- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Konunuzu anlayan biri cikarsa kesin yorumliycaktirda ama bence suan okuyanlar cözmeye ugrasiyor... Cok karisik yazmissiniz... Vallah benim anladigim kadariylada ortada elle tutulcak bisey yokki siz bosanmaktan bahsrdiyosunuz...adama gelme demissiniz hemde bikac kez israrla,simdide neden gelmedi diyip yakiniyosunuz...tuaffff...biraz fazla alingansiniz heralde...pek bisey anlamadigimdan detayli bi yorumda yapamiycam...ama esinize karsida bu yazi seklinde gibiseniz, vallah adamin sizi anlamasi zor tabiiki...
erekeklerin bir ters vakitleri olur sonra cikar gider sen altdan al bence...yazım için kusura bakmayın.eşimi çok seviyorum. ama burası benim memleketım olduğu için gelmek sürekli laf çarpıyor geçen gün diyor kı bak senin için burdayım dıyor ben de tabı burda olacaksın burası senın evin dedım.önce o dedi gelirsem şerefsizim dıye ben de ona aynısını dedim ama sonra ben abarttım gelme dıye.sinirlendiğim nokta hem yarın işim var dedı akşam sabah erkenden de kendi işleri çıktığı için hadi gidelim demesi ben dediğim zaman gıtmemesı ben ne desem tersını yapıyor hiç dediğimi yaptığını görmedım
yazım için kusura bakmayın.eşimi çok seviyorum. ama burası benim memleketım olduğu için gelmek sürekli laf çarpıyor geçen gün diyor kı bak senin için burdayım dıyor ben de tabı burda olacaksın burası senın evin dedım.önce o dedi gelirsem şerefsizim dıye ben de ona aynısını dedim ama sonra ben abarttım gelme dıye.sinirlendiğim nokta hem yarın işim var dedı akşam sabah erkenden de kendi işleri çıktığı için hadi gidelim demesi ben dediğim zaman gıtmemesı ben ne desem tersını yapıyor hiç dediğimi yaptığını görmedım
[sıze=2][ı]
bak güzelim sana tane tane yazayım
evet haklısın....bende olsam benim söylediğimin tersini yapan adama sinir olurdum burda haklısın
eğer adamın hep böyle huyları varsa sen bundan rahatsızsan ve düzelsin istyosan şunu yapacaksın
1.damarına basmayacaksın (eve gelirsen ş....zsin filan demeyeceksin) bunu yaparsan sadece daha çok üzülürsün daha sakin olmayı dene
2.o anlarda tüm dişiliğinle hareket et ve konuş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır o ş....zim gelirsem dediğnde ne münasebet diyeceksin orası ikimizin yuvası orası ne sensiz ne bensiz olur lütfen böyle şeyler söyleme hayatım, konuyu saptırmadan konuşalım de o an sadece eşinin sinirlerini yatıştırmaya bak daha sonra göreceksin nasıl değiştiğini
bak canım güçlü olmak demek dişe diş demek değildir sadece dilinin uzun olması seni bi yere getirmez aklını çalıştır sen kadınsın ve ondan bi adım hep öndesin kadınlığını kullan bu kadar basit tartışmaları alevdirmemeye dikkat et eğer etmezsen sonra adamda inat eder işte böyle gelmez
şimdi gelelim napıcağına ben senin yerinde olsaaaaammm napardım:44:
Kesinlikle bu boşanacak bi konu olmadığı için gurur bi kenara atardım suçumu kabul ederdim adama gelme demişim karşımdakide insan tabi gelmez sevgi msjları atardım sensiz ev nasıl ıssız nasıl boğucu bu gece sana sarılarak uyumak istiyrm diye devam eden az ve öz bi msj atardım sonrada beklerdim bi taraftanda kuyruğu dik tutardım.... Konuyu açmazdım ki özür dilemiyim kocanın en iyi sen tanıyosun zaafları neyse onu kullanı ver[/ı][/sıze]
gidelim-gitmeyelim...gel-gelme...
Bence istikrarlı olmalısın.bazı insanlar (daha çok erkekler:)),önce düşünmeden hayır deyip sonradan uzlaşırlar.
Uzlaşma zamanını,tersleyerek kaçırmamak lazım.
Gidelim demişsin hayır demiş.o gidelim deyince,sen hayır demişsin.
Maksat nedir onu belirlemek ve ona göre yol izlemek gerekir.
Bir de şu senin ailen,benim ailem,senin memleketin,benim memleketim mevzusunu bir orta yola sokabilseniz keşke...
şu an yapabileceğin tek şey,mesaj atmak...
Alakasız bir mesaj da atabilirsin,naber nerdesin merak ettim gibi...veya gelmiyor musun gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?