- Konu Sahibi Butterfly246
-
Hafta içi ikimiz de çalışıyoruz eşimin Ctesi öğlene kadar da dersi var.Ben galiba normal zannediyordum, okadar bilincsiz yasiyormusum ki.. sizler nasilsiniz eslerinizle hafta sonu paylasimlariniz gun icinde ki programiniz nasil?
Masallah canim Allah daim etsin cok ozendim cok farkli bir hayat benimkinden.. nekadar aci bu yasimda bu yalnizlik..Hafta içi ikimiz de çalışıyoruz eşimin Ctesi öğlene kadar da dersi var.
Tüm özel derslerini mümkün olduğunca hafta içine topluyor ki hafta sonu birlikte vakit geçirebilelim.
Hafta sonu keyifli, çeşitli kahvaltı hazırlarız birlikte bazen simit, termosa çay alıp sahile ineriz, markete-pazara gideriz, Pazar öğleden sonra ben hafta içine yemek yaparım, eşim çoğu zaman yardım eder, sebze soyar, çöpleri toplar, bazı hafta sonlarında galerilere gider araba bakarız, genelde her Cuma akşamı balıkçıya gideriz, evde akşamları radyo dinlerken ben gazete okurum eşim soru çözer, gazetede okuduklarımdan onu da haberdar ederim, izlediğimiz iki dizi var çay, çekirdek,
tv keyfi yaparız.
Yapacak bir şeyler buluruz yani.
27 yıllık evliyiz bu arada.
Neden acıyorsun ki kendine, önce eşinle konuş çözüme kavuşturamszsan son ver bu duruma. Daha çok gençsin, seni seven sevdiğin beraber hayatı paylaştığın bir eşin olabilir. Kabullenme harekete geçMasallah canim Allah daim etsin cok ozendim cok farkli bir hayat benimkinden.. nekadar aci bu yasimda bu yalnizlik..
Amin teşekkür ederim.Masallah canim Allah daim etsin cok ozendim cok farkli bir hayat benimkinden.. nekadar aci bu yasimda bu yalnizlik..
Esyalarini kapıya koyar ya da kargoyla yollar buralar sensiz huzurlu rahatını bozma diye not iliştirirdimMerhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.
Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.
Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.
Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?
Ben kendi yolumabakarım. Cidden. Bağımlı tiplerevlenmesinMerhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.
Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.
Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.
Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?