm tatili orda geçirmek nasıl bir göbek bağı örneği?
Sizin ev yurt, o da evci çıkan öğrenci sanki.
Ciddi ciddi konuşun bu durumu. Sizi cezalandırıyor arayıp sormayarak. Ama bunun sonu yokki. Konuşmadan olmaz. Düzelmeyecekse, haftasonunu da kendi kurduğu ailesine ayırmayacaksa neden evlenmiş?

Sizin eşiniz yok ki siz evli değilsiniz ki delirtmeyin beni diye Müge anlıya bağlayasım geldi, bak güzelim bu adam olmamış bu saatten sonra da olmaz, niyeyse manipüle edilmiş olman mı kendini eksik hissetmen mi verdiğin cevaplar mı bilmiyorum, karşıt aktarım mı yaptım noldu anlamadım ama çok üzüldüm haline Boyu devrilesice ne biçim iş bu

Konu sahibi ben sizin durumunuza cidden üzüldüm.
Aileniz başka ülkedeymiş, yalnızsiniz, gideceğiniz biryer yok.
Ve bunu bilen eşiniz her hafta sonu sizi yalnız bırakıp ailesinin yanına koşuyor.
Evlilik böyle birşey değil.
Ciddi ciddi konusun, anlamıyorsada yol verin gitsin.

Cumadan pazara bütün hafta sonunu anne evinde geçirmek ne demek? Sizin hiç mi özeliniz, arkadaşlarınız yok? Evinize hiç mi gelen olmaz yada siz bir yere gitmez misiniz? Ayrıca kocanız bu kadar annesine meraklıysa neden evlenmiş? Fakat tek suçlu kendisi değil annesi de onu uyarabilir. Evine git oğlum eşini yalnız bırakma demesi lazım. Olgunluk bunu gerektirir.

ya şimdi bana kızacak arkadaslar olacak ama ben konu sahibinin eşine çok özendim kolelik kalktı diyorlar ama 2020 yılında köle yapmış adam kendine...keske benim de bogaz tokluğuna hafta içi evimi cekip çeviren, haftasonu da eve kitleyip gidebileceğim, eli yüzü düzgun bir androidim olsaydı...üstelik karninı doyurmaktan başka hiç bir bedel odemiyor, hesap vermiyor, hiçbir şey talep etmeyeceğini biliyor, yıllardır da etmemiş...niye bozsun düzenini?niye memnun olmasın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…